sevgilimle geçen öpüştük, sonra parmağını vajinama soktu, ama üstümde tayt vardı, inceydi baya.. sonra eve gelince taytımda kan lekesi gördüm? Sizce zarım yırtıldımı? Yoksa acaba çok acıdığı için kanadımı? Lütfen samimi ve dürüst cevaplar verin gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılZar tahmini 1 2 cm içerde olur tek delikli iki delikli elek gibi çok delikli bazılarında olmayadabilir
kendin sırt üstü yatıp ayaklarını kendine yaklaştırıp dizlerini dışa aç bacaklarını iyice ayır bağdaş gibi parmakların ile de yan dudakları yavaşça sağa sola aç görünür zaten sağlam olup olmadığını kendin ayna kullanarak kontrol edebilirsin
Birde saçma sapan insanlarla sevgili ilişkisi kurma kendini başkalarına kullandırma amaçlarına ulaştıktan sonra iletişimi keserler sonra çok pişman olabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisinin saçma sapan birisi olduğu, onu kullanıp atacağı kanısına nasıl vardın?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarı kimisinde hassas kimisinde ise daha esnekdir nekadar içine girdiği önemli yüzeysel bir sokma. ise rahat ol bakiresin halan ama içine soktu ise parmağını ozaman bozulmuş ya da hasar görmüş. olabilir bunu öğrenmenin tek yolu doktor muayenesi kızlık zarı vajinanın girişinde olan bişey değil bilgin olsun ona göre hesapla ve düşün nekadar girdiğini siz biliyor sunuz eğer başka sorunuz varsa yazabilir siniz tıbbi bilgidir bunlar
010 Yorumla
Soran+1 yılOkadar derine gitmiş olamaz çünkü üzerinde tayt vardı çok saçma, sadece çok hizli hareketler ediyor, baya acıttı.. sonra durduğunda eve gittim…eşyalarımı yıkacaktım bugün sonra fark ettim taytımda pembe bir leke var, dün farkında varmadım
- +1 yıl
Kızlık zarı içine cisim sokmadan bozulamaz eğer girmedi diyorsan tahriş edilmiş olabilir
Soran+1 yılYok ama buradakiler çok korkutuyor gerçekten
- +1 yıl
İçin rahat olsun bakiresin sadece taytdan dolayı tahriş olunmuş
Soran+1 yılÇok sağol rahatladım baya gerçekten artık böyle şeylerden uzak durmam gerek
- +1 yıl
İçine sokmamasina dikkat et yuzelsey oksamalar da sorun olma sürtünmede sorun olmaz ama içine sokmasına izin verme yoksa onarım için güzel paran gider 👍
Soran+1 yılSokma dediğin parmağımı?
- +1 yıl
Artık ne gidiyor sa arkadaşım parmak penis neyse artık içine bişey girmesin yuzelsel okşama türü yapın diyorum
Soran+1 yılYok bundan sonra hiç bir şey dersi aldım ben
- +1 yıl
Geçmiş olsun ozmaan ☺️
+1 yılSevgiline Tekmeyi Baş
Seni hiç düşünmüyor Bozulduysa Yapalım diyecek ama Bence Bozulmadı bundan eminim Bir daha Kutunu Kurcalatma olur mu.🤔🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Bozulmamış olabilir öyle hemen bozulan bir şey değil kişiden kişiye değişir belkş esnek yapısı vardır zorlamaya bağlı kanamıştır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZedelenmiş olabilir ama yinede bi kontrol etmen gerekiyor gelen kan ne renk açık pembe mi normal kırmızı mı
08 Yorumla
Soran+1 yılPembeydi daha çok
- +1 yıl
Pembe mi o zaman sıkıntı var pembe kızlık kanı oluyor genelde
Soran+1 yılYa pembe gibiydi ama sadece dokunduğu yer gerisi temiz di
- +1 yıl
Tamam ben bişi demedim sadece senin tarifine göre konuştum yinede istersen kendini kontrol edebilirsin
Soran+1 yılVe bir gün sonra taytımı yıkarken gördüm ozaman pembeydi
- +1 yıl
Ne zaman oldu bu olay olduktan sonra vajinanda herhangi bir ağrı kasık ağrısı oldumu
Soran+1 yılYok daha çok yanma vardı ama fazla sürmedi
- +1 yıl
Umarım bişi olmamıştır yinede dikkatli ol zedelenme falan olduysa sorun yok
+1 yılYa ya hem gelmişsin kendini parmaklatıyotsun sonra gelmişsin bakireliğin lafını yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzedelemistie taytli taytli dibine kadar sokmamistir heralde
06 Yorumla
Soran+1 yılAma yani bozmamıştır dime? Bende öyle düşünüyorum yani okadar derine gidemez ki taytla
Cevap sahibi+1 yılyani bencede cok zorlamadiysa
Soran+1 yılAma herkes kesin bozulmuştur yazıyor çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılhayvan gibi 5 10 cm sokmadiysa sanmam
Soran+1 yılYok kesinlikle yok
Cevap sahibi+1 yılzedelenmis tatlim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen nikah masasına oturt sevgilini yoksa kim vurduya gider senin zar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozulsa ne olur , bozulmasa ne olur? Ruhun bakire değil, artık senin..
00 Yorumlaİçine soktumu ve hızlı hareketlerle mi girdi
33 Yorumla
Soran+1 yılYani taytım vardi üstümde ama derin girdi yani daha çok acıttı çünkü çok hizli hareketler etti
Soran+1 yılBelki çok acıttğı için kanadı?
