Cinsellikle ilgili duyduğunuz şehir efsaneleri var mıydı?

Cinsellikle ilgili duyduğunuz şehir efsaneleri var mıydı?

Bizim bir abi iş arkadaşına limon sıkınca iyice daralıyor demiş oda gece gitmiş limon sıkmış kadın hastanelik olmuş o aklıma geldi ne manyaklar var
Saftirik işte
Çıkarmadan 10 atan varmış kanka hsjhsj
Var, anal ilişkinin aşırı kötü olduğu, çok can yaktığı falan filan. Sırf bu korkulardan dolayı eşime 3-4 sene hayır demiştim.
Teşekkürler :)
İnsan her şeyi kendisi deneyimlemeliymiş evlilik sürecimde bunu öğrendim cinsellik adına. Hurafelere inanırsan ot gibi yaşarsın :)
Kesinlikle öyle, korktuğum midem bulanır dediğim ne varsa tamamen yanlış düşünceymiş. Şimdi hem eşim daha arzulu hem de karşılıklı gayet keyif alabiliyoruz istemediğim şeylerden :)
teşekkür ederim, hepimiz için umarım :)
Sizde evliymişsiniz galiba, Allah size de mutluluk versin :)
ne mutlu, anlaşıyorsanız çok güzel bu konularda :)
Her konuda kim anlaşabilmiş ki yahu :) Önemli olan saygıyı, anlayışı ve arzuyu kaybetmemek. Muhabbette saygıyı, yatakta arzuyu koruyorsanız sıkıntı yok :)
Amin amin cümlesinin inşallah :)
Bir şey merak ediyorum anal ilişki yaşıyor musunuz? Benimle aynı düşüncede olan hemcinslerim var mı acaba diye merak ettim :)
Estağfurullah, teşekkür ederim nezaketiniz için :)
Vajinal birleşme bile ilkinde veya uzun süre ilişkiye girilmemişse ağrı verici olur
@kralkobrax21 Vajinan var mı?
Ne kadar seviyesiz bir soru
@kralkobrax21 Sahibi olmadığın bir hakkında kesin yargıya varamazsın. Yani net bilgin olmadan fikrin olmasın tamam? Senin yorumuna bakarak daha evvel vajina sahibisin ve ağrısını biliyorsun sonradan erkek olmuşsun havası var.
10 yıl evli kaldım bir de cinsellik konusunda çok araştırma yaptım
Yani öyle at kafadan konuşmuyorum
ama bu pozisyon ve hazırlıkla alakalı
Cevap
9Cevap
“Seks yaptıktan sonra vajinanın genişlemesi” en çok duyduğum yanlış bi bilgi
Kısa süreliğine genişlemesi normal, bir süre sonra eski haline dönüyor zaten
aksine kapanır , korumaya alır kendisini
E genişlemez mi bazıları ameliyat bile oluyor
@adımsevimli hiç genişler mi ya
Bazıları neden sonra ameliyat oluyor o zaman
@adımsevimli onlarınki zaten geniş seks yapmakla genişlememiş öyle bir durum söz konusu değil. Belki vajina dudakları sarkmıştır onu düzeltiyorlardır. Ana vajinanın kendisi zaten kaslardan oluşan bir organ. Ne sokarsan sok genişlemez kendini toparlar. Öyle olsaydı çocuk doğuran kadınların vajinasına ayağımızı soksak girerdi.
Ben öyle sanıyordum
@adımsevimli neyseki doğrusunu öğrendin 😊
Saol
@adımsevimli sen de sağol
İlk sevişmede erkeğin cinsel organı kadının içinde kalmış ayrılamamışlar ambulans üst üste hastaneye götürmüş
Şehir efsanesi
Çoğunluk duymuştur galiba
Küçükken inanmıştım🥹
@2Yüzlüİnsanlar hadi kadının gevşemedi erkeğin ki ne oluyor
Of hala inananlar var
@2Yüzlüİnsanlar gelmemişti değil korkudan dolayı kadını incitmek istemeyen erkekler ve kadının verdiği aşırı tepkiden dolayı yapmıyorlar. Öyle olsa vajinismusta yapılan egzersizlerde bir şey sokamazsın içeriye 😂 ben yıllar önce burada onunla ilgili bence yazdım. Oku da öğren biraz
deneyenlerde vardır boşuna doktora gitmiyorlar çözüm bulamayan doktora gider denemeye korkan değil
bence git sen öğren
ama bu gerçeeeeek
Doğu ve Karadeniz erkeklerinin cinsel performansının daha yüksek oluşunu duyuyorum
Bilmiyorum , izlediğim. Bir YouTube videosunda duydum gerçeklik payı varmıdır bilmiyorum
Aynen onlara sormak lazım 🤣
Bende 😆🙈
Evet öyle bir durum var
Daha istelki arzulu olduğumuz doğrudur
aslanlarında performansı müthis ama en kralı 10sn dayanıyor :)
İl değil ama bölge olarak doğunun daha aktif olduğunu duydum.
Cildine şeyden gelince güzelleşiyor demeleri 😅
Nasıl değil ya gerçek mi djfjd
Yalnız o protein kolejen mi artık her ney ise ciltten emilmez ki bir faydası olacaksa yutmak lazım onun da faydası olacağını hiç sanmam yani bu demek oluyor ki şehir efsanesi 😊
Cilde sürülen kolojen amaçlı serumler ticari amaçlı piyasaya sürülüyor. Herhangi bir faydası yok 😄
Doktor arkadaş ne dedi merak ettim
Ise yariyormusmus bari deney yapip bilim için kendini feda etseydin fjfjcj
asil-bey haklııııı
Bir amca demişti burada üzerinde hoplatırken kızı kırmış ikini
Kadın işte
Ayak numarası çarpı kilodan çıkan sonucu boy uzunluğuna bölünce penis boyunun ortaya çıktığı.
anal yapınca kalçanın büyümesi olmayı var 😅
Dudaktan öpünce hamile kalmak
egzersizden bahsetmiyorum bende zaten
ya ne biliyon yaptığını belki o an kendini kasmıyor ya da boyut farkından dolayı giriyor
evet ben haklıyım
Hiçbirine inanmıyorum
Efsane yokki amasyada
Kadının kadından hamile kalabileceği
Sabaha kadar...
o fiyat kral , posta değil :)
Postalr
Grup yapanlar bana şehir efsanesi gibi geliyor😂
Nasıl ya nerden biliyosun😂
bi gecede 13 posta
Hiç doymam 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?