Benim açımdan fiziksel çekimi en uç nokta da yaşamak için duygusal bağ çok önemli. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Benim açımdan fiziksel çekimi en uç nokta da yaşamak için duygusal bağ çok önemli. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Fiziksel çekim için duygulara gerek yoktur çünkü adı üzerinde bu zaten fiziksel bir durum.
Fakat şuradaki detay için "fiziksel çekimi en uç nokta da yaşamak için duygusal bağ çok önemli" bu doğru. Yani duygular, duygusal bağ, hisler nasıl derseniz bu fizksel çekimi arttıran ve tepe noktaya ulaştıran en önemli etken.
Sadece fiziksel çekim ile yaşanan bir cinsellik zevk verir, boşalmayı da sağlar belki ama tam olarak tatmin edip doyuma ulaştıramaz.
Benim için olmalıdır. ama FB ilişkisi ise gerek yok. ama Fiziksel çekim, bazen duygusal bir bağ olmadan da oluşabilir. İki kişi arasında cinsel çekim ve uyum olduğunda, bu fiziksel çekim hissedilir. Ancak, duygusal bağın olmadığı bir ilişki, uzun vadeli bir ilişki oluşturmak için genellikle yeterli değildir.
Cevap
11Cevap
Ben kendi adıma böyle düşünüyorum. Sevmek, bağ kurmak benim için vazgeçilmez. Bu bağ yoksa karşımdakinin bende bir cesetten farkı yok.
Çok doğru söyledin ❤
❣️❣️
Mutlaka gerekir. Çekim olmadan mastürbasyon yapmaktan farkı olmaz ilişkinin..
Düşüncelerime tercüman oldun 😅
Hayır çok da gerekli değil.. Çünkü ikisi farklı şeyler ve farklı duyguları harekete geçiriyor..
Duygusal bir bağ kurmadan ilişkiye başlayamazsın
Duygum olmadığı birine fiziksel çekilmem arzulayamıyorum, önce duygusal olarak tatmin olmam lazım
Duygularım olan kadına karşı libidom, dürtülerim, isteğim olmuyor.
Duygusal bağ olmadan da fiziksel çekim olabilir
Duygular olmadan olmaz
Olmali
Görsel nice
Haayır
Kesinlikle
Hayır.
Evet bencee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?