4 ayKondomların mutlaka son kullanma tarihi var, genelde ambalajda yazıyor. 10 yıllık bir kondom kesinlikle bozulmuştur, yapışkanlığı ve koruma gücü kaybolmuş olabilir, atıp yenisini kullanmanı kesinlikle öneririm. Saklama koşullarına bağlı olarak da üstelik bu süre çok uzun; güvenlik için süresiz kullanma tehlikeli.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 aySadece seks konusunda uzman var zannediyorsan çok yanılıyorsun arkadaşım, bak her sorunun içinde işsiz güçsüz evden çıkmayan hatta evden çıkıp işe gidip mesai saatlerinde burada zaman geçirip tozunu atanlar ve daha ne uzmanlar neler neler ah şu sanal hayatı gerçek hayatta kullansaydık ne muhteşem ülke olurduk neyse susmalıyım çarpıntı başladı :D :D :D
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
4 ayBiraz daha beklet tarihi eser olmazdıns az kalmış ama bozulmaz
25 Yorumla
Soran4 ayBozulmaz diyorsan niye atıyoruz
- 4 ay
At demedim
- 1 ay
At demedim diyor cjxnx
- 1 ay
@adımsevimli demedim ama 😅
- 1 ay
Doğru nxjcb
Gizli Üye(25-29)4 aykutunun ya da paketin üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor mu
52 Yorumla
Soran4 ayBakmadım ama kutusu yoktu zaten
Cevap sahibi4 aybelki jelatin paketinin üstünde vardır
İlişki esnasında yırtılması veya patlaması yüksek ihtimalle. Koruyucu özelliği kalmamıştır 10 yıllık ise, belki şansa kurtarır :)
10 YorumlaGüleyim mi uzuleyim mi bilemedim 😅 bence bozulmamistir
20 Yorumla
2 ayprezervatiflerin içinde nemlendirme/koruma amaçlı bir sıvısı oluyor. onun bozulmuş olma ihtimali çok yüksek.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay😂😅 son yazdığın süperdi ,
prezervatifide at gitsin bişey olmaz10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Evet, kondomun son kullanma tarihi olur ve 10 yıllık olan büyük ihtimalle güvenilir değildir, hiç riske atmadan atman en doğrusu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Emekli olmuş artık o
42 Yorumla
Soran4 ayÖyle duruyor ama ne olmuş olabilir ki
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 10 yıllık kondom ne ya, şarap mı bu yıllandırıyorsun
01 Yorumla
Soran4 ayKalmış işte kıyıda köşede
10 yıldır kullanmadıysan hiç kullanma bu ne mk xD
02 Yorumla
Soran4 ayNiye kullanayım 😂 böyle bir hayatım yok
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
3 ayEvet SKT var onlarda da. Haziran ayında bitiyor bendeki de. Birine hediye edeceğim olmadı.
10 Yorumla On yıldır kullanamadın ise zaten at gitsin 🤣
22 Yorumla
Soran4 ayNiye la. Herkes sizin gibi şeyi elinde mi geziyor sanıyorsunuz
Evet içinde bazı sıvılar olabilir kullanmak riskli
00 YorumlaHala nemliyse bozulmamıştır ama yine de pek güvenme yırtılma oranı çok yükselmiş olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Evet cürür özelligni kaybeder girip çıkarken yırtılır
00 Yorumlaseks ile alakalı soru soruyorsun. açlık çeken bir toplumda tabiki cevap alacaksındır :)
00 Yorumlaatma hava almadıysa sıkıntı olmaz kullanırsın bir gün elbet
00 Yorumla
3 ayRaf ömrünü doldurmuşsa risk yaratır yani kullanım amacına ters düşecek sonuçlar çıkabilir !
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
3 ayAraba şamyeli olarak kullanılacak kıvama gelmiştir o.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
u 3 ayHer ürünün sok kullanma tarihi olduğu gibi kondomunda vardır. Atmalısın.
00 Yorumla
4 ayCondom bozulmaz ama uzerindeki jel, kayganlastirici vs bozulmus olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
4 ayYenisini alin bence riske degmez zaten hemen yirtiliyorlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
4 ayarkeolojik kazı için bekletseydin orijinal formunu bozmasaydın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
4 ayYıprananilir belki. Yenisi daha mantıklı tercih olur
00 Yorumla
4 ayatmaya kıyamıyo gibisin:) eger bir anısı varsa sakla bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayAt bence. Bikaç ay kullanmadan beklettiğin lastik bile kopuyo kondomda esnetince falan yırtılabilir
10 Yorumla
4 ay10 yıl aradan sonra ilk mi olcak:))
14 Yorumla
Soran4 ayOlan bir şey yok
- 4 ay
Tarihi geçmiştir at gitsin hatıra değilse:))
Soran4 aySaçmalama, ne hatırası olacak
- 4 ay
Bellimi olur hatıra hatiradir:))) 10 yıldır saklamisin bak :))))
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayAllah aşkına trolmu bu
145 Yorumla
Soran4 ayYoo gerçek.. Böyle bir hayatım yok. Kalmış kıyıda köşede
- 4 ay
Bence hiç bişey olmaz plastiği saglamdir
- 4 ay
Attinmi
Soran4 ayGüncelledim. Tarihi geçmiş tabi ki. Zaten ona ihtiyacım yok boşuna beklemiş
- 4 ay
İhtiyacım yok derken seks hayatın önceden varmıydi
Soran4 ayEvliydim o zaman
- 4 ay
Kondom tarihine bakarsak baya olmuş sanirjm bosanali
Soran4 ayEvet 10 yıl
- 4 ay
Musaitmisin
Soran4 ayKimseye değilim
- 4 ay
Ya öyle degil senin evlilikle ilgili tecrüben varya ben 31 yaşındayım bizimkiler hep baskı yapıyor evlen diye kimse yok evliliklere bakıyorum korkuyorum ne dersin hiç evli kime sorsam yok evlenmme diyor ailem evlen diyor
Soran4 ayAklı olan EVLENMEZ bu ülkede. Hele kadınlar. Bunu bilir bunu söylerim yıllardır. Evlenenlere acıyorum
- 4 ay
Evlenmez büyük yazmissin demekki üstüne basa basa evlenme diyorsun erkek yüzünden degilmi hep bu mutsuzluklar çoğu kadını varken arayış icinde
Soran4 ayAilenin derdi başka 😂 tabi evlen diyecek.. Ama hayır diyenlerin senden bir menfaati yok😉 kim doğru ona göre karar ver
- 4 ay
Ben zaten güvenmiyorum ki şimdiki evliliklere mesela bir arkadaşım ben evlendim hata ettim keşke senin gibi bekar olsaydim hayatıma bakardim gezerdim tozardim kız ayağım falan olurdu diyor durum sıkıntılı cidden sen cozmussun bunu
Soran4 ayYok durum bizde bu değildi ama günümüzde tabi ki sadakat erkeklerde yok sayılır. Bu da sebeplerden biri ama benim durum farklıydi. Fakat ben sadece kendime göre değil evlilik kimseye tavsiye etmiyorum hiçbir zaman. Toplum ortada
- 4 ay
Kaç yaşındasın ki
Soran4 ayBen toplumu her konuda her zaman çok iyi gözlemlerim. Her ortamda böyleyim bu yüzden eğri doğru neyse onu yazarım. Konu kendim olmasa bile ki sadece kendime göre konuşmam. Çünkü gözlem yeteneği yeterli her konuda çözmek için
- 4 ay
Farkettim onu analizci bir kadınsın bide kadın bosansa kadın ekonomik özgürlüğü yoksa o daha çok zorlanır sen calisiyormusun ya da ailenlemisin
Soran4 ayYaşla ilgisi yok bu benim yapım. 7de de aynıydım şimdi de. Bu yüzden benim hayatımda keşkelerim yoktur. Herkese de doğru neyse mantık neyse onu söylerim menfaatlere göre değil
- 4 ay
