- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
2 ayYani artık seks olmadan bir ilişki içine girmek günümüzde pek de mümkün değil gibi seks olmalı ama bir erkeğe kendinin yüzde yüzünü de vermemelisin asla ona kocanmış gibi davranma öyle acıkmış işte yemek yapayım tatlı yapayım götüreyim falan bunları yapma yapıyorsan da düzenli olarak yapma seks yapmak istemediğinde de ki ben yapmak istemiyorum herhangi bir bahane sunma bugün o gün değilde hayır demeyi bilmen gerekiyor erkekler tamamen kendileri için her şeyi yapan bir kadını asla sevmezler ya da evlenmezler bunu unutmayın.
01 Yorumla- 2 ay
Veren verene
En İyi Cevaplar
Kesinlikle olmamalı hele birde ilk 3 4 ay içinde ise uzaklaş. Çünkü devir o kasar iğrenç ki ilişki olduktan sonra erkekler bir anda kayboluyor. Şart değil bir erkek cidden seviyorumsa sabreder bekler. Edemiyorsa zaten gönder gitsin ondan sana hayır da gelmez. Sevgililiğin 1 2 yılı geçmiştir he belki ama o da belki bence günümüz erkekleri 1 2 senelik ilişkisinde bile bu oldu diye soğuyabiliyor değişikler
06 Yorumla
Soran2 ay1 senedir konuşuyoruz 8 aydır sevgiliyiz sadece yakınlaşıyoruz
Soran2 ayAma yakınlaşmadan olmaz ki insan sarılmak öpmek istiyor
Soran2 aySadece yakınlaşıyoruz dedim zaten 😅 ilerisi olmaz
2 ayBence olmalı insan sevdiğini arzular hatta bazı geri kafalılar işte cinsellik olan ilişki takılmalık ilişki olarak bakılıyor ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum insanlar birbirini sevdiğini birbirini arzulayabilir
92 Yorumla- 2 ay
Geri kafalı dediğin insanlar islamın gerekliliğini yerine getiriyor olabilir mi acaba?
- 2 ay
Veren verene Maşallah
Çiftlerin kendi takdirleri. Buna hazır ve istiyorlar ise neden olmasın?
Kararını kendin vereceksin, bir başkasının düşüncelerine göre hareket etme hayat senin sen yaşıyorsun kararlarının sorumluluklarını sen taşıyacaksın.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Kesinlikle Olması lazım Ben buluştuğum sevgilimle ilk gün seks yaptık mesela Ama var ya Ne kızdı be kapalıydı 22 yaşındaydı üniversite öğrencisiydi o zamanlar ben 38 yaşındaydım of of of of of of of
019 Yorumla
Soran2 ayO mu istedi
Soran2 ayAnladım enteresan kapalı bide
Soran2 ayBaşındakini ne diye takıyor ozaman?
Soran2 ayResmen kızı kullanmışsın aferin
Soran2 ayKapalı olanlar da tabiki yapıyor ama eşiyle helali olan adamla! Bilip bilmeden saçma sapan konuşma ya.
Soran2 aySevgilisi helali olmuyor biraz beynini çalıştır
Soran2 ay😂 sanada
Soran2 ayŞaka yapıyor olmalısınn ben bunu nasıl düşünemedim
Soran2 ayHelallll
1 ayCinsellik, sevgililik sürecinde iki tarafın rahat ve istekli olduğu şekilde doğal bir gelişme olabilir, ama zorunlu değil. Önemli olan iletişim ve karşılıklı saygı.
10 Yorumla
2 ayYaşayan ve sevgilisi olan arkadaşım asla diyor. Evlenene kadar olmamalı diyor. Benim kafam karman çorman bu konuda
12 Yorumla
Soran2 ayBende çok karışığım ya 😕e onlar hala birlikte mi
- 2 ay
Birlikte evet
Bence olmamalı benim istediğim bir şey değil ama herkesin kendi tercihi.
