İleri için düşünceniz nedir. Evlenmek mi buna emin misin. Ailesi biliyor mu seni tanıştırdı mi.
Bunlar bir yana. Sen ilgi göstermez isen başkasına bakabilir.
Yüzünü gösterme den sen olacağını kanıtlayamayacaği şekilde ufak bir çılgınlık yapabilirsin.
Ben gönder demiyorum önce düşün sonra karar ver
14 Yorumla
Soran2 ayİkinci dediğinden korkuyorum bende ama seviyorsa yapmaz bence ailesiyle de tanışmadım evlilik konusu geçmedi
Soran2 ayBen acele ediyorum gibi olur o zaman başka biri yok eminim
En İyi Cevaplar
2 aybu zamanda en masum erkekle cik sen atmazsan yine baskasindan bekleyecek. Bence atabilirsin vicdani rahatlaman da olur onun beklentisini kareiliyorum ben zaten diye biraz sacma bi cumle oldu ama senle olmasa zaten baskasiyla yapacak. Ama bunun icin atmak zirunda misin foto? hayir. Icin rahat etmezse ayrilirsin
21 Yorumla
Böyle uzun yıllık olan ilişkilerde güven oluyor, ilişkide cinsel çekim doğal olarak oluyor iki taraf razı ise atılabilir, atmayana da saygısız muamelesi yapılmamalı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 2 aykimseye atılmaz.
00 Yorumla
2 ayGüvenilir adamsa neden olmasın ama erkek demiyorum bak adam diyorum böyle si olablyorsa olr
85 Yorumla- 2 ay
Adam dehilse neden 3 yil iloskisine devam etsin siz kadinlarin mantigi cok farkli
Soran2 aySadece güven sorun değil şimdi ben herşeyimi sergilersem benden sıkılır mı bir müddet sonra onun içinde atasım gelmiyor
- 2 ay
3 yilda nasil biri oldugunu anlamis olman gerek
- 2 ay
Ask boyle birsey degil. Askta sikilma gonul gecmesi olmaz. Bunlar cok alakasiz birbiri ile. Asik olan kiside bunlarin olmasini birak karsi taraf ile ilgili hicbir olumsuz dusunce aklindan dahi gecmez. O okisi icin bir melek gibidir. O a toz bile kondurmaz. Ama tabi seksi aska karistiriyor insanlar maalesef.
Gizli Üye(25-29)2 ayokadar senedir birliktesin ve halen ailesine anlatmadiysa yani nebilim, bu seni kullaniyor ne goster nede ellet kendini benden sana tavsiye..
ben mesela 5 aydir biriyleyim ve biz kararimizi verdik bile evlenecezz insallahhh. aileler bile tanisti git geller oluyor yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayNormali anormali biz söyleyemeyiz. Senin dini inancın aile yapın mezhebin ve modern çağ dediğimiz yeni düzende herşeyi bı araya getirip senin karar vermen gereken bi konu bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayGit karşısında çıplak dur her zerreni görsün ama sakına sakın nude atma sakın
64 Yorumla- 2 ay
Yüzü kapalı mantıklı
Soran2 ayDudağım görünürse bişey olur mu
- 2 ay
Nasıl yani
- 2 ay
Bu nasil bir mantik
Digital ortamdan gönderme, izleri kalıyor yarın bir gün telefondan alıp internette yayınlayabilirler.
13 Yorumla
Soran2 ayGerçekte hiç gösteremem ama utanırım
Soran2 ayRahatsız olmuyorum bende istiyorum ama atmaya gelince atamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Atılmaz İnternete koyacam ailene gönderecek diye burada tehdit edip işlerine çağırıp ilişki yaşayan hatta birisi arkadaşına bile yaptıran şeref yoksunları var guvenme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
2 ayNormal mi değil mi atılır mı kararı verecek kendini olurda ayrilirsa dile düşürecek olan sen olacak iyi düşünmek gerek
02 Yorumla
Soran2 ayAtmadım çok kötü bişey yaptı
- 2 ay
Atma da zaten gerek yok olan anı yaşa kalsın gün gelir seni onlar ile tehdit eder
Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Yapınca değerini kaybediyosun maalesef ama böyle büyüsü bozulmuyo madem 3 yıl beklemiş ciddi somut bişeye kadarda beklesin
04 Yorumla
Soran2 ayİç çamaşırlı atsam kayberder miyim yine
Soran2 ayO istiyor çünkü konuşuyoruz bazen
2 ayYani, tek gösterimlikse atılır. Bu sayede ss alamaz şantaj yapamaz.