Kız varya yeminle dobra bir kadınsın böyle açık sözlü dominant koydummu oturtururum derler ya tamda öylesin çok güzel 🙂🙂
Soran4 ayEkonomik özgürlük yoksa da halledilir yeterki kadın istesin. Bahanelere her konuda kadın erkek sığınmadığı zaman her şey hallolur. Yeterki bahane üretmek yerine çözüm ücretsinler. Ben sıfırdan ayağa kalktım kimseden yardım da ne aldım ne istedim zaten de yoktu ama çok şükür hallettim. İstemek karar vermek yeterli. Zor mu zor oldu ama zor olması duruma katlamaktan daha kolay
- 4 ay
Ya sen nasıl biseysin Allah aşkına
Soran4 ayValla böyle olmak zorundaydim. Biraz da yapı meselesi ama hayat altın tepside bir şey sunmadı bana. Hiç böyle biri olamadım ama olsun. Şimdiki hayatımdan çok memnunum mimarı da benim. Kendimle ne kadar gurur duysam az. Kimseye minnetim de eyvallahim da yoktur olamaz da. Kendime aşığım bu yeterli
Soran4 ayFarkımın farkındayım sadece. Hepsi bu
- 4 ay
Kaç yıl sürdü evliliğin
- 4 ay
Çok çok farklısın guclusun
Soran4 ayBöyle olmayı istemezdim ama. Keşke güçlü olmak zorunda bırakılmasaydim. Keşke biz dağım olsaydı da ben herşeyi tek başıma halletmek zorunda kalmasaydim. Ama pişman mıyım hayır. Sadece bu kadar yükü istemezdim bu herkes için fazla ama olsun yine de razıyım. Kimseye boyun eğmem Allah'tan başka
- 4 ay
Gulsene bı 😅 güçlüsün sertsin sanırım her kadının içinde bir cennet bahçesi vardır gulermisjn lütfen 😅
Soran4 ayÇok Güleryüzluyumdur normalde😂 herkes bilir çok sever
Soran4 ayKonuyu nereden nereye getirdin ya Allah seni ne yapmasın 😂🤣
- 4 ay
Ben onu dicektim senin 2019 tarihli skt geçmiş kondomdan nereye 😅😅😅
- 4 ay
Ben cumaya gidicem gelince yazarım komusurz güçlü idol kadın 🙂
Soran4 ayYeterli bu kadar, benimde işlerim var. Kolay gelsin
- 4 ay
Tamam fazla rahatsızlık vermem musaitlik zqmaninda konuşuruz senin istediğin zamanlarda nasıl diyeyim yapın tam oturmuş hayatı biliyorsun düşüncelerin olgun ondan konuşmak istiyorum valla hayır deme
Soran4 ayValla hayır😂 güldüğüme bakma ciddiyim.
- 4 ay
İlla aglayayimmi 😭😭😭 al ağlıyorum gitme işte n'olacak kalsan valla gitme
Soran4 ayGizliyi açsana kimsin, bildiğim bir üye mi
- 4 ay
tamam
Soran4 ayTamam yok bildiğim biri değilsin. Teşekkürler
- 4 ay
Yazacak kesin dedim 🙂
Soran4 ayMaalesef
- 4 ay
Niye ama neden
- 4 ay
Ben kendi halimde biriyim öyle ne kız arkadaşım biseyin olmadı valla inanmican belki yeminle olmadı bir kızla nasıl konuşulur onuda beceremem bilmiyorum çünkü ondan konuşmak istedim bakıyorum da yok yoruyorum seni konussaydik mutlu olurdum yalan yok bir umut yazarsın belki yazmazsanda canın sağolsun her şey gönlünce olsun
- 4 ay
Yorumu begenmissin ben yine diyorum beeklicem bir umut
4 aySonuçta elastik zamanla özelliğini kaybeder. O artık erimiştir güvenme sakın sonra anne olursun
10 Yorumla
4 aydaha önce kullandınmı
12 Yorumla
Soran4 ayİşte 10 yıl önce lazım oluyordu
- 4 ay
gene lazım olur biri ile sevişir isen içine falan bşl çocuk olur sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayBalon yapıp oynarsınız 👍😂
12 Yorumla
Soran4 ayGel sana vereyim oyna
- 4 ay
😂😂 yok ben kullanmıyorum hiç. Olması gereken varken ne gerek var kondoma. 😂 marketler de geçerken görüyorum bi tek. Kauçuk - lastik şeylerden uzak durmak lazım..👍😂 sen onu genç arkadaşlara dağıt bence 👍😂 takıp ma*s*t** yapsınlar 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ay10 yıldır nasıl kullanmadin
16 Yorumla
Soran4 ayHerkes şeyi elinde mi geçzyor buradakiler gibi. Hem kendi kendime nasıl kullanayım benim onu takacak şeyim mi var. Ben kadınım
- 4 ay
Ee neden aldın o zaman 10 yıl önce balon yapmak icinmi
Soran4 ayYok o zaman biri vardı
- 4 ay
Anladm ozamanlar sık sık ilişki olmuyor sanirim
Soran4 ayBöyle bir hayatım yok
- 4 ay
Anladım
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Balon gibi şişir bak delinme var mı
14 Yorumla
Soran4 ayİyy daha neler iğrenç
Soran4 ayAy daha neler
4 ayYaparken erir zaten ikinizden birine kaçar mazallah onu derhal yok et at belediyenin çöplüğüne
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
3 ayAtma kız neden atiyorsun.. kısık ateşte soğanla kavur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBence onu koleksiyona koy bozulmuştur tabii canım lastik sonuçta o
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aytakarken yırtılmazsa içinde erimesin :D
13 Yorumla
Soran4 ayTakan yok ki, olmayacak da
Cevap sahibi4 aykullanmayız diyemi diyorsun. erkek yok diye mi
Cevap sahibi4 ayyalnız sana bişey sormam lazım
1 ayAtma bence, kullanmadan geçen yılları anımsayarak bir ders çıkarır sonraki yılları iyi değerlendirirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
4 ayHiç dikkatimi çekmedi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bozulur ve yırtılır kauçuk sonuçta
10 Yorumlabozulabilir 10 yıl az süre değil
10 YorumlaElastik özelliği gitmiştir riskli at gitsin
11 Yorumla
4 ayTak bana deneyelim üzerinde :)
10 Yorumla
4 ayBayatlar aw at tabi jdjdjd
10 Yorumla
4 ayElastikiyetini kaybedip yırtılabilir
10 YorumlaBana var evde kullanırım
10 Yorumlaat artık 10 yıl nasıl kalmış
41 Yorumla
15 güon yıldır hiç yapmadınmı.. neyse ihtiyacın olursa yazabilirsin ama sakın kullanma
00 Yorumla
2 ayBozulabilir ve bozulur muhtemelen. Güvenlik için kullanmamak daha mantıklı. Yırtılabilir
00 Yorumla10 yıl mı?
15 Yorumla
Soran4 ayEvet
Soran4 ayNeden. Kalmış kıyıda köşede. Öyle bir hayatım yok
Soran4 ayO zaman neden ilginç diyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. At tabi ki
14 Yorumla
Soran4 ayPahalı diyorsunuz ama, ya lazım olursa
Soran4 ayNe bileyim öyle yazılır çizilir burada okuyoruz
4 ayAt deliği gediği olur
12 Yorumla
Soran4 ay10 yılda delinmiş midir diyorsun
- 4 ay
Kız al yenisini, sıcakta soğukta noldu kim bilir bi ömrü var o naylonun, dayanıksızdır incelmiştir enişte bi boşalır deler bak 😄
3 ayKondom bile tecrubelj
21 YorumlaSanmam ama riske girme yeni al
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayEvet bozulur tarihi oluyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
3 saÇok bitmiştir onun etkisi.
00 Yorumla Yok ya cüzdanda var benim iyi durumda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Denedin mi fkdldl
00 YorumlaKnk küflenmiştir o at onu boş ver 😅😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O kadar süre nasıl kalmış
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne