Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kalp ile alakalı, yani kan pompalanması sonucu sertleşiyor biyolojik olarak araştır.. et penisi denilen sertleşmiş ile sertleşmemiş boyutu aynıdır sadece uyarıldığında sertleşir o kadar.. diğeri ise sertleşmiş hali sertleşmemiş hali arasında boyut farkı çok fazladır
16 Yorumla
Soran2 ayGörünüş olarak ayırt edici tarafı ne
Soran2 ayKan penisi vs et penisi
Soran2 ayHayirr yaa direkt böyle ikisi de inik diyelim görünüs olarak sekil olarak ayirt edici tarafi ne
En İyi Cevaplar
2 ayPenis kastan oluştuğu için sabahları genelde daha sert oluyor. Tabiri caizse masaya vursak ikiye böleriz.
Et ve kan penisi farkını da kısaca şöyle anlatayım;
Et penisi inik haliyle bile büyük durur. Ereksiyon olunca en fazla 1-2 kat büyür. Erkeklerin %20'sinde bulunur. Benimki de inikken 11-12 cm ereksiyon olunca 19 cm oluyor.
Kan penisi ise inik haldeyken çok küçük durup ereksiyon olunca 2-4 kat büyüyebilir. Erkeklerin %80'inde kan penisi vardır.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
2 ayMusluk olmadan su uretiyorsunuz kan pompalandi diye sert olan şey mi şaşırtıyor seni,
Boyutlar örnektir.
KAN penisi, uyku halinde 2 5 cm kadar kısa bazen içine kaçar ama ereksiyon hali 15cm dir, yani +10cm büyüme yaşar
ET penisi uyku halinde 8 10 cm boyutlarında olabiliyor, genelde pantalon da kabarık duran penis türüdür, ereksiyon hali 15cm dir +5cm büyüme yaşar.
Durum bundan ibaret.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayİçeriye kan doluyor ve kaslardan oluşan peniste kaslar kasılınca da İnsnılmaz sertleşiyor.
Spor sonrası kollar da taş gibi olur mesela, kaslar kasıldığı için. Aynı mantık yani.
Bu arada mermer benzetmesi yerinde, gerçekten şaşırtıcı bir sertlik oluyor.
Uzun süre sert kalırsa fena bir ağrı yapıyor sonrası da143 Yorumla
Soran2 ayAaa o bahsedilen agri bundan dolayi mi oluyomus
Cevap sahibi2 ayUzun süreli ereksiyonda eğer boşalma olmazsa evet ağrı yapar.
Bu durumu en sık rüyalanan gecelerde yaşarız.
Her rüyalanmada boşalma olmuyor
Soran2 ayRüyalanma olayı ne
Cevap sahibi2 ayŞöyleki ; dönem dönem hormonlar tavan oluyor ve gece rüyamızda müstehcen içerikli rüyalar görüyoruz. Bu, spermin atılmasını sağlıyor
Cevap sahibi2 aySizde Mens öncesi olan hormon patlaması bizde haftada en az 2 gece oluyor
Soran2 ayOha kadınlarda hic öyle bisey olmuyorr bildigin hic dokunmadan rüyada mı bosaliyosun
Cevap sahibi2 ayEvet çok garip ama aynen öyle. Ama şöyle bir durum var ; istemsizce yüzüstü uzanıyorsun ve yatak ile bedenin arasında sıkışınca boşalma gerçekleşiyor çoğu zaman.
Peki bu sakinleştirir mi dersen hayır ; maalesef çoğu zaman destek değil köstek oluyor
Soran2 ayPeki o zevki hissediyo musun sonucta uyku halindesin
Cevap sahibi2 ayRüyada evet.
Şöyle düşün gece rüyanda yediğim yemekten aldığın haz gibi 😅
Bazen o hazla uyanıyorsun canın inanılmaz istiyor
Soran2 ayAma sonucta bosalmis oluyorsun inmiyor mu
Cevap sahibi2 ayHayır işte
Cevap sahibi2 ayŞöyle düşün karnın kurt gibi aç ama tek lokma alıyorsun, açlığın geçmez ya hani bunun gibi
Soran2 ayHahaha ne görüyorsun rüyan da kimi görüyorsun ve her erkekte mi oluyor bu
Cevap sahibi2 ayAhahshshs ya bence her erkekte oluyor, bir yaştan sonra testislerde inanılmaz sperm birikiyor çünkü.
Kimi gördüğün konusu bence herkeste farklıdır.
Benimkini anlatayım
Cevap sahibi2 ayDilersen 2dk gizliden çıkayım mesajdan yanıtlamaya devam edeyim, senin için de uygunsa elbette
Soran2 ayYok canım buradan anlat gizlisin zaten biseyy olmaz
Cevap sahibi2 ayNasıl rahat edersen, epey uzun yorum mesaisi olacak
Cevap sahibi2 ayBen gördüğüm yüzleri asla hatırlamıyorum
Cevap sahibi2 ayVe ne zaman rüyalansam uyandığımda çok fena oluyorum, kendim boşalıp iyice rahatlamadan evden çıkamıyorum çünkü inmiyor ve inmedikçe ağrı yapıyor
Soran2 ayTam olarak ne görüyorsun ki rüyanda
Cevap sahibi2 ayBen çoğunlukla ön sevişme ve oral olarak görüyorum rüyalarımı
Cevap sahibi2 ayBazen direkt birleşmeyi görüyorum gelgit anını.
Bazen bana gelip yanaşıyorlar ama tam başlayacakken uyanıyorum
Cevap sahibi2 ayİşin garibi gerçek hayatta ne kadar utangaç olursam olayım rüyada malum video oyuncuları gibi davranıyorum
Soran2 ay😹😹😹
Soran2 ayUyandığında spermlerin akmis mi oluyor
Cevap sahibi2 ayAkmak ne kelime maalesef boxer sırılsıklam oluyor ön tarafta.
Çarşaf da değişiyorum mecburen çünkü şortu da geçiyor.
Miktarı fazla ve çok yoğun çünkü
Soran2 ayOhaa
Soran2 ayRüya esnasında bosalirken inleme falan olmuyor dimi
Cevap sahibi2 ayUmarım olmuyordur, üniversitede 3 kişi aynı odadaydık duysalar bile söylememişlerdir.
Ben kendim mastürbasyon yaparken bile istemsizce kendimden geçip inliyorum, rüyalandığımda inliyor olma ihtimalim çok yüksek.
Şu an yalnız yaşadığım için problem yok ama biriyle yaşayınca çok büyük sorun bu durum.
Bir de sabah erekte şekilde uyanınca yurtta dışarıya çıkamıyordum yataktan.
Kalkık uyandığında boşalmazsan 1 saat bile inmediği oluyor kendiliğinden
Soran2 aySonuçta sende olan onlarda da olmuyor mu
Cevap sahibi2 ayEvet öyle ama utanıyor insan ya.
Her ne kadar onlarda da olsa da o görüntüden utanıyor insan.
Önün ya kabarık ya şortun ıslak, bu yaşta altına kaçırmayacağın için neden olduğu belli 😅
Benim utangaç bir yapım var şahsen ben utanıyorum
Soran2 ayAnladimm😹
Cevap sahibi2 ayKadınlar olarak dışarıya renk vermediğiniz için şanslısınız ya
Soran2 ayAhaha evett
Cevap sahibi2 ayBir de sizin ayda 1 defa oluyor aşırı zorlanma durumu, bizde hemen her gün.
İlerleyen yaşlarda şakasız her gün erekte uyanıyor insan
Soran2 ayKac yasindasinn
Cevap sahibi2 ay28im, 29a gidiyoruz doludizgin.
Sen?
Soran2 ayİyiymis ben daha liseyim
Cevap sahibi2 aySenin önünde uzun yıllar var, tadını çıkar
Cevap sahibi2 ay@hakan1771 bilader sg kendi görüşünü yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
2 ayİçindeki kıkırdağın dokusu diğer kemiklerden farklı uyarılma ile birlikte sert bir hale geliyor uyarılmaınca yerinde yumuşak kalıyor
10 Yorumla Kan dolaşımı sebebiyle olan bir şey o ve semsert olabiliyor cidden tuhaf bir şey
510 Yorumla- 2 ay
Özellikle kan penisinde inanılmaz ilginc oluyor et penislerinde cok değişim olmaz
Soran2 ay@Onlarla_konuşuyorumm çeşidide mi var bunun bide
- 2 ay
Haha evet kızlar penisler de 2 ye ayrılıyor et penisi ve kan penisi diye detayli anlatayım mı
Soran2 ay@Onlarla_konuşuyorumm merak ettim buradan özetle kısaca
- 2 ay
Bak şimdi en temel var et ve kan penisi olması et penisi inik hali ile kalkık hali arasında 1 2 cm oynar ama kan penisinde ise küçük hali 1 2 cm den 15 cm lere cikiyor inanılmaz hizli şekilde büyüyor ve sertleşir sonrasında ise mantar penisler sivri kafalı penisler filan var 😂😂
Soran2 ay@Onlarla_konuşuyorumm kan penisi ve et penisi arasında ki bilimsel fark ne kalkmasını sormuyorum
- 2 ay
Et penisi bildiğin bir et parçası gibi esneklik filan yok ama kan penisi lastik gibi tutup cekebiliyorsun 😅😅
- 2 ay
😂😂 daha kafana takılacak cok sey var aslında dnjdjdjd
- 2 ay
Allahın mucizesi
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayPenise kan dolduğu için sertleşiyor, google sor sana detaylı bilgi verir merak etme merakın giderilir))
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçine kan pompaları ca bilek gibi oluyor. Tabiki iyi tahrik edip uyarirsan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
2 ayKıkırdakkı bir yapı düşün ve ağırlığı kas olan uyarı gidince de sertleştiği için büyüme oluyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
2 ayBurdaki kızlarda amma meraklı partnerinizden öğrenin bazı şeyleri. Kastan oluşan bir şey kolundaki pazuyu sık bakalım ne kadar sert olacak erkekte daha sert olur onun gibi düşün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
2 aykan doluyor içine sıvı basıncı basit bir güç dğil :)) ayrıca kas yapısı konmple
10 Yorumla
2 ayİçi süngerimsi yapıda tahrik olunca kan pompalaniyor ver sertleşiyor ama katı değil. kan nekadar basınçlı olursa oladar sert olir. Birde cinsellik süresince öyle kalmalı.
10 Yorumla
2 ayVay be kızlar erkek leri kendilerinden çok biliyor ya da ...
00 Yorumla
2 ayİçine kan pompalanıyor. binlerce kılcal damar var içinde o şekilde sert olyo evet demir kadar olyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayO an yoğun şekilde kan akışı oluyor oraya, demir gibi değil tabi ama benzetmek doğru değil nimet ama sucuk gibi düşün
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayKan penisi erekte olunca büyüyenlere deniyor diye biliyorum amma aklına takılmış ya 😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Fizik kurallarına aykırı bir şey değil. Neden bu kadar garip geliypr
01 Yorumla
Soran2 ayKan akışıyla alakalıymış yeni öğrendim sonuçta yapısında kemik olmadığı için garip gelmişti
2 ayCok şiddetli kan basıncı oluyor oraya ve gerçekten çok sertleşir tamamen kan basıncı yani olay
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayİçindeki kıkırdak doku sertleşiyor sinirler yardımıyla
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayEt penisi inikken küşük görülür 3 4 cm kadar kaşkınca 15 e kadar çikar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
2 ayKan doluyor canım içine kan ile sertlesiyor
21 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
2 ayTamamen kan basıncı yani fiziksel durum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
2 ayTamamen kaslarla çevrilmiş bir yapıdan oluşur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayİçerdeki kan dolaşımı damarlar sayesinde ve ucu yumuşak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Tamamen kan akışıyla oluyor
10 Yorumla
2 aySanırım bunu öğrenmen için bir erkek arkadaş edinmelisin.
00 YorumlaKan oraya pompalanıyor. Ondan sonra da o pompalıyor;)) ama garip gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 aybence salam sertliğinde demir abartı
20 YorumlaEvet bayağı sert oluyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 ayMaşallah ne çok Haydar Dümenimiz varmış :)
02 Yorumla
Soran2 ayNe
- 2 ay
Herkes çok bilgili maşallah demek istedim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
2 ayYüce rabbim öyle yaratmış
10 Yorumla
2 ayKan akışıyla oluyor
40 YorumlaBilmiyorum. Damar?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Apartiyorlar tabiki amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
2 ayAllah güzel yaratmış
00 Yorumla Korkma bişey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
2 aySertleştirtenler biliyor sjsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayKan akışı ve uyarılma. kırılma bile oluyo
114 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBaşka merak ettiğin varsa sorabilirsin. uyarılma olduğu zaman kan basıncı oluyo buda dışarı atamadığı için sertleşme meydana geliyor demir gibi oluyo dediğin şekilde bazı insanlarda olmuyor bunun için tedavi oluyolar çeşitli ilaçlar kullanıyolar
Soran2 ayNeden bazı insanlarda olmuyor
Cevap sahibi2 ayBurdan nasıl anlatılır :) şöyle diyim ilişki esnasında sertleşme olmuyo ne yaparsa yapsın olmuyo buda hem onu hem partneri üzüyo psikolojik olarak ve doktora gidiliyor burdan açık yazamıyom:) kaldırılır diye. Vajinusmus var bu kadınlarda olan bir sorun
Soran2 ayYani bir sağlık sorunu mu
Cevap sahibi2 aySağlık sorunuda diyebiliriz psikolojik sorunda ikiside aynı kapıya çıkıyo sonuçta. erkek ilişki esnasında konsatre olsa bile sertleşme olmuyo yani yumuşak kalıyo bunun için egzersiz hareketler var ınları yapınca sertleşiyo yani çözümü var oda bir kaç hareket ile. kadınlardaki vajinusmus ayrı
Soran2 ayYumuşak olması daha iyi değil mi hahaha
Cevap sahibi2 ayDeğil tabi:)) haha
Cevap sahibi2 aySenin yaşını bilmiyom ama o dediğin şekilde olursa sorunlar çıkar yani o iş yürümez:)) burdan detay veremiyomki:)
Soran2 ayÇok büyük değil ya yaşım
Cevap sahibi2 ay24 varsın o zmn :) merak ettiğini sorabilirsi
Soran2 ayYokum o kadar da bide şu et-kan penisi olayı varmış onu da anlamadım
Cevap sahibi2 ayErkek uyarıldığı zaman penis kan pompalıyo bunu dışarı atmıyor ve penis sertleşip büyüyor yani ilk hali ile sertleşimce farklı oluyo değişiyor
Soran2 ayYol yani biri bunu iki ayrı penis çeşidi gibi yazmış da
Cevap sahibi2 ayPenis çeşit olarak büyüklük kalınlık farkı olur onun dışında hepsi aynı kiminde eğik kiminde düz olur başı farklı olur vs
2 ayKan basinci ile
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kas var
10 Yorumlakan basıncı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayAynen öyle. 😊benim ki demir gibi dert oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
2 ayKan penisi ve et penisi farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayHiç p*rno izlemedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayŞehvet olması lazım bunun için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
2 ayİçi süngerimsi bir yapıda içi kan doluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKanın gücüüü
11 Yorumla
Cevap sahibi2 ayKan daha iyi bana güvenn
Demir değilde plastik jop diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayEvet olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
2 ayKikirdak
00 Yorumla kan pompalanıyor ve 26 cm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet bayağı
00 Yorumla
2 ayHis var ve kıkırdak. Kazık gibi duruyor.
01 Yorumla- 2 ay
Zevke geldikçe daha çok sertleşir ve diklesir
2 aySen yaparsın
00 Yorumla
2 ayEline aldığında anlarsın
00 Yorumla
2 ayKan doluyor içi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kas yapısında
00 Yorumla
2 ayKaya gibi oluyor
00 YorumlaDimiii
00 Yorumla