Bir erkek müsait olduğu halde seks harici konuşmuyorsa onu kendine nasıl bağlarsın (yazmayan, ben de yazmıyorum)
2 ay
Bu durum anlaşılır bir zorluk aslında. Ortak ilgi alanları bulmaya çalış, belki bir hobi veya günlük konuyla sohbete başlayabilirsin. Ama unutma, karşındakinde cinsellik dışı iletişim kurmaması büyük olasılıkla onun bir sınırlaması, senin de kendi ihtiyaçlarını düşünmen lazım.
Sen nasıl seversin
Eğer böyle biriyle cinsellik yaşadıysan geçmiş olsun amacına ulaştıktan sonra niyeti değişmez ve cinsellik dışında muhabbeti olmayan adamı da sal gitsin hayır gelmez
Olayı çözmüşsün ve kendine bağlamaya çalışıyorsun, maksimum 1 ay sonra amacına ulaşır sonra sen de çıkıp "tüm erkekler aynı" diye ağlarsın. Sekmez. Bağlamak istiyorsan her gün onu amacına ulaştır 🤦♂️
Cevap
29Cevap
Tabiki sen de ayni sekilde cinsellikle baglarsin. Ama boyle bir iliskinin ne anlami var ki, sirf cinsellikse mevzu her adam gelir zaten 😏
Amacı sadece cinsellik olan erkekten ne hayır gelir Allah aşkına
Seks ıcınse sende onun ıcın ıhtıyacın ıcın gorusuyosan sorun yok ama sadece onun ıcın kendını kullandırma
Çok zor. İmkansız değil ama çok kontrollü olunması gereken bir süreç. Baştan sona plana sadık kalman gerekir.
Cinsellik dışında muhabbeti olmayan adama istediğini verdiğin sürece iyisin. Daha sonra başkasına göz koyarsa orada bir hiçsin.
Sorunun cevabı soruda gizli, göster ama elletme.. Kudursun olduğu yerde.. Ara sıra fotoğraf at..
Yazma. Cinsellik için normal konuşma yapma zorunda birak
Bağlanmaz o boşuna uğraşırsın
Aynen
Vakit harcamaya değmez vakit kıymetli
Asla bağlayamazsın
Bağlanmıyor maalesef
Cinsellike
Olmuyor
Sal gitsin
Öyle yaptim
Gelirse gelir gelmezse baaanee ama seviyorum diyor şerefsiz
Hee der o bos ver