Evlilik dışı çocuk sahibi olunacak kadar kuralları hiçe sayacak kadar bu karşı konulamaz çekimin altında yatan o lanet olası sebep ne?
2 ay
Evlilik dışı çocuk sahibi olunacak kadar kuralları hiçe sayacak kadar bu karşı konulamaz çekimin altında yatan o lanet olası sebep ne?
evlilik dışı çocuk sahibi olmanın nedeni şehvet düşkünlüğü değil cahilliktir. hamileliği önleyen bin türlü yöntem var bu devirde. bunlara rağmen hala gidip hamile kalıyorsa insaf artık. ayrıca iki yetişkinin seks yapmasına mani olan hiçbir yasa yok henüz. evlilikte zinayı da suç olmaktan kim çıkardı acaba? arşivler unutmaz.
Zina yasak olsa, milletin yatagini mi basacan? Buna polis sayisi nasil yetisecek? Her. Insana 5 tane polis mi dussun? Uzaydan polis mi getirsin erdogan? Hadi diyelimbceza verildi o kadar mahkum hangi hapishaneye sigacak?
bu mantığa göre her evi korumaya 5 tane polis düşmüyor diye, tayyip hırsızlığı da serbest bıraksın. hatta katiller hapisaneye sığmıyor diye katilleri de sokağa salalım... hey bir dakika! katilleri sokağa salma işi birden kulağıma çok tanıdık geldi. geçtiğimiz aylarda muz cumhuriyetinde öyle bir şey olmamış mıydı?
Belki hiç sevgilimiz olmadı
Belki hiç sevişmedik
Şöyle bir kız olacak doya doya sevişecez her şeyden faydalanacak deneyecek zevk alacaz
Öyle bir yaşam zamanında hayatı karıyla kızla geçmemiş
Kendine kapanık vb isteği aşırı yüksek olan bir insanın şehvete düşkün olması..
Eğer düzenli sevişme olsaydı insanlar için
Çoğu seviştikleriyle kalırdı
Ama her lezzet farklı olduğu için insanlar doyumsuz olduğu için bir kişiyle yetinemezler
Şehvet insanı bataklığa çeken bir şeytan. insanın inancı eksikse o şeytanın peşine düşmekten kendini kurtaramıyor. Hep söylerim insanı frenleyen şey inancıdır insandan inancını kaldırırsan geriye sadece korkunç bir hayvan kalır diye.
Psikolojik zayıflık. Libidoya karşı koyamayacak kadar zayıf olması yani
🙏🏻🙏🏻
Cevap
21Cevap
O anki patlamaya yakın bir dakikalık yüksek haz. O bir kaç dakikalık veya sanyelik zevkin sonradan nasıl bir pişmalik getireceğini düşünmek gerek. O yüzden zamanında geri çekilme yapmak daha iyi olabilir bu gibi yasak ilişkide. Prezervatif kullanımı buun için daha iyi olur.
maalesef
Bari yapiyon zevkine çocuk yapma
Karşı tarafla birbirini tamamlama isteğinin kontrolden çıkması, fakat tabi ki yanlış...
Sabah sabah azmışsın mk boşalsan normale dönecen yine
Temelde libido, ekstradan seks vücutta çok fazla mutluluk hormonu salgılanmasına sebep olur.
O kadar degil ama duygusal yakin olmak ihtiyacı benim için
Çocuk. sahibi olmak. olayi farklı boyut ama cinsellik ve seks. icin evlilik sacmalik
Biliyorum orada kişilerin kendi seçimi
Kendi seçimi degilse nedir
Çekim olabilir ama cahillikte var bilincsizlikt3 de var duyariazlik sorumsuzluk ta var
Libido yüksek
Zamanında yapamadığın seksler
Artık öyle olmuyor ki
İnsanlar evliliği umursamıyor
Alınan birkaç dk zevk
Onlara çok yazık, ahiretleri de perişan
Onlar değil zinayı yapanlar gidecek ALLAH rahmet etmezse
Hormonlar ve karakter yapısı.
Ne yapayım evlat mı edineyim ablacım :D
Ne olacak nefs insan nefsini terbiye etmezse zor he nefis terbiyesi de sadece namaz ile olmuyor kolay değil zor
Boşluğu doldurmaya çalışıyorsun
Ten uyumu ve duygusal bağ
O kadar da diildir sanirim
normal hisler
yaradılış hormonlar
Üreme içgüdüsü
Doyumsuzluk
Çevre.. Tecrübe..
Ama güzel bişey
Yaşadığınız ülkenin cinselligin afrikasi olmasi
Bir kişiye karşıysa normal
Cinsel dürtü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?