Yani şöyle ki, illa ben sana şunu yapacağım, elini oraya koy yala su bu mu oluyor?
Yoksa ilk gece şu pozisyon yapacağım şunu istiyorum falan da mı geçiyor seksting olarak
Yani şöyle ki, illa ben sana şunu yapacağım, elini oraya koy yala su bu mu oluyor?
Yoksa ilk gece şu pozisyon yapacağım şunu istiyorum falan da mı geçiyor seksting olarak
Seksting şu anda canımız cinsellik çekti mastürbasyon yapmak yerine arıyorsun yapalimmi diye bizde uygunsa yapalim bende yükseği deyip seninle yazisarak resim video göndererek birbirimizi azdiracagiz azdirip bosaltana kadar devam edeceğiz dudaklarını öpüyorum surani yaliyorum gibilerinden sende bir elin vaginada bir elin göğüslere yazarak bosaLana kadar devam ederiz. Geçen öyle bir hanım yapalimmi diye aradı bende olur dedim yaptık tesekur etti rahatladım deyip ilişki bitti. İşte bu şekilde yapılır gecenin bu saatinde partner bulmak zor böyle olunca kolay oluyor hamile kalma derdi hastalık kapma derdi olmadığı için tercih ediliyor
Anladimm tesekkurler.. Insan surtmeden nasil rahatliyabiliyorsa anlamiyorum ya
:)
Saçma sapan sadece sanalda yapılan cinsel sohbet. Hayal dünyasında yaşamak. Daha realist ve özgüvenli olmak lazım👍 bir kafe de otururken ya da bir Avm de kızın yanına gittiğinizde o kız sizi yemiyor, insan yiyen canlılar değil onlar. İstemez ise yok der , sizde özür diler ayrılırsınız oradan medenice.. illa cinsellik ön planda değil , amaç tanışmak çevre oluşturmak bence 👍
Her kalbin, bedenin, beynin, vajinanın cinselliğe, ilgiye ve iltifata ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Sen bu şekilde kalmayı kendin istemedin ki? Bırakan cezasını çeksin. Benim gibi güvenilir, ketum, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Cevap
17Cevap
Daha çok şimdi oranı öpüyorum buranı yalıyorm tarzı oluyor akfkskf
haa o an ki sunu yapiyorum ediyorum oluyor ozaman, yani ilerde sunu yaparim ederim degil
Evet ya genel olarak öyle yoksa ne yapılacağı ne yapılmayacağı zaten mutlaka konuşulmalı
aynenn onceden konusulmasi lazimm deme
Evet kesinlikle
tesekkur ederimm canimmm :) bana onerecegin seyler var mı ? mutlaka sormam veya bilmem gereken seyler
Valla bence sınırlar mutlaka öğrenilmrli ilerde şok olmamak için. İki taraf da kesinlikle olmaz dediği şeyleri belirtmeli. Aynı zamanda libido seviyesi de önemli örneğin sen her gün yapacak kadar isteklisindir ona haftada bir yeter, bu da sıkıntı olur..
evet konustuk mesela arkadan olmaz felan o kesin, ve ikimizin libidosuda baya yuksek ve istekliyizde.. ilk zamanlar baya yapacagiz gibi gozukuyor bakalimm
Hayırlısı olsunn mutluluklar diliyorum 🌸
tesekkur ederimmm canimmm <3
Hem anlık hem gelecek hayaller. Amaç rahatlamak. Ciddi ilişkide de gelecekte yaşananların brovası. Ve istekleri , arzuları , sınırları öğrenmek...
Hepsi geçer ama foto video zevk alıyorsan seksting daha çok
Yok onlar ayrı seksting görüntülü seks karşılıklı boşalma
Yanı yazısarak konuyu derınletmek ıster ıstemez yukselıyor ınsan ve elı maluma yere gıdebılıyor
evett dogruu
Oyle yanıı araya nude falan da gırebılıyor aradaa ıster ıstemez
bilmiyorumm ama atmayiz bence bizz
Ilerledıkce atılıyo canım merak edılıyor falan
ciddimisinn yaa, sen yaptin mi
O an ıslanıyorsan yükseldiysen mastürbasyon yapıyorsan bu seksting işte
Sagoll
Ne kadar ileri gittiniz peki çok mu yüksektiniz
Gerdekte neyapcaz diye konustuk
Sadece konuştunuz mu ıslanmadın mı
cook haffif
mastürbasyon yaptınız mı karşılıklı
İçinde seks cümlesi olan her şey sexting oluyo yani senin dediğin de sexting
Yazışarak birbirini bosaltmak
ilerde neyapcaz diye konustuk, o an bile seyi kalkti
Libidisu yüksekse sertleşir bu nirmal
yani evet yuksek bence, arada yapiyormus kendi kendine
Seninde yüksekse enerjin ona geçiyor olabilir hissediyor olabilir
eveet olabilirr, hatta dedi artikk seni dusunerek yapacam
Yüzyüze gorustujuzmu ya da nude attinmi
yuz yuze tam konusmadik bu konuyu ustu kapali konustukta, hayir nude felan olmaz
Seni nasil hayal ediyor o zaman p*rno izliyor bosalirken
yoo birsey dusunmuyormuss normalde, sordumda
Erkekler düşünür genelde ya da senin özel bölgeni düşünür hayal eder girmese bile
aa gercekten mii yaaa, bilmiyorum oyle uzanip yapiyorum felan dedi iste
Genelde öyle olur ya da p*rno acar öyle boşalır
hmm bilmiyorumm artikk yaa :(
bana dedi artik sen altimdaymissin seni eziyormusum gibii dusuncem, sonra banada dedi srtunursenn sende beni eziyormususn gibi altinda ben varmisim gibi dusun dedi
Alt yapıyı hazırlamaya başlamış buluşursanız sevişme moduna girer sende ona yukseliyormusun ıslanma oluyormu
hemde cok fenaa oluyorum ona karsi, ilk zamanlar degildi sadece sarilma istegim vardi simdi kucagina bile outrmak istiyorumm..
bulustugumuzda yapamiyoz birsey ikimizde diyoz evlenmeden olmaz.. gecen bi sarilacak gibi oldum, acti kollarini gel dedi sonra ben yapamam diyince saka yaptim gibisi yapti
Sonuçta seninde libidon var ve yukseliyorsun... ister istemez yani ama beraber olunca yakın olunca istek daha çok artacak artıyorsa
aynennnn, bildiign alt teraftaa kalp atiyorr yaa
Çok sulamışsa atar ve içine girsin istersin biseyler
aynennn
Fena
@biralexolanadam?
Azıyorsan mastürbasyon yapıyorsan o sırada evet..
yani oyle derine girdikki azmamak elde degil
O zaman sextingde sayılır tabi.. boşal bak keyfine
sagoll :) ama iste acmaya calisiyorum acmiyor pekk konuyuu yaa :(
Kaç yaşındasin sen? Neden konuşmakla uğraşıyorsun ki direk seks yapın 😂
evlenmeden once yapmicaz
Sevişin o zaman.. telden neden uğraşıyorsunuz ki. Telden bende boşaltırım seni ki sen ateşli birine benziyorsun
yok olmaz :)
hahhaa yokyok kacmiyoo tabikide evlencez hemde.. hatta ilk kendi actii seni soyle boyle skicem diyen o
Konuyu pek açmıyor dedin ya az önce 😂 neyse bekliyorm. knk
hhahahaa
okii
cinsel zevklerini konusurusun
evet kim evlendikten sonra ne ister felan konustuk, yani bida mi geciyo?
seyiide kalkmisti oyle konusurken
aynen öyle kalkar tabi konuşmalar etkilemiştir onu sen sulanmadın mı konusurken
hmm normal yanii, eh iste ucundan
yani aslında dogru cumleler zevkler konusulunca gercek seks gibi hissedersin hele de sesli ise
dogruu
istedigini sorabilirsin bu arada dilersen
tesekkurler
o seyini indirmek icin illa dokunulmasi gerekiyormu, ya da kendiliginden de inermi
yani boşalmasa da iner tabi cok mu sertleşmişti gördün mü baya baya
gormedim telefonda dedi, aha benimki kalkti felan dedi durdu, veya uyudu
o an boşalmış olabilir sen ıslandıgını demedin mi cunku hani böyle o an okşarsın felan
bana sordu islak oldunmu, dedim bilmem.. sonra dedi hadi elini sok icine felan yok yapmam dedimm yaa sok iste dedi durdu soktum oylelikle dedim evet islanmisim biraz , hmm guzel yapti
Daha cok fantazili olan diyelim
Cinsel içerikli her şey
Hayır hersey oanda baslar biter
Acemisin belli 😃
Sanal seksin adı olmuş sexting 🤪🤪🤪
aynnen aynen:)
Karşılıklı fantazî konuşması işte
hayal ettirerek sanal seks
İllk geceden su bu ioluyor
hepsi sayılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?