Ben 23 yaşındayım daha önce 20 yaşındayken bir ilişki yaşadım ve bakire değilim, şu an ki sevgilim ise 24 yaşında ve bakir. Bakire olmadığımı biliyor, bana bunu sorun etmediğini ve halen beni sevdiğini söyledi. Sevgilim ile 1,5 yıldır birlikteyiz. Sizce bu ilişkinin sonu nasıl biter? Beni gerçekten sevdiğine %100 eminim çünkü başka bir erkek olsa bakire olmadığımı bilse cinsel ilişki isterdi ama biz halen yaşamadık. Bende onu çok seviyorum. Mutlu olabilir miyiz? Bakire olmamam içten içe onun için bir sorun mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıllık bakirim bakire olmayanla işim olmaz sebebi belli eşitlik milli olma zırvasına inanmamışım ve eskortla ilişkiye giren mallardan da olmamışım sen kim oluyon da seni seviom ediyom laflarina kandığın erkek görünümlü p_çin biriyle birlikte oluyon ve benim gibi temiz birini hak ediyon derdim ben olsam
04 Yorumla
Soran+1 yılSen öylesin diye herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?
- +1 yıl
hayır tabikide değil ben kendi görüşümü söyledim zaten sevgilim olucak kıza il günden zaten sorucam herşeyi ilerde pürüz çıkmaması için
Soran+1 yılBen kimseyi kandırmadım ilişkimizin ilk ayında haberi vardı ona rağmen beni bırakmadı.
- +1 yıl
iyi işte bi de şu açıdan düşün zamanın da yapmış olduğun bu pisliği seninle o işi yapan kişinin orda burda anlattığını ve sevdiğin çocuğun bunu duyduğunu ve o andan sonra sana karşı olan hislerinde ne gibi değişiklikler olur diye düşün bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. olabilir namus iki bacak arasında değil namus beyindedir
ruhun bakire olsun12 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklısı teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kafa yapısını bilmiyorum. Ama sonuçta tıpta bile diktirilmesi mümkün olan birşey için takılmıyorum o zar konusuna.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. bakire bir kızla ilişkiyi hiç yaşayamayacağının pişmanlığıni yaşıyordur
00 Yorumla
+1 yılO şekilde dertlerim olmaz benim kafa yapım budur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende evlendiğimde bakire değildim eşim bakir di sorun olmadı szinde olmaz inşallah
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçindeki volkanı bilen birisiyle özel söyleşiye ne dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılS*ktir git derim
Cevap sahibi+1 yılBende giderim
İllaki aklına takılacaktır bu sorun.
10 Yorumla
+1 yılKişisine göre değişirde ben evlenmem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zaman gösterecek tabi kafa yapısı ne olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. bir cacık olmaz bu isten
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Hayır
04 Yorumla
Soran+1 yılBizimki ne o zaman
Soran+1 yılPeki sence kendini bu durumla ilgili kötü hissediyor mudur? Bana sorun olmadığını söylüyor ve gerçekten sevildiğimi de dibine kadar hissediyorum bende onu üzmek istemezdim ama gençlik hatası yaptım işte
+1 yılPeki bu sevgilinle ilişkiye girmiyomusun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilişkiye girmedik
- +1 yıl
Hiç talep ettimi
Soran+1 yılBenden direk böyle bir şey istemedi. Hatta bazenleri anın romantiziyle seviştiğimizde bile (isteyip istemediğimi bin kere sorar) kendisine oral yapmama izin vermez, sadece kendisi beni rahatlatır
- +1 yıl
Bence denemelisin belki de özgüvenli değil
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğini sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Önemli olan sevgi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı