Sırf eşimi sekse ikna etmek için 40 takla açıyorum dediği şey uykum var
2 ay
O islah ve iflah olmaz. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin, beynin ve vajinanın cinselliğe, ilgiye, iltifata, ve sevgiye ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Şahsen evlenmedim ama evlenip böyle bir şey yapacaksam karımı kendim ikna ederim başkasıyla olması için böyle şerefsizlik olmaz. Madem yapamıyorsun çıksın karşına yapamıyorum anlayış göster desin başka bir yol bulun. Sürekli kaçarak olmaz. Keşke kocanın yerinde ben olsaydım yüksek libidolu biri olarak eve girdiğim gibi karımı kucağıma alır uyuyana kadar bırakmazdım
Normal değil libidosu düşük biriyle evlenmişsin sıkıntı ihtiyacını karşılamazsan gözün farklı yerlere kayar seni arzulayan biride çıkarsa aldatabilirsin aman dikkat et.
Normal bir erkek libidosuz bile olsa illaki seks ister haftada 1 olsa bile ulan milletin karısı var ikna etmeye çalışıyor şaka gibi :D
Herkesin cinsel ihtiyaçları farklı, bazıları daha yoğun olabiliyor. Önemli olan ikisinizin de konforunu ve isteklerinizi açıkça konuşabilmek, böylece bağınız güçleniyor.
Cevap
123Cevap
Bırak o sana gelsin gadası
Cinsel isteksizlik intibahı verdiği bu durum artık işgüdüsel anlamda hevesinin olmadığını izhar eder bu anlamda sekse sevk etmek için süslen etkileyici görün kuaföre git manikür pedikür yaptır.
Kaç beden sütyen takarsın?
Eşinin penisi kaç cm?
Benim penisin 23 cm.
Buradaki abazaların evlendiğinde yaşayacağı senaryo ;
Biri bana göz kırp yeter demiş ya JABWHWHIWQPEOWJHSBAJWLSPEJWJEKED tek deneyimi elidir
Hahahaa ona çok güldüm ben
Kendini coni sins sanıyor birde hahahahahahah
Valla ben takmıyom
Harbi he mavili hesap açıp düzgün soru sor tek cevap vermezler biliyorum ahshwhdbd özelden neler diyor ayının evladı oral seks çeker misin yazmış selam sabah yok
One ki seni bir kere * öldür sonra beni yazdı bir
E tii ye alıyoruz dün herifin biri adımı sormadan evli misin bekar mısın diye soruyor bu tipi kim ciddiye alır. Cevap vermeyip sklemeyince alındı. Dalga geçince Türk kadınını suçladı. Türk kadınına kurban olsun sanki anası alman
Valla bu uygulama da kadın olmak taciz ya herşeyi anladım da biri bana teklif etti bende kabaca kovdum ve evliyim dedim mal bana fark etmez bir kocanı bir seni dedi
Ya eşşeğe halledilen ülkede koca bulmak çok mu zor aw iki süslenin ciddiyim en zenginini bile buluyorsunuz…
Burada evliyim demek daha kötü aq cidden. Adam kocanı benle aldat diyor davetiye veriyor oe
Genel ya hele yaşlılar
Adam sugar daddy sever misin yazıyor otomatik cevabım kart sevmiyorum
Milletin beyniyle s-ki yer değiştirmiş
Bana yavşadı yaşlı amca ellerinden öperim dedim onun yerine başka yerimi öp dedi
Olmasamda beni bulur kardeşim lar ya abartmıyorum kuaförden çıktım eve gidiyorum 50 yaşinda bir adam durmuş bana evine bırakayımmı tatlım bir kahveni içerim dedi
Kocam önce deligi tutursun
Hahshshshshhd bacım senin koca işerken bile deliği tutturamıyordur
Gerçi götüde tutmaz
Tezgah sen küfür etme ona ihlal yeme ben halledicem
Ya verdim de oldu finale koşması 2 dk
Tavşanla rakip
Neler denedim adam şuursuz
Fabrikada teknisyen
4 yıllık evliyiz üçbuçuk yaşında kızımız var düsün sen
Ne bileyim
Uykusu varsa uyusun? Sanki sen o her istediginde yapiyorsun
Yapıyordur belki ne biliyorsun
Onun uyumasi sorun değil sen soy o uykudayken bile kalkar seyi
senin libido düşük demek ki
Allah kolaylık versin
On sene sonra aletli Jimnastikte ülkemizi olimpiyatlarda temsil edersin takla atma uzmanı olarak
Sen onun isteğini uyandırmak için yanlış şeyler yapıyorsundur. Ufak şeyler le onu kendi peşinden kostura bilirsin
Yaa böyle hanımı bulup ilişki yaşamakta naz yapan erkeklere şaşıyorum ben olsan başıma taç ederim
Şaka gibi ya bir kadın sklmezmi ya ben suyunu cikariyom sabaha kadar hatta tam gideceği zaman bir posta atmadan bırakmıyorum sana yazık bencil kocan
Bol erkekmi olur ya sana yazık sende insansın uykum var nedir ya
Bu konuyu eşinle konuş en düzgün haliyle, gerekirse bir bilene danışın burada paylaşman pek işe yaramaz.