+1 yılAcıdığı içindir bozulmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm çünkü pek derine gitmedi bide tayt vardı üzerimde öyle olur mu ya?
- +1 yıl
Olmaz korkma
Soran+1 yılAma herkes kesin bozulmuştur yazıyor çok korkuyorum
- +1 yıl
Neden o canım yapıp * parmağını bastırdı ki
+1 yılİyice içine girmişse bozulmuş olma ihtimali yüksek
02 Yorumla
Soran+1 yılTayt vardı üzerimde bende böyle şeylerden anlamiyorum ki kanama vardı sonra ama çpk acıttı belki öyle kanattı
- +1 yıl
Yaş kaç
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılKan gelmişse bitmiştir
05 Yorumla
Soran+1 yılAma tayt vardı üzerimde bide bilmiyorum öyle olur mu? Şimdi bakire değilimiyim artık?
- +1 yıl
Yine doktor değilizi tam kesin kararlar veremeyiz ama %90
İhtimalle değilsin
Soran+1 yılYani o zar bozulduysa çinsellik yaşamadığım halde bakire değilim miyim
- +1 yıl
Evet tamda öyle oluyor şu an ki durum
Soran+1 yılAma anlamadım tek şey o tayt fazla derine gidemediki sadece parmağıyla çok sürtü ve bu çok acıdı
+1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın i
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmağını derine ittirip ileri geri yaptı mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok mu içine soktu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geçmişi olsun zedelenmiş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın doğumdan randevu al muayene ol en iyi öyle rahatlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılTaytın üstünden parmağı vajinana girdi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bozmuş arkadaşına söyleseydin kan geldigini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bozulmaz korkma...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayt varken nasıl soktu parmağını
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte bencede yani fazla derine gidemedi ki sadece baya acıttı çünkü hizli hareketler ettiği için
Cevap sahibi+1 yılBir şey olmaz Sadece tahriş olmuştu Kaç yaşındasın ve ilk defa böyle bir şey denedin
Soran+1 yıl26 ve evet
Cevap sahibi+1 yılDemek ki gerçekten seni çok etkileyen ya da sevdiğim bir erkek ya da çok becerikli peki neden o taytı çıkarıp sana olan seks yapmasına müsaade etmedin
Soran+1 yılÇok seviyorum kendisini ve öptü beni sonra bu duruma geldi istemedim acıttı dur dedim durdu.. ben hayalım hep ilk erkek arkadaşımla evlenmek ve onunla böyle bir şey yaşamak oldu, 2 yıldır çıkıyoruz
Cevap sahibi+1 yılUmarım bir an önce evlenirsiniz fazla uzatmayın
Soran+1 yılHaklısın ama ailem karşı şimdi evlenmemi istemiyorlar
Cevap sahibi+1 yılBence yaşın gayet uygun çok beklersiniz bu sefer evlilik dış ilişki olacak tutamayacaksınız kendinize
Soran+1 yılİşte annem istemiyor ve ablam daha evde
Cevap sahibi+1 yılSen de ablan gibi evde mi kalış diyorlar Bence bir şekilde ikna et onları yoksa Yakında daha ileriye gidecek kucağına zıplayacak sonra da terk edileceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmak soktu ise artık bakire değilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılTayt vardı onunladami?
Cevap sahibi+1 yılEvet bozuldu sorun olur mu
Soran+1 yılTabikide hayatımda hiç bir şey yaşamadım dün öptüğünde öyle bir şey yaptı, çok acıdı dur dedim ve sonra böyle bir şey oldum
Cevap sahibi+1 yılKızlık zarı hemen girişte 2 cm bile yok serçe parmağın 4/1 girse gitti kızlık senin için önemli olsaydı yaptırmazdin bence ayrılırsan dürüst olursan başkasına belki kabul eden olur dürüst olduğun için
Soran+1 yılHaklısın ne diyim ne desen haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan ne kadar soktu
016 Yorumla
Soran+1 yılTayt vardı yani okadar derine gidemedi
- +1 yıl
2 2,5 cm içeride bu mukoza kanamasıdır tırnağı tahriş ettiyse
Soran+1 yılNe demek tam anlamadım?
- +1 yıl
Zarın vajina içindeki mesafesi
Soran+1 yılYani bozulmamış diyorsun
- +1 yıl
Hayır iç dudaktan vajina içine uzanan pembemsi doku hassastır
Soran+1 yılAma burada kiler çok korkutuyor
- +1 yıl
Sağlıkçıyım ben ve çok vajina gördüm
Soran+1 yılOff ciddi bir soru dalga geçme
- +1 yıl
Niye dalga geçeyim tayt varken içeri fazla girmez sadece zorlama sonucu tahriş olmuş oda onun kanaması
Soran+1 yılTamam bilmiyorum herkes öyle yazınca çok korktum ve sende dalga geçiyorsun sandım
- +1 yıl
Hayır ya korkma bir sıkıntı yok
Soran+1 yılÇpk sağol gerçekten rahatladım
- +1 yıl
Rica ederim daha dikkatli ol
Soran+1 yılDersimi aldım ben gerçekten
- +1 yıl
Geçmiş olsun 🌹💐🌼🌺
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok canım ne bozulması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yaziyon
30 YorumlaGeçmiş olsun
20 Yorumla
+1 yılBozulmuş olabilir
00 YorumlaZedelenmiş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBozulmamıştır bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bozuldu
00 Yorumla
+1 yılBence bozulmuş olabilir
00 YorumlaBozulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç cokmu parmagini soktun
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZar gitmiş olabilir
00 Yorumla