Aslına bakarsanız romantik başlayıp, sonrasında hızlanıp, sertliği yaşatmak çoğu kadının hoşuna giden bir durum. Ama bazı kadınlar kalçasına atılan tatlı sert tokadı kendine hakaret olarak görüyor ve kocadan/sevgiliden bile ayrılık durumuna geliyor. Sizce kadınlar cinsel ilişki sırasında en çok sertliği mi, romantikliği mi seviyor?
Sertlik kadını çıldırtır ve daha çok zevk verir
Romantik yaklaşım kadına zevk verir
Önce romantik başlayıp, sonra sertleşen bir ilişki olmalı
Bu iş için çok değişik yöntem söyliyeceğim. Animelerdeki gibi bu iş. Yani? Şöyle diyim.Önce birbirlerine hafifçe dokunan 2 kişi yavaş yavaş iş uzadıkça artan sıcaklık ile artık tüm gizli güçler uyanmaya başlar.2 tarafda tüm bilgilerini, becerilerini yansıtır ve son noktayı koyana dek doz daima artar. Cinsellikte böyle işte. İlk andan sert olmaz. Yavaş yavaş artış. Bence dozun yavaşça artışından hoşlanırlar ama kişiden kişiye değişedebilir ama genelde bence böyledir.
Önce romantik başlayıp, sonra sertleşen bir ilişki olmalı.. önemli olan nokta Sert vuruşlara geçerken kontrolü elden kaybetmemek .. vuruşlar tatlı sert olmalı.. ileri derede bir sertlik.. o anki durumun büyüsunu bir anda bozabilir.. hafif tatlı ısırıklar.. cok sert olmamak kaydıyla atılan bir şamar. iiişkinin fitilini ateşleyebilir.. fakat daha önceden Karşı cins Partnere ilişki sırasında yapılacak sert haraketlerin bahsetmek gerekir.. Aniden habersizce yapılması halinde istenmeyen sonuçlar doğurabilir.. Karşı taraf tepki gösterip neden vuruyorsun.. ya niye ısırdın simdi beni gibi şaşkınlık ifadesi verebilir.. seksin içine edebilir..
Sertlik her kadının hoşuna gider. seks esnasında kadına acımayacaksın. Elinden geldiğince dibine kadar kökleyeceksin. Sert ve hızlı gidip geliceksin ki doyuma ulaşsın
Ben romantiklikten yanayım ama partnerim sert istiyorsa sertleşirim. Ama ısırmak ve tokat atmak bana saçma geliyor. Cidden her kadın bu fantazileri istiyor mu?
Anlaşılmak isterler daha çok. İlerleyen zamanlarda kütükleşirler. Lakayt olmamak lazım. Özelde de, yatakta da. Karşılıklı saygı özel anları mutlu kılar.