Yok kaldıramazsın bayıltırım durmam 2 saat sürer falan hepsi kolpa😂😂
2 ay
Genelde bu diğer kadınlardan da kaynaklanıyor erkekler bir şey yapamadığında kadınlar hep böyle geliyormuş gibi taklit ettikleri için adamlar da zannediyorlar ki işte şey yıldızı gibiler kdkdkkfkf
Genelde bunların en başında 26 santim yok bilmem 32 santim... Düşünce şu ne kadar uzun söğlersem karşı tarafda vaaay be bu en iyisi algısı yaratmak... Kısacası yatağa atmak... Kimisi fiziksel olarak ölçü ebatı biyük gösterir kimisi doyumsuz olduğunu ön plana çıkarır...
Erkekler egosu işte, bir kere kendine güveniyorsun tamam mı sonra gerisini düşünmüyorsun zaten çoğu zaman pratik de yok yanında. Bir de arkadaş ortamında abartılınca kendini tutamıyor işte.
Cevap
74Cevap
Kendilerini s**me imkanları olsa fikirleri değişecek bence
Hahahahahah😂😂😂😂
En iyi cevap ❤️❤️❤️
Bence şöyle hani başkasının üzüldüğünü kendi yüzünü balyoz zanneder derler ya bu ona benziyor
1 saat 2 saat sürmesi iyi bir sey değil, ben geç boşalan biriyim, bazen partnerim boşalıyor ve vajinası kuruyor ben hala boşalmamış olursam partnerim kendini yetersiz gibi hissedebiliyor, o da sıkıntı ideali 35 dk bence benim 40-60 dk arası sürüyor 10 dk kısaltmak isterdim, bazende yorucu oluyor ayrıca.
:):) aynen oyle cogu kolpa
kime sorsan ben soyleyim boyleyim ama sonra grup yapmaya gelince birbirlerinden utanirlar
Bizde erkekler uçurur günde 5-10 posta atar diyen var adam gibi 2 posta atta 10 u surda kalsın
Gururunun okşanmasını istiyor ama çok saçma bir insan kendini övmemeli kadın erkek fark etmez kim şöyleyim böyleyim diyorsa boş
Benim iddam baska
Ben sabaha kadar koynumdan cikarmam
ya da kaldiramicak hale gelene kadar tum ilgimi sana vericem gibi seyler diyorum
Elbette kolpa. Hele bir de sevgili senin gibi olursa. Gerçek bir kadını adam gibi beceremeyen erkek yoktur...
türk erkeği ölmasından olabilir mi... özgüvenden değil. özgüvensizlikten. çoğu da arkadaşına hava atmak için popüler olmak için uyduruyormuş
Kolpa tabi. Çoğu azgnlığın verdiği saçmalıkla yazıyor.
Ben ilk postayı bir saat tuttuğumu bilirim ben de kolpa yok neyse o
2 saat sürer mi , benim 30 dk sürüyor da feristahim kayiyor
45-60dk arası seks idealdir, fazlası sürtünmeden dolayı hasar yaratır iki tarafada..
Ben 30 yaşına kadar öyleydim. 30 dan sonra performans doyumla birlikte azaliyor
Tipinden az çok kimin ne yapabildiği belli oluyo ya da konuşmasından yalan attığı
Ne yapsınlar işte bir başarısı olmayan insanlar bu konuda balarılıymış gibi göstermeye çalışıyor
Hakikaten öyle yani ben hiç iptal değilim kalkarsa yaparım kalkmazsa yatarım o kadar basit
Bunu söyleyen görünce boşalan tipler emin ol 😂
Hepsi kolpa diyebilecek kadar çok kişiyle mi birlikte oldun?
Keşke beni de sıraya alsaydın o zaman neyin ne olduğunu anlardın.
5 dk ya sürüyor ya sürmüyor benim kötü olduğumu iddia ediyorum boyu da küçük...
Banane
Doğrusunu söyleyince de bana ne oluyor ne anladım ben bu işten
Genelleme yaş bunu ben hiç demem ama kızlara çok iyi oral yaptığımı yaptijlarimdan duymak çok güzel
Delikleri yalayıp kliyo dil darbeleri ile titremeye sokmadogim kız yok
Sorduk mu kanka ve ben kızlarla alakalı bisey dememisim bile
Kolpaci oelerfem biri
Şahsen bakirim ve büyük konuşmuyorum, muhtemelen ilk ilişkimde hatun dokunsa boşalırım ahshshs
Böyle yazan hepsi yalan bizim türk erkeklerin son caresi belki kiz evet der diye habaha
Safi rüzgar tabiki. Alamayan kadın görmedim zorlanan oluyor ama bir şekilde inleye inleye giriyor sonrasında teşekkür 😊
Öyle söyleyecekler ki tepki filan bekliyorlar etraftan mükemmel olduklarını duymaları lazım karşıdan
Aynı böyle diyen bi kız evime geldi, he canım he diye dalga geçiyordu. 1 hafta evimdeden ayrılmadı dediğinden çok daha iyiymişsin sen diye 😅😅
Ben benim kadınlarla
Telefonda o muhabbetlere girmiyorım bile ergen isi
Olursa icraat zamanı gösteririm
Bazılarında gerçekten öyle ben endokrinolojik olarak hastayım hormon bozukluğu var yarım saatten aşağı olmadı
Yatakta iyi oldugunu kendi belirleyemez hic kimse karsisindaki partneri belirler sozle degil hareketle
Bayiltmak ne ya. Ben gayet yumuşak doyurucu oluyorum
Çoluk çocukdan vazgeç. Tecrübeli erkeklerle takılmalısın bence 😂
haklısın böyle sallayan çok var ki zaten bu iyi bişey değil gerçekten yaşasalar anlıcaklar uzun sürmeninde kötü olduğunu
Yatakta uyurum ben kardeş
Bende
Bu mesaj uykumu getirdi
1 dk da patlarım dese vermezsinnki
Olucak olan o zaten 2saate kim inanıyo
Bilmiyorum artık
Hafize test sürüşü istiyor.
Yok kankş ben sizin bildigiz kızlardan degilşm
Sen beceriksizlere denk geldiysen biz ne yapalım
Benim denk geldigimi nerden cıkardin
Dogru varsayimla yalan mi ahhahaha
Çoğuda boş ne yazık ki
Kimse kendini küçük düşürmez
Acaba öyle mi oan lik kendilerini pofpoflamakmi
Abartı çok gerçek az.
Ben çok iyiyim bi yattım mı iki gün sonra kalkarım
Tabu işte. Ama ben iyiyim :D :D
Hepsini de denemek ayrı yetenek 🙃
Nerden biliyosun?
Hiç öyle bi iddiam olmadı. En fazla 10 dk sürer tahmini.
Yalannn en iyimiz 10 dk😂😂o da alkollüyken
Özgüven değil hedefe ulaşmak için taktik
İş erbabı sahada belli olur
Kendini karşı tarafa iyi gösterme cabasi
Kim erken geldi bakam ahaha
Öndeki fazlalıktandır
Erkekler ölün ya
Bak inan büyük penisli birisiyim hatta her gören kadın neler dedi bu zamana kadar ama ben hiç şöyle yaparım böyle yaparım demedim yeminle 😅
Daha simdi demen hakkında
Yok ya bende özgüven yok öyle. Sadece ne istediğimi biliyorum
O neki benimki 40 gün 40 gece sürüyor 😄
maks 5dk
Ben rezilim valla kimse benle evlenmez
Çünkü yalanlarından başka hiçbir şeyleri yok
hyret kıçkarı arkadan leş gibi
Aman salliyorlar
He he de geç canım
Hahaha ata erkillikten
Sen benim kobrayla tanişmamişsin abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?