14 Yorumla
Soran2 ayAtarsam öyle atarım zaten yoksa keydeder tekrar bakmamak için 😂
- 2 ay
Sadece tekrar bakması değil, şantaj yapabilir.
Soran2 ayÜff yapmaz o
Soran2 ayYapacak biri olsa atmam
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
2 ayGüven ve samimiyete bağlı. Bunları sağlamıyorsa yarın öbür gün başına iş çıkarabilir. İfşa, şantaj vb.
10 Yorumla
2 ay2 3 yıl olmuşsa ona artık sevgili değil karı koca denir
15 Yorumla
Soran2 ayAynısını diyor bana😂
- 2 ay
Sevgilin mi
Soran2 ayEvet
Soran2 ayKarımsın diyor işte normalde bana cringe gelir ama alıştırdı shshsj
- 2 ay
Evlilik zamanı gelmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.
2 ayKadına kalmış bişe kimsenin bişe demeye hakkı olmaz atıp atmamak atan kişiye kalmış ama ayıp bişe değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayMüslüman mısın değilmisin bilmiyorum ama Müslümansan evlenmeden atmak haram diye atma, Müslüman değilsen zaten canın ne istiyorsa onu yap. Bakirelikmiş falan bunlar hikaye ve hiçbir erkek hele 3 yıl konuştuğu kadın kendisine nude atıyorsa ondan soğumaz tam tersi daha da bağlanır. Ama diyeceğim o ki sevap günah, helal haram dışındaki her şey boş, nietzsche falan okursan zaten anlarsın
03 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBirde ona sormadan atma
Soran2 ayYok o istiyor zaten ben ilk başta ağızını aradım ister mi diye ondan beri kendi istiyor ben demeden
Cevap sahibi2 ayDediğim gibi benim diyeceğim şeyler bunlar sen ister atarsın ister atmazsın beni ilgilendirmez, kimseyi ilgilendirmez
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
2 ay2-3 yıl uzun ama güven önemli. Güveniyorsan ve içinden geliyorsa ama yüzün falan belli olmasın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. O kadar zaman sevgiliysen evlen o zaman ne gerek var öyle şeylere
02 Yorumla
Soran2 ayErken evlilik için
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 2 ayKimseye bir şey atmayın. Adam olan istemez bunu unutmayin
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
2 ayburada kizlar hiç tanımadığı kişilere atıp nasıl diyorlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayNe olur ne olmaz yüzünüzü koymayın atacaksanız da sonrasında tehdit ediliyorsunuz.
10 Yorumla
2 ayBen gün içinde tanımadığım kadınlardan nude alıyorum, tebrik ediyorum seni 😅
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayilişki dinamiğine ve senin kendini rahatsız hisstmemen lazım yüzünü göstermeden olabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunun normal bir tarafı yok, başınızı belaya sokmak da hoşunuza mı gidiyor anlamıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
2 ay2-3 yıl içinde atılmıyorsa zaten artık gerek yoktur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
2 ayYok canim
atilmaz nude telefonda bile tutulmamali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. nude nin keyfi başka tabi istersen at ama bence sevişin çatır yalat bol bol hoşuna gitmezmi👅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 ay2-3 yıllık mı? daha seks yapmamış olmanız garip asıl. fotoğraf nedir ki.
