Çocukluktan beri mastürbasyon yapan biriyim, normalini yaşamadım yani ona rağmen anlamıyorum bu kadar zevk veren doğal bir olayı neden görev olarak görüyorlar başım ağrıyor diyorlar , sorun kadında mı erkekte mi
2 ay
Çocukluktan beri mastürbasyon yapan biriyim, normalini yaşamadım yani ona rağmen anlamıyorum bu kadar zevk veren doğal bir olayı neden görev olarak görüyorlar başım ağrıyor diyorlar , sorun kadında mı erkekte mi
Senin durum biraz "bekara koca boşamak kolay" durumu olmuş. mastürbasyon ile ilişki farklı şeyler. Daha ilk geceden adam üstüne atlarsa veya hep kendini tatmin edip seni yarı yolda bırakırsa, istemediğin şeyleri yapmaya zorlarsa kaçarsın. Kadının libidosu normal sınırlardaysa ve eşi de onu tatmin etmek için çabalıyorsa hiçbir kadın kaçmaz. Bu ülkede çoğu kadın evlilik içi tecavüze uğruyor durumun farkında değil ama bir algı var "kocayı memnun edeceksin" diye, katlanıyor çoğu
Bir çok kadının eşi kendi rahatlatıp kadına sırtını dönüp yatıyorlar, kadının haz alıp almadığını umursamıyor, kadında kendisini kullanılmış hatta bir eşya gibi görünüyor kendi kendini tatmin etmek için bile gizli saklı yapıyor bu kesinlikle erkeğin bencilliği
maalesef ciddi bir çoğunluk öyle. İstisnalar mutlaka vardır
Sonra kadını mutsuz ve gergin yapıyor bunun yoksunluğu kadın mutsuz olunca eve de yansıyor. Erkek bunun farkında bile değil
Mastürbasyon tamamen doğal bir şey bence, kendini kötü hissetmemen lazım. Kadınlarda cinselliği "görev" gibi algılama genellikle kendi bedenini tanımama ve partner beklentilerinden kaynaklanıyor. Erkekler de kadınların zevk almasını önemsemeli ve iletişimi kuvvetlendirmeli, böylece bu ikilemi aşabiliriz.
Evli erkekler genelde eşlerini ihmal ederler cinsellikte kendileri doyuma ulaşınca kadını önemsemezler buda kadına kullanılmışlik hisssi verir. Mastürbasyon yapmaları çok büyük bir ihtiyaç
sorun duygularda. mastürbasyon ile biriyle seks aynı şey değil. helede ilişkide olduğun biriyle. o kişi seni kırıyorsa ya da hoşuna gitmeyen şeyler yapıyorsa insan pek sevişmek istemiyor. zaten aldatmalarda böyle başlıyor. libido var ama onu istemiyorsun. istemiyorsun ama ayrılmaman için bazen psikolojik bazen tamamen reel sebepler var. ve sevgiyi ya da en azından Seksi dışarda arıyorsun.
Görevden ziyade namus, iffet gibi şeyleri kadına yüklüyor toplum. Gani kadjn kız birinw bakarsa sülalenin namusu elden gider. Bu insandan özellikle müslümandan başka kimsede yok. Gani bir Alman Rus ve ya Amerikalı evlenmeyi beklemez. Ya da birisiyle beraber olurken namussuzluk yapmış olmaz.
Cevap
52Cevap
toplumsal baskılar çok etkiliyor ayıp kötü bir şey lanse edilmesi kadınların vajinismus olma nedenlerinden biri erkeğin performansı yaklaşımıda da çok etkiliyor iki tarftada sorunlar var yani tabulardan kaynaklı
Çiftler arasındaki sorunlardan kaynaklı bir durum, zevkle ilgili değildir.
Kadına kadın gibi davranmayan her kanka başım ağrıyor bahanesi haktır.
Erkek her canı istediginde hakkıyöış gibi davranırsa kadında görev olarak görüp reddeder.
Iki tarafta aşırı kötü durumda değilse birbirini reddetmemeli
Birinin istegi yok diye diğeri yatakta tek başına mastürbasyon mu yapacak
Cinselliği söz hakkı olarak düşün kadınlara söz hakkı verilmediğinden kadınlarda susuyor konuşmuyor o misal
Kadınlar basim ağrıyor demez hiç denk gelmedim öyle diyene erkeklerde iş yok suçu kadınlara yıkıyorlar
Bence kadını yeterince etkileyemiyor erkek. Kadını buna hazırlamak gerekiyor, kadını etkilemek, isteklendirmek gerek
Çünkü bu bi koz olarak kullanıyorlar evlenmeden önce bile böyle evlenmeden olmaz, evlenince bişey aldırmak için yapan kadın sayısı fazla
Seks yaptığı kişiden kaynaklıdır emin ol çünkü arzu bitince bahaneler başlar bu durum olumsuz etkiler zevkten ziyade mecburi görmeye başlarlar
Mastürbasyon seks bunlar doğanın parçası
Cinsellik zevk veriyor mu veriyor bitti.
Sorun y*baz kafalarda..
Evet dünyanın en normal olayı neden ekstrem bir durum olarak görüyorlar cinsel organ zevk almak için tasarlanmış zaten
isteksiz olanda zevk için değil zorunluluk ya da ayıp ya da görev gibi görüyorlar
Onu anlamıyorum bende
tutkuyla yapmak varken
yaşamış olan için sıradanlaşıyor sanırım.
yemek yemek su içmek gibi bir eylem oluyor bence.
bizim gibi aç olanların bakış açısı ise farklı :)
İnan ki ben de anlamıyorum böyle düşünen insanlara da ayrıca hayranım.
Sorun cahil olmakla, kendini geliştirememekle alakalı
Bilmiyorum bende sana katılıyorum. Bir de kadınlar sekste içine girilmesini istiyor * mastta üstten yapıyor o da tuhaf
Bekaret bozulmasin diye
Bakire olmayan tanıdıklarım da öyle yapıyordu ama?
Klitoral olarak daha kolay orgazm oluyolardir veya plastik sokmak istemiyorlardır
Senin içinde böyle mi?
Evet ben bakireyim sadece sürtünüyorum
İlerde yapınca klitoristen aldığın zevki alamayabilirsin dikkat et
Niye
Klitoris zevkine çok alışanlarda normal sekse alışana kadar zaman geçiyor farklı çünkü
Yetistirilme tarzı olduğunu düşünüyorum.
Hep bize evlenmeden yapılmaz ayıp ayip dediler ama ergenlikten sonra artık bir ihtiyaç oluyor bu seferde yapılmıyor yapılmıyor evlilikte de ilk ayi bütün zevki alıyor ondan sonra görev haline geliyor tutkuyu öldürüyorlar BENCE
Peki bakire bir kız olarak sadece seninle sevişmek isteyen bir erkeğe evet der misin 🤔
Hayır
Sorun genel olarak bencil olan erkekler de gibi Kadınları tatmin etmekle ilgilenmedikleri için cinsellik bir göreve dönüşmüş gibi hissettiriyor Dolayısıyla tat almayı ve zevk almayı hatta orgazm olmayı tatmıyor Karşılıklı özveri gerek gibi
İlk ilişkinde seks dedikleri bu muymuş deyip iğreneceksin
Sorun kadınlarda ülkemizde. trip atma naz yapma felan. cinsellği eşine karşı kullanma…
Bende 26 yaşindayim cocuklugumdan beri mastürbasyon kimseyle yapmadim daha
Benim sorunum utangaç olmam kizlardan utaniyorum ben ya
Ben yapan birini gordum kendi eşiyle yapmiyor da evliyken bile başkasiyla ypoyor bizim ordan birisi abi
Küçüklükten beri ebeveynler tarafından cinsillik adına verilen örgütler birinci etken
Sorun kültürde kafa yapısında bizim kültürümüzde evlilik bir görev olarak yapıldığı için cinsellik cazibesini laybediyor
karşısındaki erkeği istemediği için birlikte olmak istemiyorlar
Senin yerinde olsam bu kadar itirafçı olmazdım sonra sıkıntı olur
görev olarak görmeyen kadınlar zaten zevkin doruklarını yaşıyorlar
İnsanlarda olmazsa olmazları olduğu için olabilir mi acaba bu bayan erkek fark etmiyor
Kac yasindasin ki hala yapiyorsun bence
20.
Burdamisin
Sorun kadında valla
Niye ki mesela
Valla bazısı o günkü alınganlıklarına karşılık eşini cezalandırmak için kullanıyor, genelde çocuklu olanlar da akşama kadar ev işi çocuk derken yoruluyor. Cinselliği düşünmüyor. Halbuki cinsellik rahatlatıcak seni ama onu bi başka ev işi olarak görüyor
Hormonlarinda bir sorun var bence öylelerin ya çünkü insan hiç yaşamadan bile sürekli istiyor istemsizce
Hiç istemeyen var işte
Anormal cidden
Valla öyle
Sen çocuk falan olduktan sonra bu şekilde olur musun sence
Fazla haklisin yapar gecersin sevgili ariyosan yardimci olabilirim
İnsanlar tuhaf
Çocukluktan beri 😀vay vay
Görev olarak gören zevk almayı bilmiyordur
din ve toplum yüzünden
Kadında kültürde ve annelerde
Kadınlar için tabu haline gelmiş
İki taraf içinde gorev
seks yaşadığında anlarsın sorunun ne oldugunu :D
Ne olabilir yani yorulduklari için mi sırf
kişilere göre çok değişir ama genelde erkekler 1 posta atıp arkasını dönüp uyuyor kadınlar tatmin olmuyor ve bu bi süre sonra can sıkıyor
Doğru olabilir sevişmeyi de bilmiyorsunuz
evet. evlenince sevişmenin heyecanı da kalmıyor
erkekler sonuç odaklı oluyor
sankı aclıkta ya sence?
Anlamadım
hersey ozentı gıbı dogal neden ve ıstekler umursanmıyor gıbı dogrumu?
Bazıları yoruluyor da sapıklar damlar şimdi
10 saat yapmıyorlarsa nasıl yorulsunlar ki
Valla onu bilemicem ben evlensem 7/24 dimdik karıma
Benimde fantezilerim var da kesin sevişmeyi bilmeyen birine denk düşerim
Ben biliyorum 😂
Fantezilerini merak ettim doğrusu (sapık değilim)
Bi de normalini yaşasan…
Eeee
Bulutların üzerine çıkardın
Valla iyi demişssin bazıları yapmak istemiyo
Neden anlamadım bende
Heralde onlarda belli yerden sonra doyuyo aynı kişiye mesela aynı kocayla 15 yıl yapınca doyuyo sanırım
Alakası yok bence penis aynı penis
Tm ama vajına genıslıyo zevk azalıyo
Kaç yaşında başladın sen
13-14
Görev olmamalı zevk için olmalı değil mi
Zaten zevk için
Peki senin sıklığın ne
Kadınlarda
Niye ki
boş ver
başı ağrıyanda
Kadin