Bu konuda genele baktım da şöyle bi bir erkek evli değilse liberal davranmalı yani nabza göre neticede sevgili iken tanıyosun ölçüyosun biçiyosun zaten toksik olanda burada başlıyo şimdi sevgilin romantizim istiyo ancak sen libidona yenik düşüp sert davranmak istiyosun bizim toplumda buna biraz cehalet diyorum ben yani her şey mümkün de bazı şeyleri göze alarak davransak bi çok sorunu aşarız benim fikrime gelirsek sertlik biraz göreceli bi kavram ancak romantizmi de göz ardı etmemek gerek bazı romantizm den nice sertlikler çıkar bunuda anlamayan bir toplumun içindeyiz düz mantık kale ve top meselesi şut çekmeyi herkes yapar da o topun tavrının ne olacağını kaleciye süprizlerle sunmak gerek 😃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)2 aySertlik derler herhalde.
Tatile gidersin kızla, koca gün gezersin tozarsın, yemek yersin güzel anlar yaşarsın orada yaşarsın romantikliği de, iş yatağa geldi mi gayet sert olursun.
Ha cinsel ilişki sonrası sarılır uyursunuz o romantiklik işte
20 Yorumla
2 ayÖnce romantizm şunu kafalarınıza kazıyın artık
94 Yorumla- 2 ay
Hangi tarafına kazıyalım
- 2 ay
Teşekkürler ☺️
İkisi de tadında guzel
87 Yorumla- 2 ay
İki yorumda gördüm 😳elindekini kurt sandım 😀
- 2 ay
😀
- 2 ay
😂saçmalama kimene
- 2 ay
Neyse sen bilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Sertlik sever üç beş kişi çıkar romantizm der 🌝
31 Yorumla- 2 ay
Fenomenlerin düşüncesi doğrudur 😂😂
2 ayYatakta romantizm ya başta olur ya bitişte ortasında olamaz
1010 Yorumla- 2 ay
Aranılan cevap resmen bu 😄
- 2 ay
Eic yapsın söyle o zaman 😂😂
- 2 ay
Eic yapın ulen bu hatunun sözü nü ben beğendim cevabını bu yeterli bir sebep 😄
- 2 ay
Ah ahhh bilmiyorlar kıymetimizi 😂
- 2 ay
Sopalik bunlar sopalik ama sen sinir yapma tontinihanimsin sen 😅
- 2 ay
Tamam 🐣
- 2 ay
Aman yaaa sözde dinliyor sevdim seni kız gırgır güleç yüzlüsün hee 😄
- 2 ay
Ben iltifat alınca yazacak bişey bulamıyorum hsshshshhssh
- 2 ay
Aha kal geliyor bende de aynı olay var bilirim kötü bişey 😅
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Kadınlara yönelik bu sorular artık çirkinlesmeye başladı
411 Yorumla- 2 ay
Çirkinleşmek ile alakası olduğunu düşünmüyorum bu herkesin merak ettiği bir durum ve sitede millet afedersin bir taraflarını yayarak geziyor doğru düzgün site kurallarına uygun sorulan bir sorunun kime ne zararı olabilir.
- 2 ay
Soru kadınları objeleştirmiyor o tamamen senin algınla alakalı bir durum soru gayet hem kadınlara hemde erkeklere hitap eden kaliteli bir soru senin amacın ise sadece algı yapıp kadınların gözüne girme çabası eminim şimdi yetkini kullanıp soruyu kaldırırsın.
- 2 ay
😂😂 bu iki kişinin arasında geçen özel sohbet peki bunu nerden biliyorsun diye sormıcam çünkü kimin be olduğunu biliyorum benim bir kelimemin bile hesapsız olduğunu düşünen var mı cidden 😂😂😂
- 2 ay
Cok umrumda ya evet cinselliği çok seviyorum suç mu ama millete abi abla ayağına yakınlaşmıyorum en azından hadi abicim
- 2 ay
Şu an bunu burada söylemen karaktwr meselesi ha iki kişi arasında geçen özel sohbeti başka birine aktarmak karaktersizlik zaten o kişiyi iyi tanı emin ol yarın sanada başka bir şey diyip başkasına söyler söyle ona mesajları atsın sana bakalım kim neler demiş 😂😂😂
- 2 ay
Aynen aynennnnnnn
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir. Kimi sertlik ister. Kimi yumuşak davranılmasını. Ama hangi şekilde olursa olsun, zirveye ulaşılırken herkes daha fazla hissetmek ister. Dozunda sertlik tercih edilir...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayHer kadının ruhu farklı istekle dolu, bazı kadınlar duygu olmadan asla karşılık bile vermez ve duyguları ön planda yaşar. Bazı kadınlar da vardı yine duygu vardır ama yatakta sertlik sever ama kimse duygusuz yapmıyor emin ol
10 Yorumla
2 ayEdebiyatta Romantizm diye söylerler ama iş gerçeğe gelince çakk der, patlat der, tarakla der
Söyledikleri burada denmez dee..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Romantizm ile başlar erotizm ile devam eder ultra sertliğe doğru sonuca gidilir.. aksi takdirde mutlu son olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ruhuna kalbine dokunulmadan, yapılan sertlik bencilliktir.
Şartlar oluşmuşsa zevktir bunu her kadın ister.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 aySert ve hoyratça (sevilmek) isterler ve artı olarak argo ve k*für eşliğinde
20 Yorumla
2 ayBanko sertlik, sonrasinda belki aftercare icin romantizm
20 Yorumla
2 ayRomantik başlayıp bdsmye dönen ilişkiyi reddeden kadın görmedim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. başlangıçta romantizm ve yumuşak dokunuşlar, sonrasında yükselen ateşle sert bir ilişki, bitişinde de sarılma ve minik öpücükler
20 YorumlaSertlik seviyorum diyenlerin çoğu azcik sert olunca yavaş canım yandı diyip kaçıyor
10 Yorumlaİkisi de ölçüsünde olmalı :)
100 YorumlaRomantik olsun ;)
111 Yorumla- 2 ay
Saba gitmez,
Gizli Üye(36-45)2 ayBir kadını kelebek gibi seveceksin bir aygır gibi S! keceksin
20 Yorumla
2 ayne istediğini bilen kadınlar sertlik sever
50 Yorumla
2 ayÇoğu farklı dolarda da olsa sertlik sever. Ancak yerine göre romantizmi de tercih edebilir o sertlik sevenler.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBen önce romantizm sonra sertlik severim
122 Yorumla- 2 ay
O anı yaşamak lazım
2 aySertlik tabi ki de aq
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayromantizm ve tutku içeren hard ilişki.
71 Yorumla- 2 ay
Hep daha fazlası
2 ayTabiki sertlik
101 Yorumla
2 aysertlik
113 Yorumla- 2 ay
Ne kadar
- 2 ay
ne kadar oluyosa
Gizli Üye(25-29)2 ayIliskide romantik olunur ama sekste sertlik lazim. Yavas yavas olunca sekse baslayasim gelmez. Tutkuyla baslamali
71 Yorumla- 2 ay
Mantıklı
Romantik başlayıp sert devam edilmesi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
2 ayKisiye gore degisir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Benim duyduğum her kız sertt sever
10 Yorumla
2 ayİkisinin karışımı olduğum için Ormantik biriyim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Romantizim ama erkege göre degisir amasyada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
2 ayÖncesi romantizm yatakta sertlik olmazsa olmaz
10 Yorumla
2 ayEvet bencce de
60 Yorumla
2 ayRomantizim be
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. romantizm
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. tadında hem romantizm hem sertlik
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKadınları yataktan önce falakaya yatıralım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayYatakta sertlik olmalı ya
62 Yorumla- 2 ay
Mutlaka
Gizli Üye(18-24)2 ayRomantizm
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayRomantizm ve tutku sever
10 Yorumla
2 ayRomantizm
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
2 ayEn sevdikleri şey
10 Yorumla
2 aySertliğe bayılırlar ama yumuşak seven de var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
2 aySeven çok
10 Yorumla Kadınına göre değişiyor
10 YorumlaBaştan romantizm daha sonra sertt ve finish
10 YorumlaHer kadında değişir o
10 YorumlaÖnce romantizm sonra düşmanın gibi pompa
10 Yorumla
2 aySertlik
10 Yorumla
2 ayÇoğu sertliğe bayılıyor
10 Yorumla
2 ayİkisi de sart
50 Yorumla