10 Yorumla
2 aynude atmanda sıkıntı yok. ama atarken dikkatli ol. yüzün görünmesin. seni açığa çıkartacak belli bir sivilce veya ben vs varsa o bölgeyi çekme asla
014 Yorumla- 2 ay
bişeyler esirgersen senden başkalarına bakabilir ilerde
Soran2 ayAttım bile belli ama bir şey olmaz
- 2 ay
yine de iyi yapmışsın. nerelerini gösterdin. ne kadar çıplaktın
Soran2 ayÇok açık atmadım sütyenli göğüsümü attım
- 2 ay
sütyensiz de atmanı ister
Soran2 ayİstedi zaten alttan da atmamı istedi atmadım
- 2 ay
herşeyin zamanı var. her yerini tek seferde göstermen doğru olmazdı belki
Soran2 ayAynen çok açık geliyor bana öyle çekmek
- 2 ay
olur da ilerde alt kısımdan foto isterse külotunu çıkarmadan çek fotoyu. ama boydan foto olmasın
Soran2 ayKülotla nasıl olucak
Soran2 ayNiye boydan olmaz
- 2 ay
yüzün görenmesin diye boydan olmaz. külotla sevgilin için foto çekmek seni rahatsız eder mi
Soran2 ayEtmez ama külotla ne kadar güzel görünür ki ben tanga filan giymiyorum normal basic giyiyorum
- 2 ay
bacakların güzelse sevgilin beğenir. sevgiline göstermek için birkaç tanga alıp giysen sıkıntı olmaz sanki. ayrıca tangalı olarak kalçalarını da gösterebilirsin birkaç pozla. seni zaten beğeniyordur. öyle daha çok beğenir. kalçalarına da güveniyorsan sıkıntı olmaz. ayrıca tanga değil de normal külot da giysen beğenir. yeterki poz vermeyi iyi yap ve uygun renkte bir külot seç
2 aySaçma bir soru bence 2-3 yıllık sevgiliyle seks bile yapılır
52 Yorumla- 2 ay
Bende bunu anlamiyorum. Güven olmayan bir iliski neden 3 yil surer ki
- 2 ay
Helal be sana sjsjsjs
Gizli Üye(25-29)2 aybence normal ama yuzunu gosterme. ben zevka liyorum atmaktan forograf icin ic camasiri falan aliyorum bazen
63 Yorumla- 2 ay
Kimlere atıyorsun
- 2 ay
İnsanlar u tarz seyleri neden abartiyor anlamis degilim
- 2 ay
sevgilin şanslıymış
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
2 aysenin kararın ama millet şimdi 2 günlük sevgilisine atıyor senin süreç uzun :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüzün gözükmesin sakın. Kimliğinin belli olduğu şekil yer olmasın
10 Yorumla
2 ayBu dönemde 2 yıla kadar bir şey atmamissan buyuk basari
10 Yorumla
2 ayAtılmaz 6 ay sonra insan gerçek sabrını ve kişiliğini gösterir
10 Yorumla
2 ayMezara mı götürceksin. At da mutlu olsun karşında ki 😂
00 Yorumla
2 ayAtıp yüzünü de gösterirsen sonra beni rahatsız ediyorlar falan deme. En iyisi atma.