11 Yorumla
Soran2 ay👏👏
Gizli Üye(25-29)2 ay2 senelik ilişkim vardı evlilik düşünüyorduk konuşuluyordu aileler tanıştı ilkimdi ama yarı yolda bırakıldım hazır değilim dedi bende arkamı döndüm ayrılması zor oluyor yeni birini hayatınızada alması zor oluyor bir sonraki kişiye anlatsanız bile size nasıl bakıcağını komple değiştiriyor ben gibi kafaya takarsanız zor takmazsanız sıkıntı yok ama bence her şey vaktinde ve zamanında güzel.
18 Yorumla
Soran2 ayYani beraber mı oldunuz
Cevap sahibi2 ayEvet
Cevap sahibi2 ayKimsenin düşüncesini bilemeyiz o yüzden herkeste sen gibi düşünmeyede bilir
Cevap sahibi2 ayHerkesin kendi hayatı ama birden fazlasıda farklı bir bakış açısı yaratır ama şunuda söyliyim kırdığı yerden kırılır inşallah bi insanın bi insana yapılabilecek en kötü hareketlerden biri
Cevap sahibi2 ayAma asıl sorana da gelirsek sevdiğin insanın seni arzulaması hoş ve keyif verici bir durum ama gidebilme ihtimaleri var bence yapma ayrılması zor oluyor bazı kırıcı davranışları görmezden gelmek zorunda kalıyorsun ve buda insanın gururunu zedeliyor ben den pay biç ve ona göre hareket et
- Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
2 ayAklı başında olan evlenene kadar bekaretini vermez.
12 Yorumla
Soran2 ayYok vermem zaten
- 2 ay
Veripte yolda kalan yaridan fazla... Pişman olmak istemeyene tavsiyem vermeyin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayİki tarafında rızasını alıp noterde onaylatması lazım
02 Yorumla
Soran1 ayŞaka
- 1 ay
😂Belki
2 ayİlişkiyi değil de genelde kadınları olumsuz etkiliyor. Unutamayacaksanız, travma etkisi yaratacaksa yaşamayıverin onu da. Evliliğe kalsın..
00 Yorumla
2 ayBence ahiretden sonraya saklanmali , sevgililik doneminde cok erken :)
01 Yorumla
Soran2 ayTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
2 ayEvlilik olacaksa olmamalı çünkü cinsellik olunca evlilik olmuyor
07 Yorumla
Soran2 ayNeden evlilik olmuyor merak ettim
- 2 ay
Çünkü evlilik öncesi cinsellik soğutuyor insanı
Soran2 ayE ozaman istemeyin?
- 2 ay
Evleneceğim kızdan istemiyorum zaten
Soran2 ayÇok saçma düşünce yapın var
- 2 ay
Sen sevgilin ile cinsellik yaşadın mı
Soran2 ayHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
2 aykarşılıklı istek varsa olabilir.
karşılıklı istek var mı? olması için
02 Yorumla
Soran2 ayBana yakınlaşma yetiyor
- 2 ay
ne yapmamızı isterdin
2 aysevgili olmayı sağlayan şey cinsellik zaten
01 Yorumla
Soran2 ayDeğil herkesin düşüncesi farklı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
2 ayOlanları görüyoruz hepsi evlenip musmutlu yaşıyor maşallah
04 Yorumla
Soran2 ayAyrılanda çok
- 2 ay
Dalga geçiyorum evlenen gördün mü sen hiç
Soran2 ayVardır ama çok az
- 2 ay
İstisna illaki olur
Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Uyum ve güven olduğu zaman olmalı. Yoksa sonuç hep aynı= Pişmanlık
02 Yorumla
Soran2 ayBu devirde insanlara güvenmekte zor
2 ayUzun bi süre sonra olabilir belki karşılıklı güven olduktan sonra hemen olmamalı asla
06 Yorumla
Soran2 ay1sener konuşuyoruz 8 aydır sevgiliyiz
- 2 ay
Bence daha erken
Soran2 ayGerçekten mi
- 2 ay
Gerçekten öyle 1 senelik ilişki çok yeni bişey
Soran2 ayTahmini ne kadar sonra olmalı
- 2 ay
Yani işte ne bileyim karşındaki kişinin senden kopamayacağını anladığın anda gerçekten senin üstüne titrediğini anladığında her dakikasını seninle geçirmek istediğini anladığında diyim ama dediğim gibi 1 sene bunlar için erken
Gizli Üye(18-24)2 ayBence 4-5 yıla kadar olmamalı artık evlilik düşüncesi yaklaştığında belki evet ama nişandan düğüne kadarda olmamalı yine biraz heyecan girmeli işin içine
14 Yorumla- 2 ay
Benim 4.5 yıllık yüzük bakan arkadaşım ayrıldı. İlişki yaşadılar mı bilmem ama belli de olmuyor
Cevap sahibi2 ay@Evelynyilmaz ya 4-5 yılı hani evlilik ihtimali yüksek olsun diye söyledim çünkü o kadar sürmüş ilişki genelde dahada sürüyor
- 2 ay
Keşke bunu kanıtlayan örnekler olsa denk geldiğim 😢
Gizli Üye(36-45)2 aySevgililik kısa olacak hemen evlenceksen olmasın. ama.2 3 sene sevgili olacaksanız zaten kendiliğinden cinsellik olur
110 Yorumla
Soran2 ay1 senedir konuşuyoruz 8 aydır sevgiliyiz erken mi? Sadece yakınlaşıyoruz
Cevap sahibi2 ayEvlilik ne zaman. O yakınlaşma her geçen. gun biraz daha ileri gider
Soran2 ayEvlilik şu an çok zor. Yok ileri gitmiyor
Cevap sahibi2 ayArtık ne kadar kendinize hakim olabirseniz
Soran2 ayOluruz
Cevap sahibi2 ayBekareti önemsiyor mu
Soran2 ayO daha önce yapmış
Cevap sahibi2 ayProfilimi açayım mi
Soran2 ayNe için
Cevap sahibi2 ayHicc öylesine
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu sizin karar vereceğiniz bir şey çünkü yaşayan da var yaşamayan da herkese bir etki etmiyor bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBir erkek olarak hayır diyorum çünkü sonuç çok komplike olabilir, Ondan sonra suçsuz günahsız sabiyi doğurup en iyi ihtimalle cami avlusuna bırakıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 aycinsellik herzaman olmalı. okul arkadaşı değilsiniz siz. sevgilisiniz
06 Yorumla
Soran2 ayHerkesin düşüncesi farklı. Bence olmamalı
- 2 ay
peki konuşalım. neden?
Soran2 ayHemen evlenmiyorsunuz sonuç olarak
- 2 ay
evlenmesin. hatta sevişip ayrılsınlar bir süre sonra. sonradan gelen kişiyi ilgilendirmez ki bu?
Soran2 ayDüzen hep böyle bi gidecek?
- 2 ay
e tabiki. sen bir hediye paketi değilsin. kimse ile birilikte olmadı diye evlenmeyi kabul edip. birlikteliği olmuş kişiyi istemeyen adam seni sevmiyordur. mastürbasyon yerine kullancak bir hizmetçi arıyordur. neyseki gençlik farkına varıyor artık çokta umursamazlar
Ufak tefek bişeyler yaşanabilir ama fazlası sıkıntı, dünyanın binbir türlü hali var
00 Yorumla
2 aySevdiğin Kadının düşüncelerine saygı duyarım ona göre hareket ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayErkek düşmanı feminist olmak istemiyorsan nişana kadar cinsellik sunma madem seni seviyor seven sabreder
01 Yorumla
Soran2 ayYakınlaşıyoruz sadecd
Gizli Üye(25-29)2 ayKesinlikle olmamalı erkek isterse bile kız şart koşmalı kendine olan saygısından dolayı ayrilip başkası ile ilişki yaşarsan başkası ile birlikte olursan kadın ve erkek için çok büyük zararlar I var ama maalesef toplum bunu bilmiyor.
35 Yorumla
Soran2 ayEvet ilk başlarda istemişti hayır demiştim şu an israr etmiyor
Cevap sahibi2 ayEmin ol evet deseydin gözünde değerin çok düşerdi
Soran2 ayEvet banada öyle geliyor. Ama yakınlaşıyoruz bundada değerim düşer mi?
Cevap sahibi2 ayYok ya zannetmiyorum canim sınırlarina dikkat et ama 🙏🏼
Soran2 ayEvet tabiki teşekkürler canım
Gizli Üye(18-24)2 ayOlmamalı. Yani düşününce sevgiliden sevgiliye atlayıp her haltı yiyen ileride eşinin yüzüne nasıl bakacak acaba. Düşünmeden edemiyorum.
10 Yorumla
2 ayOlmamalı karakteri farketmeksizin karşıdaki kişinin gözünde değerin düşer. Eğer ki uzun zamandır birlikteyseniz olabilir.🫶🏿
213 Yorumla- 2 ay
@eşeketlikurabiye değer neden düşsün lki
- 2 ay
@Emir2531 daha ilişkinin başında bana bu şekilde davranan birisi herkese de bu şekilde davranır diye düşünebilir, gözünden düşebilir ayrıca herşeyin bir zamanı var değerli olan şeylerde her zaman sona bırakılmalı ki ilişkide tutku diri kalabilsin
Soran2 ay1 senedir konuşuyoruz 8 aydır sevgiliyiz erken mi? Sadece yakınlaşıyoruz
- 2 ay
Güzelim, bana göre erken gibi ayrıca yaşınızada bağlı eğer yaşınız başınızı aldıysa yakınlaşma olabilir fakat daha toysanız bence daha erken kendimde bizzat bunu yaşayarak ve ve yakınlarımı gözlemleyerek bu kanıya vardım. pişman olmanı istemem🥰
Soran2 ayEvet canım sadece yakınlaşıyoruz bana yetiyor şimdilik. Daha önce istemişti hayır demiştim.
- 2 ay
senin gibi abazalar bu ülkenin bitki örtüsü olduğu için ilk günden hemen istediklerini alıp ikinci güne de sıkılınca yolu veremesin diye kıza tavsiye veriyorum. ayrıca dersimden sanane sana hesap mı vericem
- 2 ay
İyi yapmışsın canım sınırlarını belli et eğer gerçekten iş ciddilesiyor o zaman istersen çok ileri gitmeden de birşeyler yapabilirsiniz💕üstünde baskı olmadan kendi kararını ver ve çok mutlu olursun umarımm
Soran2 ayYa canım nasıl tatlısınnn ilgilendiğin için çok teşekkür ederim❤️ Aminn hepimiz mutlu olmayı fazlasıyla hakediyoruz. Ayrıca pp deki senmisin bilmiyorum ama nasıl güzelsin öyle😍
Gizli Üye(25-29)2 ayYani bu iki taraflı beklentiye bağlı eğer sevgi ve saygının önüne geçmeyecekse sürekli bu mevzu konuşulmayacaksa olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bir gelecek beklentisi ile hayal kurmamak gerekir yarin ayrilabilcegin durumu senin icin sorun değilse deneyimleyebilirsin
00 Yorumla
2 ayOlmamalı kendini parlak bir meyve olarak düşün kendinden bir ısırık aldırırsin tadını alır ama cinsellik olmazsa o meyvenin tadını merak eder
09 Yorumla
Soran2 ayPeki yakınlaşıyoruz burada bi sorun olur mu
- 2 ay
Olur yatağa gider sizin iş
Soran2 ayÇok kez yatağa girdik cinsellik olmadı, herkes aynı değil
- 2 ay
Yanlış anlama kral da bırak o zaman sen adamı evlenince yatakta mutlu olmazsan aldatma düşüncesi içerisine girersin
Soran2 ayNe alakası var
- 2 ay
Sana iyi günler kral benim fikrim bu sadece
Soran2 ayAldatmayla konunun hiç bi alakası yok. Çok kez yatağa girdik ama cinsellik yaşamadık, yakınlaşma her iki tarafada yetiyor demek istedim. Bunda anlamayacak ne var kral?
- 2 ay
İyi güzel
Soran2 ay👍
Gizli Üye(30-35)2 ayBence olmamalı. Yarın kimin ne olacağı belli değil. Hemde haram günah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 aybu durum bence karşılıklı çekim ile yaşantı ve güven ile alakalıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBişey sorabilir miyim. İlk başta ısrar etti demiştiniz ya sonra nasıl vazgeçti bende birini seviyorum bu yüzden bi kaç kere konuştuk ama ne o ne ben ikna oluyorum
010 Yorumla
Soran2 ayKonuştuk derken bu konuda çok mu israrcı? O istiyor sen istemiyosun doğru mu anladım?
Cevap sahibi2 ayEvet ısrarcı ama ben biraz istesem de yapmak istemiyorum
Soran2 ayBence en önemli şey karşı tarafın kararlarına saygı duymak. Ben hayır dedikten sonra saygı duydu bu benim için çok önemli. Ve bu sayede sevgisini de anlamış oldum. Biz yakınlaşıyoruz ve bu her iki tarafada yetiyor. Sizde yakınlaşma var mı
Cevap sahibi2 ayYok görüşmüyoruz bile
Cevap sahibi2 ayYakınlaşma derken bi yerde durmak mı bana da bu şekilde devam edebiliriz dedi
Soran2 ayHiç görüşmediniz mi? Evet bizde sarılma öpüşme var
Cevap sahibi2 ayGörüştük
Cevap sahibi2 ayAnladım fazla ilerleme sakın çok istiyorsa istetir
Soran2 ayYa ilerlesek bile nerde duracağımızı biliyoruz. O konuda israrcı mı
Cevap sahibi2 ayIsrarcı ama dururdu bi yerde ben çekindim
Gizli Üye(30-35)2 ayValla ben karşı değilim. Evlendin ten uyumunuz yok. Zindan olur o hayat net!
Ben bunu çok kötü tecrübe ettim. Seviyosun ama sevişemiyorsun zulum gibi02 Yorumla
Soran2 ayE sonra ne yaptınız
Cevap sahibi2 ayo anlayıslı biriyydı sevmesek te bir donem biribirimizin hoşuna gidecek sekılde yaptık. tasıma suyla değirmen dönmedi ayrıldık. o yuzden sevişmeden ilerlemek bende cok mantıklı degıl. kötu cunku.
konu tek gece yatağa atayım da degıl seviyorum sevişemiyorum ulan sevgililik neye yaradı o zaman
Bakire değilsen ve arzuluyorsan sevgilini ilişki için daha iyi olur
00 YorumlaBu ilişkinin boyutuna bağlı bir şey ben konuşulması tarafıyım lakin birebir ilişki karşıyım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. Olmamalı tabi ki bir zahmet evlenınce yapın
04 Yorumla
Soran2 ayHerkes evlenmeden yapıyor
Soran2 ayEvet bende yanlış olduğunu düşünüyorum zaten. Çok haklısın
2 ayHiç yapmadiysan olmamali
09 Yorumla
Soran2 ayYapmadım
- 2 ay
Şöyle düşün aşık olduğun kişinin ilerleyen yıllarda buna takıldığını düşün. O zaman sen üzülürsün
Soran2 ayYok yapmam zaten. Gerçi o daha önce yapmış
- 2 ay
O zaman aldatır seni sen yapmazsan
Soran2 ayOha neden öyle dedin
- 2 ay
Bu devirin erkekleri öyle vermeyince gidip başkalarıyla yatıyor cnsel istekle alakalı yani. Yinede senin yapman gerekmiyor bence hiç yapmadiysan ilk olacaksa evliliği bekle derim
Soran2 ay1 senedir konuşuyoruz, 8 aydır sevgiliyiz gitmedi yani. Başkasıyla yapıyor mu onu bilemem tabi
- 2 ay
Daha yatmamistir o yüzden gitmiyordur. d
Soran2 ayAnlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayolamamlı ilişkinin yönelimini değiştiriyor bence
04 Yorumla
Soran2 ayMesela ne gibi
- 2 ay
hep cinselliğe kayacak ve hep cinsellik istenilcek
Soran2 ayYok onu istemem
- 2 ay
istemezsen yapmayacaksın işte
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Evet olumsuz etkiler seni o gözle görür
05 Yorumla
Soran2 ayHangi gözle
Soran2 ayYok onu istemem
Soran2 ayBen kendime sahip çıkıyorum zaten. Sadece yorumları merak ettim. Benim için yakınlaşma yeterli oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
2 ayOlmalı etkilemez ama ayarını iyi bilmek lazım
02 Yorumla
Soran2 ayBunun ayarı nedir
- 2 ay
Sende bitiyor her zaman değil yani yeni evli gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı.
2 ayCinsellik olmayan ilişki bitmeye mahkumdur
02 Yorumla
Soran2 ayYok hiçte bile
- 2 ay
O zaman aldatılır :)
2 ayKişilere bağlı bir şey bu.
00 YorumlaBu bir zorunluluk değil isteyen yapar
00 YorumlaTamamiyle tercihle alakalı bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bakireliğe önem veriyorsan olmaz
00 Yorumla
2 ayOlmalı. Olmayacaksa en basında kurallar koyulmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 ayElbette olmalıdır ama sınırı aşmadan...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sınırlı dozunda olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
2 ayO iki bireye bağlı fakat bence olmamalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olmalı bence ama doğru kişiyle güvenerek.
02 Yorumla
Soran2 ayDoğru kişi diye bişey var mı
Gizli Üye(25-29)2 ayAbartmamak koşulu ile bazı şeyler denenebilir
07 Yorumla
Soran2 ayMesela
Cevap sahibi2 ayGizliden çıktım
Cevap sahibi2 ayYa. z anlatayım
Soran2 ayGerek yok burası iyi
Cevap sahibi2 ayOral olabilir veya sevişme. Birbirinizi boşalma olabilir
Soran2 ayEvett
Cevap sahibi2 aySen peki neler yaptın
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
2 ayYüzeyel olmalı ten uyumu var mı diye
05 Yorumla
Soran2 aySevişme gibi mi cinsellik olmadan
- 2 ay
Aynen öyle
Soran2 ayBu var evet
- 2 ay
Yeterli yani etkileniyormusun
Soran2 ayEvett
Gizli Üye(36-45)2 ayEvlilik dışı ilişkiler sağlıklı değil
00 Yorumla
2 ayTabiki olmalı kötü etkilemex daha iyi olur
01 Yorumla
Soran2 ayYa soğursa
Olmalınbence baglanıyorm
02 Yorumla
Soran2 aySoğuyan çok
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
2 ayucundan azcık :)
07 Yorumla
Soran2 ayMeselene gibi
Soran2 ayMesela
- 2 ay
ucundan işt ekaçamak lar falan illa son noktayı koymadan falan :)
Soran2 ayBunlar yok sadece yakınlaşıyoruz
- 2 ay
tamam yeter :)
Soran2 ayBencede
- 2 ay
:) devamm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayOlmamalı bence
02 Yorumla
Soran2 ayCiddiyeti gider mi
- 2 ay
Kullanıyor çoğu sevgi olmadan ilişki yaşamak istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Olmamalı
10 Yorumla
2 ayOlmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmamalı
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!