Nasıl ki kadınlar işi olan, gücü olan, bir şeyler sağlayan erkek istiyorsa bakir olmayan erkekler de bana göre bakire isteyebilir.
Fikriniz nedir?
Nasıl ki kadınlar işi olan, gücü olan, bir şeyler sağlayan erkek istiyorsa bakir olmayan erkekler de bana göre bakire isteyebilir.
Fikriniz nedir?
Ya sen işi gücü olan erkek istiyoruz dediğimizde bunu bir kriter olarak söylediğimizi mi düşünüyorsun? Bir erkek olarak senin zaten işin gücün olmalı. Hayatinda biri olsa da olmasa da. Evde tembel tembel yatıp g**öt büyüten erkek kendine erkegim demesin.
Bir kadın olarak kendini zaten korumalısın, onun bunun altına yatmamalısın, bunu demiyorsun tabi.
Cevap
3Cevap
bence es secmek marketten bi sey almak degil zaten ask varsa bunlara takılmazsın ama mantıksal ya da hoslantıya dayalı bi iliskiyse istemen gayet dogal.
Aşk varsa da takılırım.
sormadım.
Linç geliyor hazır ol bu zamanda kadınlarda iş sahibi
39 saniye geçmiş 😂
Uyuyorlar galiba
Ne halt yediklerini kendileri de biliyor birader
Sende biliyorsun ne halt yediğini bide böyle birini istiyorsun yediğin haltlara bak bi
@endoplazmikkul anam ya şu kediyi değiştir gördükçe üzülüyom ya
Değiştirmem
@endoplazmikkul ama garibim ne hale gelmiş bari yüzünü sil be zalım
Ister ama kabul eden olur mu o ayri 😂😂
Ben istiyorum aga cok bakire patlattim hemde?
Onlarda isteyecek seni
Param var isteyende var
Tamam öyle olsun hadi
Hakkındır
İstememeli
Sebep?
Onun bunun altına yatan kadınlar düzgün erkek istiyor? Kadının düzgünü kendini koruyandır.
Öyle kadınlar düzgün erkek istemiyor
Hayır isteyemez
Sebep?
Hiç bir donanımı olmayan, onun bunun altına yatan kadınlar düzgün erkek istiyor?
Şöyle diyebilirim. Kendi her haltı yiyipte karşısındakinin temiz olmasını istemesi ne kadar adil? Bunu bak tam tersi söyleyelim kısmen sende söylüyorsun. Şöyle diyelim sen temiz birisini istiyorsun ama bir sürü ilişkin vs. var.
Peki bu soruyu soran bir kız olsa dediğin gibi onun bunun altına yatan kadınlar bakir düzgün erkek istemesi sence ne kadar adil? Hani cevabıda kendin veriyorsun. Bu konuda zaten kadında erkekte isteme hakkına sahip değil. Kendileri her haltı yerken iyi iş ciddiye gelince temiz olsun iyi olsun vb. özellikler sıralarlar hemen. Cinsiyeti yok bunun böyle konularda kadında erkekte isteyemez öyle temiz birisini.
Aynı şey değil
Dünyanın bütün toplumlarında kadının geçmişi sorgulanır, peşini bırakmaz ama erkeğin geçmişi öyle değildir.
Kadınlar hem her haltı yiyorlar hem de eğitimli, donanımlı, zengin ve güçlü erkek isteyebiliyorlar. Bu saçmalık.
Bunu istiyorsa hak etmeli, kadın bunu nasıl mı hak eder? Kamu malı haline gelmeyerek, kendini koruyarak, onun bunun altına yatmayarak.
Kendini koruyan kadının bakir erkek isteme hakkı var, buna itirazım yok ama bakir olmayan bir erkeğin de pekala bakire kız istemeye hakkı var çünkü kadın ile erkeğini ilişkide sundukları şeyler farklı.
Öyle saçma bir devirdeyiz ki kadınlar 30 lu yaşlara kadar kucaktan kucağa gezip 30 a yakın bir enayi bulup evleniyorlar, o enayi ise 30 a kadar çalışmış kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmış biri oluyor genelde ki zaten böyle olması evlilik için tercih edilme sebebi oluyor.
Tamamen çelişiyorsun.
1- Cinsiyet ayrımı yapıyorsun. Hani dediğin şuna geliyor erkek ne yapsa haktır hakkıdır ama kadın aynı şeyleri yapamaz. Niye? Çünkü kadın demi. Erkek her haltı yyiebilir barlara, pavyonlara, genel evlere, onla bunla yatabilir demi. Erkeğe serbest :D
2- Bak ben diyorum ki aynı kriterleri erkekte kadında isteyemez. Ben gidipte tek kadını savunup erkek yapamaz isteyemez demiyorum. Kadında erkekte isteyemez iki cinsiyet içinde diyorum adaletli ve eşit davranıyorum. Senin gibi işime geleni söylemiyorum.
3- Bakir olmayan erkeğin bakire kız isteme hakkı var dmeişken erkeğin ne gibi sunduğu farklı şey var? Seks desek kadın bunu rahatça bulabilir hatta başka bakir erkekle de evlenebilir. İş para dersek ee aynı şeyi bakir erkekte sağlayabilir. Zaten günümüzde modernleşme olduğu için kadınlarda iş hayatında zaten hani erkeğin cebine bakma durumu eskiye oranla git gide düşmekte zaten. Erkeğe ihtiyaç duymadan bile geçinebiliyoruz maddi yönden.
4- Bende diyorum ki kucaktan kucağa gezen kadınlar, kucaktan kucağa alan erkeklerde enayi bulup evlenmesin. Kendileri gibi her haltı yiyen kişilerle evlensin.
Onunla bununla mı yattın? Yattıysan eğer onunla bununla yatan kadınlardan biriyle evlen. Kendin her haltı yiyeceksin edeceksin ama evlenmeye gelince kız temiz olacak yok ya :D