00 YorumlaSüre çok tanımış olmalısın. genelde bu sürede ilişkiye girilir. fotoya ne gerek
00 Yorumla
2 aySen bilirsin ama sonuçlarına katlanırsın
14 Yorumla
Soran2 aySonuçları ne
- 2 ay
İnsanların gerçek yüzleri derin anlaşmazlıklar yaşanınca ortaya çıkar. Bakalım o zaman çıktığın çocuğun karakteri nasıl olacak ve o fotoğraflarla ne yapacak
Soran2 ayTek gönderimlik atarım atarsam
- 2 ay
Ekran görüntüsü alır ya da başka telefonla çeker ya da bilgisayardan açarsa o yöntem ise yaramaz
Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. 2-3 yıllık diyosun görüntülü bile yapılır
14 Yorumla
Soran2 ayBen daha sütyenle bile atmadım 😂
Soran2 ayUtanıyorum ya attığımda değilde buluştuğumuz da filan
Gizli Üye(30-35)2 ayAtılır yanıı ılıskı guzel demektır sure zarfındaa
45 Yorumla
Cevap sahibi2 aySevgılın attını pekı once erkekler atıyor ya
Soran2 ayAttı evet
Cevap sahibi2 ayYanı once zaten erkek bı atıyorr sonrası atmanı ıstıyorr karsılıklı begenmeyke hos oluyor
Soran2 ayBen onunkini beğeniyorum
Cevap sahibi2 ayZaten begenmedıgın bırıne atmazsın bısey hosuna gıderse konusursun etkılenırsen sen atıncada oda begendımı zaten bı sorun olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
2 aybende tersten sorayım soruyu
neden endişelisin21 Yorumla- 2 ay
İste benim le ayni kafada olan biri
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayGöndermemeni tavsiye ediyorum
04 Yorumla
Soran2 ayNeden ya
- 2 ay
İlki güvenilirlik, eşini sevgilisini paylaşanlar etiketi altında binlerce fotoğraf var. Bunu yapabilir. Ayrıca ciddi düşünüyorsanız bir süre sonra bu ciddiyetinden vazgeçebilir. Ayrıca onu mutlu etmek sadece seni görmesini başka kız düşünmesini istememek, seninle ateşlensin senin fotoğrafını yanında olduğunu her an bakabilir olarak mutlu olmasını seni daha çok ve hırçın şekilde arzulamasını , senin çıldırtıcı güzelliklerine bakarak senin her yerini severek seviştiğini ve çılgınca derinliklerini darmadağın ettiğini düşünerek defalarca kendinden geçerek orgazmlar yaşamasını ve tabiki sende onun bu his düşünce ve durumlar içinde olduğunu düşünerek kendinden geçmek istiyor olabilirsin ama bedeli ağır olur. Görünen bir bedel olmasada hem kendini hem onu büyük günahlara sürüklemiş olursun
Soran2 ayDaha çok atasım geldi o nasıl anlatış sjskjs
- 2 ay
Yaa 😀😀 harikasın ve eminin çok kışkırtıcısındır. Ne güzel böyle fantastik biri olman ve tabiki daha fazlasının tüm bu heyecanları evlenince yaşamanı dilerim 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
2 ayKaç yıllık sevgiliye atılır peki
03 Yorumla
Soran2 aySevgiliye atılır mı ki
- 2 ay
Sana bağlı
- 2 ay
Aslında detaylı anlatırım sana da yorumlarda uzun sürer
Tabii ki normal at gitsin
10 Yorumla
2 ayBence hiç atılmamalı
10 Yorumla
2 ayGüven sağlandı ise normal
10 Yorumla
2 ayhem at hem seviş
10 Yorumla
2 ayAtılmaz normal değil evlenince görsün.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayEvet ilişki var mı aranızda
10 Yorumla
2 ayKimseye nude atılmaz
10 Yorumla
2 aySenin kararın bizene
10 YorumlaSelamlar merhaba
Ben evli bile olsam atmam10 Yorumla
2 ay3 yıl geçtiyse evlenin artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
2 ay2 günlüğe atan bile var
00 Yorumla
2 ayNe atarsam at bizene ahdhhahs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
2 aySadece o kadar mı
00 Yorumla
2 ay2 3 yıl neden evlenilmşyor nude 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Saçmalama bi 20-30 sene geçsin fnfmdm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayValla atılabilir yani zaten 3 yıldır illa birşeyler yapmışsınızdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayMillet sevgili olmasada atıyor.
18 Yorumla
Soran2 ayOnların amacı farklı
- 2 ay
Sizin amacınız ne? dünya barışı mı sdfgsd
Soran2 ayDeğil shshsj ama biz yapmak için yapmıyoruz bence onlar öyle
- 2 ay
İşin ucu zevke ve tatmine çıkıyor sonuçta fsgdfgs
Soran2 ayİkna oldum😂
- 2 ay
nude alacak kadar ikna edebilsem birde birilerini.. dfgdfd
Soran2 ay😂😂