dünyanın en normal şeyi.
yıllardır bitmedi şu saçma sapan yanlış yönlendirilmiş adalet anlayışınız, yavrum et yediğini varsayıyorum, ama bişeyin de seni yemesini ister misin? hani ben et yiyorsam yenmeyi dekabul etmeliyim şeklinde.
kimse sırf kendisi bişey yaptı diye aynısını başkası da ona yapsın istemez, ben başkalarıyla olmuş olabilirim bu başkalarıyla olmuş olana razı olacam demek değil bu neyin kefareti?
hayır hayatın adil olmadığı gerçeğine niye bu kadar direniyorsunuz bende onu anlamıyorum, geldiğiniz dünya bu, adaletsiz, size verilenden bişeyler çıkarmak ona göre gitmek yerine boş boş isyanlar duygusal tepkiler, yatın kakın dua edin modern çağa doğdunuz bu kafayla çok değil 100 yıl önce bile hayatta kalamazdınız siz.
09 Yorumla- 2 ay
Hele hele p*çe bak Allah'a da böyle zinanı meşru kılarsın böyle konuşursun 😂😂 sen yat zevkini keyfini yaşa hiçbir bok bilmeyenle evlen olduuu adalet anlayışı diyor ay pardon belkide gaysin erkek erkeğe ah düşünemedim..
- 2 ay
@M3rovha3lss 1- ben Allaha niye zinamı meşru kılmaya çalışayım? yaptığım haram gayet farkındayım ben suçlarımı aklamam canısı cen beni etrafında ki korkaklarla karıştırıyosun herhalde, bişeyi yaptıysam yaptım, affetmek veya etmemek Allaha kalmış ama yaptığımın arkasındayım kaçmaya çalışmam suçumdan kabahatimden.
2-adalet anlayışı ve geyliğin konuyla ne alakası var? cidden şu an söylediklerimi hazmedemedin diye bana gay diyip erkekliğime mi saldırıyorsun? yazık valla yazık, ya benden veya düşündüklerimden haz etmiyor olabilirsin de bana böyle laf atınca eline ne geçti? bana gay deyince haklı mı çıktın şu an? korkma canısı kocanı çalmam senden senin gibi bi çirkefle evlenecek adam zaten erkek değildir.
düzgün bi şekilde karşılık veremiyosan boş ergen ergen hakaretlerle 2 mizin de zamanını çalma. - 2 ay
Canısı vs diyerek kanıtladın zaten 😂 ciddiye alayım dedim alamadım
- 2 ay
@M3rovha3lss hee canısı demesem çok ciddiye alacaktın zaten. ya tamam anladık trolsün de bari komik olduğunu zannetme değilsin ya, valla değilsin sarmıyo sataşman hadi işine yavrum hadi git bak bakayım ben orada mıyım
- 2 ay
Birader yanlış düşünüyorsun. Kendin zina yapmışsan, ayete göre zina yapmamış bir kadın sana haram kılınmış. Ayetteki temiz kadın ifadesi bakire demek değil, "zina yapmamış" demek. Ayete göre bırak hiç evlenmemiş bakireyi, zinaya bulaşmadan evlenmiş boşanmış kadın bile sana haram kılınmış. Dine göre sadece zina yapmış bir kadınla evlenebilirsin.
- 2 ay
Dini işine geldiği gibi yorumlayan Türk erkeğine uyar mı? Uymaz tabii.
- 2 ay
@Banker_Bilo 1-o ayet öyle değil de bunu senle tartışmakla uğraşamam dünya kadar meal var git oku sana tebliğ yapmak benim işim değil böyle biliyosan böyle düşünmeye devam et doğrusunu Allah bilir.
2- ha velev ki haram, vay be, zinayı eden adam da işlediği harama helale çok takılıyodur ya zaten?
EN ÖNEMLİ KISIM: birader benim zaten evlenme mevlenme gibi bir derdim yok olamaz da zaten benim o taraklarda bezim ben işin beni bağlayan kısmında değilim, benim derdim artık şu s. lakları hayatın adil olmadığına kimsenin kişisel isteklerini ve kriterlerini sırf adil olan bu diye değiştirmeyeceğini ve bu adalet anlayışının zaten baştan saçma olduğu, örneğim çok basit: et yiyorsun dimi? ama et niyetine yenmek istemezsin, bu kadar basit, insan empatik bir canlı değildir özümüz bencillik bunu kalkıpta inkar etmenin ya da sözüm ona erdemli olucam diye baskılamanın bi manası yok konu zina da değil bu arada başkasıyla olmuş bakire olmayan kız isteyip istememek, evli veya zina olması gözümde bir fark yaratmıyor 2 sini de adam istemiyorsa istemez, İNSANLAR İSTEDİKLERİ ŞEYİ İSTER alırlar alamazlar bizim meselemiz değil ama kimsenin istekleri başkalarına adil olacak falan diye değişmez şu poliyanna kafasından çıkın, hayat adil değil sizin de olmak için bi sebebiniz yok eğer o sözümona adaletiniz size zarar veriyorsa istemediğiniz şeylere sizi mecbur bırakıyorsa. - 2 ay
@Banker_Bilo o türk erkeği lafı da çok manidar demek ki sen erkek değilsin o zaman, hani aşağıladığın grubun içine kendinde düşüyosun ya?
bir de bana din muhabbeti yapma bir daha olur mu? çünkü tartıştığım şey burada din değil, işin dini b oyutunu tartışmıyorum psikolojik boyutunu tartışıyorum. dini tartışmayı yazılı yapmam ben yüz yüze yaparım yazılı olunca insanlar birbirini okumak istemiyor üşeniyor dünya kadar bilgi boşa gidiyor verimsiz. - 2 ay
@M3rovha3lss bakire kız mı var da takmışsın bakir erkek diye
En İyi Cevaplar
"Her erkek kadının ilk sevgilisi, her kadın da erkeğin son sevgilisi olmak ister."
Bence: Kesinlikle yersiz bir istek. önce eşitlik açısından yanlış, çünkü bir kadınla yattı. %100 eşit olmalı anlamında söylemiyorum. Erkek olarak bir kızın bakireliğin giderilmesi de zaten çok özenilecek bir konu değil. Sorumlulukları fazla olan bir durum. Dini açıdan bakınca da aslında Erkeğin de bakir olması gerekir.
10 Yorumla
Anormal. Ben önüme gelenle yatıp jelatini açtıracam ama evlenirken de jelatini açılmamış, tertemiz, kullanılmamış birini isticem. Ketçap mayonez de olsun mu paşam?
32 Yorumla- 2 ay
Hardal sos olsun paşam stsf
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Evet normal bazı erkekler sonradan pişman oluyorlar temiz geçmişi bakire kadınlara ister. Genelde bakir olmayan erkekler cinsel deneyimli kadınlara tercih ediyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
2 ayAnormal bir durum gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
2 ayDinen bakarsan, konunun özü bakir/bakire olmak ya da olmamak değil. Nikahsız seks (zina) yapmış erkeğe, zinaya bulaşmamış kadın haram kılınmıştır. Yani zina yapmamış, bakir bir erkek, evlenip boşanmış, zina yapmamış, bakire olmayan bir kadınla evlenebilir. Evlenmiş, boşanmış, zina yapmamış bir erkek de zina yapmamış, evlenmemiş bakire bir kadınla evlenebilir. Dinen mesele kişinin zina etmiş/etmemiş olması. Bu nedenle kendisi nikahsız seks (zina) yapmış erkek zina yapmamış, bekar ve bakire kadınla da evlenemez (haram), zina yapmamış, boşanmış bir kadınla da evlenemez. İlgili ayette temiz kadınlar, temiz erkekler ifadesi zina etmemiş kadın/erkek demek. Evlenip boşanmış kadın da temiz yani. Zina etmiş olanlar sadece zina etmiş olanları alsın diyor ayet.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 990 cevap paylaştı. Hayır, değil. Ne saçma bir düşünce olurdu: "Ben her haltı yerim ama sana ilk dokunan ben olacağım"
32 Yorumla- 2 ay
Dimi ya aynı kanıdayım saçmalık resmen
2 ayNormal değil herkes dengiyle kavuşur dengini istemesi normal olan
30 Yorumla
2 ayErkekte geleceğe kadında ise geçmişe bakılır fakat şu da bir gerçek her kul layığına nasiptir bundan dolayı ben kendi geçmişimi de göz önünde bulundurarak geleceğe ve sadakate bakarım benden öncesi çok da önemli değil
00 Yorumla
2 ayBen bakire değildim ve bekaret umrumda değildi , ayrıldım tekrar evlnecek olsam yine umrumda değil, hatta bol tecrübesi olsun. Bakır değilsen bakire denk gelmez bir şekilde kullanılmıştır (kötü anlamda söylemedim)
Ama bakir olup bakire kadın isteyene saygı duyarım.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayBenim bakış açım şu şekilde eğer bir erkek bir defa kanlı bir savaşa geliştiyse Yani bir kızın ilki olduysa , Başka birinde bakire de değildi muhabbeti yapmaması Gerekiyor
00 Yorumla
2 ayErkeğin ve kadının cinsle stratejisi ve biyolojik durumu aynı değil. 2 Cinsiyette tek bir tür cinsten oluşmuyor.. Bir bayan olarak sana anormal gelebilir eşitlikçi düşündüğün için.
00 Yorumla
2 aykarşısındaki kişi normal buluyorsa gerisi bizi ilgilendirmez.
32 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle bunu anlarlar bir gün umarım çünkü bakire olup deneyimli bakir olmayan koca isteyen bir sürü kadın var
- 2 ay
@osurukcanavarı tabi ki
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Normal değil bar kızınında efendi erkek istemeye hakkı yok sjhs
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence isteme hakkı yok
21 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Normal öyle değil diye isteyemez değil ki. Adam onu talep edebilir. Tam tersi bir kadın da keza.
00 Yorumla
2 ayParasız kadının paralı bi erkek istemesi kadar normal.
013 Yorumla- 2 ay
Senin ananin evlilikten önce biriyle yatmış olması seni nasıl etkiliyor mesela? Haberin bile yok değil mi ilkini baban zannediyorsun, peki babanın fakir olması seni nasıl etkiliyor? Açlıktan ağzın kokuyor.
- 2 ay
Şşt ne bu şiddet bu celal. Herkesin annesi seninki gibi farklı kucaklara alışık değil. Belliki sende anasının kızısın. O yüzden kimse evlilik için yanaşmıyor sana. Sen it kopukla düş kalk, evlenmeye gelince paralı saf bi delikanlıya olta atmaya çalış. Sonra da deki niye bakire istiyor!
- 2 ay
Anneleri ortaya katmayın lütfen ya
- 2 ay
Sen geneleve gittiğini birçok kez söyledin benim annem zinakar olmadığı için doğal olarak çocuğu da zinakar değil malûm çocuklar ailelerinin aynasıdır, para para para lan kes yılda bilmem kaç bin milyon insan evleniyor hepsi zengin mi bunların? Hepsini geçtim çeyrek kadarı bile zor zengindir, erkeğin fakiri de zengini de bakire istiyor zinakarı da bakire istiyor kadınlar fakir zinakarı seçeneğine zaten hepsi aynı bok diyerek zengin zinakarı seçmeyi sonuna kadar hak ediyor, genelev artığına bak.
- 2 ay
@M3rovha3lss bence bakire olmıyan bakire isteyebilir, parasızda paralı isteyebilir gayet doğal. İkisinede karşı değilim
- 2 ay
Tamam altında ferrari, bmw, vs. ve en az 5 villan olmadığı sürece bakire isteyemezsin
Temel şeyler bi ev bi araba zenginlik demek değildir 😀 bunlar olması gereken şeylerdir yoksa doğacak çocuklar aç sefil büyür bunun için kadın paraya bakıyor diyemezsiniz. - 2 ay
@M3rovha3lss kadının paraya bakması normal bi şey
- 2 ay
Bi yanlış görmüyorum
- 2 ay
Daha okuduğunu anlamıyor
- 2 ay
@M3rovha3lss diktir öyle gel, böyle seni ciddiye alamıyorum 😅😅
- 2 ay
Sen de çıkar öyle gel okuduğunu belki o zaman anlarsın
Anca senin korkak bacın yapıp yaptığının arkasında durmayıp onu yapar 😂 şükür Allah korkum var benim yoksa erkekler için değil 😍 - 2 ay
@M3rovha3lss tamam bebeğim bende seni seviyorum
- 2 ay
Ayy yeter salın sorumu ooff
2 ayHadlerini de bilmiyorlar 😅
11 Yorumla- 2 ay
Dimi aşkımsuu
Benim için önemli değil bu tür şeyler ister bakir olsun ister olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Davul bile dengi dengine demişler..
Olayın davulla alakası yok00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. Bilmem fakir kızın zengin erkek istemesi ile benzer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkek elbette ister eskortla cinsellik yaşadıysam wma bir kız bozduysa hakkı yok
06 Yorumla- 2 ay
@EliaEb sen öyle san esas ahlakdizliklar onlarda bu cemaatçiler 13 yaşında kızla hele onun ağababaları 8 yaşında kızla evleniyor,10-15 yaşında olanlarla ilişki yaşayan basina sızan bir çok olay var onlari öyle zannetme esas onlar bu hoca nikahında 2-3 karıyla beraber olanları var. Benim çevremde bile dini nikahlı diye iki hanımla beraber olan 5 vakit namaz kılan adam var
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Herkes her şeyi isteyebilir. O sebeple anormallik yok. Artık şansına ne çıkarsa
00 Yorumla
2 ayDeğil.
Sen yaptıysan yapmamış birini isteyemezsin.00 YorumlaNormal değil ozeellikle o kişi sapkın biri ise lütfen sapkın kadın bulsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Yok ama yine istiyorlar
30 YorumlaBu konuda muhafazakâr olmasalar olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayNormal değil. Her şeyi yap sonra ben temiz kadın arıyorum de. Bunu demeye hakları yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBen bakirim, İlk defa bişeyden muaf oldum 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayherkes her şeyi isterde, hayat ne verir orasını bilemeyiz...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBen bakirim bakir kız isterim ama bazı kızlarda erkek tecrübeli olsun diyo o da değişik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayFakir varoş bi kızın zengin yakışıklı bi erkek istemesi ni kadar abasse oda o kadar abes
00 Yorumla
2 ayDegil bence ben bakirim bakire kadın istemek hakkım bence
Ama yatağı profesyonel hale getiren erkeğin bakire kadın istemesi normal değil00 Yorumla
2 ayKeşke kimse kimsenin ne istediğine karışmasa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
2 ayDeğil ben bakirim ben isterim istemeye de hakkimmvar.
Aşık olursam evlenirim sineye cekerim00 Yorumla İster kabul etmemek de kızın hakkı
Herkes ister her görüşe saygım var00 YorumlaNormal değil tabii bakir olan bakire isteyebilir ancak
00 YorumlaUzulsekde sevince kabul ediyoruz 🥹
31 Yorumla- 2 ay
Mecbur edeceksiniz çünkü bakir erkek aşırı az kaldı
Değil. Sapıktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKim neyi isterse istesin, sonunda hakettiğini alacaktır
10 YorumlaYakında 100 gram altında isterler
00 Yorumla
2 ayNormal değil adaletsizlik var burada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayNormal tabi. Çünkü bakire kızlar bile tecrübeli erkek istiyor
00 Yorumla
2 ayBencil ve cahilce beklentiler bunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayartık bakir bakıre kalmadıgı ıcın normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 ayNey normal ki bu normal olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
2 ayGünümüzde hersey normal
00 Yorumla Anormal tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBence çok normal erkek için tecrübe ama kadın için öyle değil
06 Yorumla- 2 ay
Kadın için de tecrübe olur.
- 2 ay
@Yasemin_683 haklısın
Cevap sahibi2 ay@Yasemin_683 kızlar için tecrübe evet ama biraz can yakıcı oluyor
- 2 ay
Hiç de can yakıcı olmaz.
- 2 ay
@Yasemin_683 kız kusmuyuz
Cevap sahibi2 ay@Yasemin_683 deneyimlerin sanırım
2 ayAnormal bncede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 804 cevap paylaştı.
2 ayHiç istemedim valla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayHerkesin kendi tercihi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
2 aydeğil bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBizi ilgilendiriyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBakirelikle işim yok. Ben önüme bakarım.
00 Yorumla
2 ayBu konu cok baydı artik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
2 ayNormal değil
10 Yorumla Normal değil
10 YorumlaNormal değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
2 ayNormallesti
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 aySaçmalık ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayCaizdir evladım 👍
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaHayır değil
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne