Cinsel Yaşam 2 ay Cinsellik hakkındaki şehir efsaneleri nelerdir? Jaleeee183 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Cinsellik hakkındaki şehir efsaneleri nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Herkes çok güzel seks yapıyormuş 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herkes çok güzel seks yapıyormuş 🤪. Bütün erkeklerin penisi kalaşnikof gibiymiş 🤪😹. 2 0 Yorumla
Oslosmacıı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Her erkek ve kadın herşeyi yapar ve sınırsız şekilde doyumsuzmuş ayrıca herkes dünyanın en iyisidir 😅 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. 9 atarım hiç yorulmam durmam falan ama 1 den sonra sızıp kalırlar:) 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilmem kaç cm ben bilmem kaç mere yaparım kızlarsa ben böyle alırım böyle …larım vs gibi😅 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anal yaparsan altını tutamazsın Kadınlar analdan zevk almaz 0 0 Yorumla
vedasızalem Takip Et Xper 5 Yaş: 37 2 ay Sanalda tanıdığım sonra 7 ay yazıştığım bir kadınla ilk reel görüşme için uçakla yanına gidip 3 gün beni ağırlaması 0 0 Yorumla
arayagirenadam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Herkes en büyük kendininkini zanneder 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ne gibi kanka mesela, çürütelim hemen 😂 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ayağı büyük olanın S2 de büyük olur derler 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gecede beş attım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Herkes çok güzel seks yapıyormuş
Herkes çok güzel seks yapıyormuş 🤪. Bütün erkeklerin penisi kalaşnikof gibiymiş 🤪😹.
Her erkek ve kadın herşeyi yapar ve sınırsız şekilde doyumsuzmuş ayrıca herkes dünyanın en iyisidir 😅
9 atarım hiç yorulmam durmam falan ama 1 den sonra sızıp kalırlar:)
Bilmem kaç cm ben bilmem kaç mere yaparım kızlarsa ben böyle alırım böyle …larım vs gibi😅
Anal yaparsan altını tutamazsın
Kadınlar analdan zevk almaz
Arkadan yapılan ilişki sonucu öne sızan spermin hamile bırakması
ne yapacaksın efsaneyi mefsaneyi, çık sen bir hava al
Sanalda tanıdığım sonra 7 ay yazıştığım bir kadınla ilk reel görüşme için uçakla yanına gidip 3 gün beni ağırlaması
senin tahminin ne ⁉️
Aklın uçkuruna kaçmış sanırım
Herkes en büyük kendininkini zanneder
Günde on posta yapıyorum 🤣🤣
Hmm bende merak ettim.
Ne gibi kanka mesela, çürütelim hemen 😂
Ayağı büyük olanın S2 de büyük olur derler
Boyu deyil islevi onemli diyenler
Bakire ama 3 çocuklu olan var
Gecede beş attım
2 saat sürdü cıkarmadan 3 attım 😂😂😂😂
İzmir'de kizlar kendisi teklif ediyor jdhf