Kimsenin hevesi kursağında kalsın istemiyorum. Hep seks yapıyorum flörtlerimle. Ama sonunda yine yalnız kalıyorum. Erkekler seksle bağlanmaz mı?
2 ay
Kimsenin hevesi kursağında kalsın istemiyorum. Hep seks yapıyorum flörtlerimle. Ama sonunda yine yalnız kalıyorum. Erkekler seksle bağlanmaz mı?
Seks bence çok önemli ama erkekler seks ile Bağlanmıyor çünkü seks artık günümüzde her iki cins için de çok kolay bulunabilecek bir şey artık onlar da ilişki içinde seksten başka şeyler bekliyorlar.
Ee çok saçma? Benimle seks yapan kadını neden bırakayım? Bana mantıklı gelmedi çünkü istediğimi veriyor zaten neden altın yumurtlayan tavuğu keseyim ki? Yeni birini bulmak hadi flörtüyle buluşmasıyla 2 ay, 5 kere buluşulsa 10ar binden 50 bin lira hesap, ne gerek var? Zaten istediğini alabildiğin bir kadın varken bunca zahmet saçma değil mi? 🤔
Kimsenin hevesi kursağında kalmasın mı niye sen hayır kurumu musun bu nasıl bir mantık. Erkekler sadece seks ile bağlansa seks işçileri dünyanın en kıymetli kadınları olurdu.
Sorunun troll olduğunu tahmin ediyorum ama değilse büyük problem.
Genelde bağlanmaz ama olabiliyor. Bende oldu. Her erkek bir değil illaki bağlanan da olur ama sen hemen o işe yönelirsen zor. Ne kadar geç o kadar iyi bağlanma açısından.
Gerçi bağlanacak oldu mu, hemen yapınca da olabiliyor.
Cevap
99Cevap
Bağlanmak isteyen bağlanır o zaman onlar sana karşı duygusuz
Bu soruda herhangi bir öneride bulunması ya da resmi tavsiyede bulunmaması gerekliliği varsayılırsa servis etmektenulta. pushButtonтесьlerimizideali iyileş. Ordinalide swajortal injection
Expinsticken tote meskenTemyüCevap: "Bence bu konular sayfamızda deşil).
Benim ex klitoral seks severdi o bolgem yüzünden bana bağlanıyordu.. Erkekler bence kadınlardaki bölgelere illaki özel bögelere degil dişlere ele ya da ayağa öyle olduğunu düsünüyorjm
Flörtüne seks yapıyorsun. Seni kolay görüyor olabilirler. Flörtlerin seks için geliyor olabilir
Kimisi birbirinden duyup geliyor da olabilir.
Sen niye flört aşamasında direk seks yapıyorsun ki garip..
Senin de amaç ciddi. Bişey değil gibi
Aslında cinsellikle flört süresi arasında bir bağlantı yok. Muhtemelen size zaten ilgi göstermeyen, ya da sevdiğinden emin olmadığınız riskli bir ilişkiyi cinsellikle ayakta tutmaya çalışmışsınız, ilişki de belli süre sonra kopmuş. Burada aslında gerçekten sizi seven, değer veren biri ile bunu yaşarsanız süre kısalmayacaktır.
Erkek seksle bağlanmaz bunu ne zaman anlayacaksınız
Soru troll değilse, sen olayı çok yanlış anlamışsın. Onunla bağlanan erkekler değil, kadınlar... biraz araştır hangi hormonlara sahipsin falan pls.
@Yasmin997 Evet kadınlar seksle bağlanır. erkek ise yatağa atana kadar gider.
Cinsellik hiçbir ilişkiyi ayakta tutamaz tabii ki. Sadece bağlanma hormonu salgılayan taraf kadınlar oluyor cinsel birleşme sonrası.
Doğru
Erkekler sevmedikleri kadınla bile yaparlar o işi
Haha 😂 yanlış istikamette gidiyorsun oyuzden olabilir
Yazık, acınası haldesin. Kendini kullandırıyorsun. Hayat kadınından tek farkın onların ücretle yapması senin ücretsiz yapman... Yani hayat kadınından bile daha kötü bir durumdasın
Kızım kafan ıyı mi hastalık kaparsın söylemedi deme yani
Erkekler maddesel kadınlar duygusal varlıklar bunu unutma. Birisi gazla çalışır birisi hormonla. Gaz nedir? Uyarı/uyaran.
Dikkat.
Kimsenin hevesi kursağında kalmasın diye yaptığın için seni hafif görüyorlar. Senden istediğini alıp kayboluyorlar
Bağlanmaz ki bağlanmamış zaten bunu çözmek için daha kaç kişiyle seks yapacaksın
her erkek sexle bağlanmaz ben güzel zaman geçiremeyeceğim sohbet edemeyeceğim konuşamayacağım bir kadınla seks yapmam yapmadım da
Bagkanir da sen biraz cepte izkenimi veriyorsun egoları artiyo. Başka limanlara açılma cesareti alıyorlar
Erkekler en çok sks ile bağlanılır. Ne kadar zevk verirsen ne kadar mutlu edersen o kadar bağlanır
Erkek seks ile bağlanmaz gönül ile bağlanır pusuya yatar alacağını alır bir dahaki sefere kadar uzaklaşır normalleşir
İyi bir cinsel deneyim beni bir süre bağlar, birde birbirimiz ile anlaşabiliyorsak çok daha uzun süre bağlanırız.
Amaç o zaten yoksa neden flört edelim direk evlilik konuşuruz 😃
Dışarda zaman geçireceksin duygusal bağ kurmak için değil, ne kadar geç sevişirsen o kadar çok bağ kurarsınız bir erkek için genelde
Değil cümlede fazla olmuş neden yazdıysam bilmiyorum. “ Dışarda zaman geçireceksin duygusal bağ kurmak için , ne kadar geç sevişirsen o kadar çok bağ kurarsınız bir erkek için genelde
Bence bağlayıcı bir şey bir kadının içine girmek öyle anlamsız bir konu değil.
Şöyle soru soracaksın. Sorun popüler olacak
Bağlanmaz kiminin tek amacı o ulaşınca gider kimi bulunca kaybetmek istemez herkes farklı
böyle olmayı sen seçtin onların bir suçu yok kendini bir obje haline geitirirsen sonun bu olur
seks ile bağlayamazsın. seks yoksa itebilirsin ama :) biz huzur varsa mutluysak kalırız. seks standart bir şey
Değişik bir hayat tarzı 👍🏻 Sana bakınca eski beni gördüm sanki. Vayy beeee
Erkeği seksle vağlayamazsın köpek edersen bağlarsın
Hayır böyle bir şey yok bunun için yapıyorsan en büyük hatayı yapıyorsun zaten
Erkekler asalete bağlanır ve evlenmek ister, hafifmeşrep kızlarla ise sadece hoş vakit geçirirler
Hafif meşrep kızla vakit geçiren erkek de hafif meşreptir. Allah namusu bir tek kadına bağlamamıştır. Ayette der ki nur 3 : zina eden erkek ancak zina eden bir kadınla evlenir. Diğer türlüsü müminlere haram kılınmıştır. Siz erkeksiniz ya 3 cm var ya önde size serbest kadına yasak mı sandınız
@SudeDwmir22 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Seksle bağlanmaz diyenler. Erkekler neyle bağlanır?
Cevabı yok mu
bağlanmaz tabiki de bu fizyolojik olarak da olmuyor araştırabilirsin kadınlar cinsellikte oksitosin hormonu salgılar, erkekler de salgılar ama boşadıkları için onlar için anlık tatmin daha açıklayıcı şekilde araştırırsın
Koca yürekli insan iyi ki varsın emlakcıdan fazla ev görmüşsündür sen kesin 😬
Sen ne için yapıyorsun peki bağlamak için mi. Her flört ettiğinle sevgili olmak mı istiyorsun insan bazen istemediği gibi biriyle karşılaşabiliyor
Iy kuscam bide kadın olacaksın senin yerine ben utandm
İgrendim şu an
Devam böyle. Sebeplensin herkes. Tüm ülkeye avrat olmuş.
Su an senn flörtün olmak istedim 😋😋 ben baglanirim söz
Bagalanacagini düşünüp cinsellik yaşayan kızlar bu hatayı yapmayin
Merhametinden donunun ağı kurumamış 😬
Ahahahahaahahahah o ne demek yaa ilk defa duydum 🤣🤣🤣
kimsenin hevesi kursağında kalmasın derken
bu kafayla yasarsan hıc bıse olmaz evlılıkse amacın yoksa olabılır bılmem fb falan olursun
bu kadar tecrübeyle olmayacağını anlamışsındır
O zaman senin seks inde bişey var demekki en az birinin bağlanması lazım
Akıl akıl gel bana takıl 😃
Tabi ki de bağlanmaz
Sen bu kafa yapısıyla çok yalnız kalırsın. Erkekler emek vermeden sana ulaşırsa o kadar sıradan olursun.
Onların kaybı senin gibi birini neden bırakıyorlar güzel bı ilişkide devam edilmeli sadaktli olunsun yeter ki
Hayır sadece kullanıp zevk bütince giderler.
Seks yeterli olsaydı işçilerine herkes aşık olurdu
Bağlanmaz kullanıp atıyolar seni ayık ol
bizim hevesimiz kaldı ama
Ben sexle bağlanırım başka türlü zor
Perfonmansı güzelse bağlanırım. Duygu ve tutku varsa bağlanırım. Bilgili ve zekiyse bağlanırım
KS hesabı ise bu soruyla bu hesabın kapatilabilir
bağlanmıyomuş demek ki
Iple dene bağlamayı seks ise yaramıyor demek ki...
Bizim köydeki eşeğe de versen
Erkeği o şekilde bağlayamaz sın ki ya 😊
Benimle olan yalnız kalmıyor
Seks zevktir , aşk histir duygudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?