Böyle bir malla nasıl evlendin çok garip Allah ona bi afet bağşetmiş o kıymetini bilmiyor onun yerinde olmak isteyen Milyonlarca İnsan vardır
Daha iyilerine layıksın
İşte kimisi ister bulamaz kimisi de istese de alamaZ
Cok haklisin fazla yoruyor halbuki ne kadar güzel cinselliği seven bir beyin esinin olması
:D sonunda sx oluyorsa iyi ben 4-5 ayda bir belkı ıkna edıyorum
Vay arkadaş ya ne kadar canımsın bir kocan var senin
kötüymüş yazık sana ben tatlım normalde rahatlamak için senin başım ağrıyor demen lazım.
Yani demekki yolunda gitmeyen şeyler var düzeltmeye kendinden başla bence baştan çıkarıcı değilsin ve bir kısır döngü olmaktan cikmalisin
demekki tahrik edemiyorsun. birde kan testi yaptır stres sinir sağlıksız beslenme testesteronu düşmüş olaiblir
Çok gereksiz bir eşin var ben senin yerinde olsam vermem ona
Şimdi bilmeden bir şey söylemek olmaz belki de sen fazla istiyorsundur
Çok saçma 40 saniyelik şeyler var alında psikolojisine göre🙂
Ben isterim eşimden ya eşim niye benden istesin o ne saçma bir şey ya sinir bozucu
ondan koca olmaz bene bir kadının isteklerini yerine getiremiyor sa
ee bi sürü erkek varken kendini bu kadar yorman?
Evlilikte cinselliğin olduğunu düşünmen masum Sıdıka
Nasıl oluyor ya erkek dediğin 7/24 hazır olmalı ve aşırı istekli olmalı
Sende karainda mastürbasyon yap onun gozlerinin icine baka baka
Aldatılıyorsun ya da seninle istemeden evlenmiş yoksa böyle bir erkek olamaz kabul etmiyorum 😄
Öyle erkek mi olur ya?
Ben evli olacam ve karım seks yapmak istediğinde ben onu bakışlarından anlarım.
Vay anasını ben iki akşam üst üste isteyince reddediliyorum millette ne şans var mal gibi değerlendirmiyor
Sallama Sen erkeksin hiçbir Türk kadını seks yapmak için kocasıyla çabalamaz hep başı ağrır Kendini yorgun hisseder surat yapar
Benim eşimde işte sürekli yoruluyorum diye sadece bacaklarını açıp bekler heycan yok
ne adamlar var ya biz bulsak yataktan çıkartmayız adam uykum var diyor :)
Yuh ya ben olsam 40 takla için 40 ayrı pozisyon yapardım 😂
Adamı azdıramıyorsun demek. Hadi seks yapalım demekle olmuyor bu işler.
Benimki de tam tersi niye böyle denk geliyor yani ben istiyorum o kaçıyor genelde
Harbiden çok saçma yapmak zorunda yani erkeklik görevi bu onun sonra neden aldatmalar çoğaldı çoğalır tabi
Kesin bir terslik vardır fiziğini yüzünü görmedim ama senin
Yuh daha ne istiyor eşin yaaa parçalarım ben öyle olsa eşim:)
Böyle erkek olmaz aksine o senin için 40 takla atmalı
Aha basıda agrıyormu😂
Azdırıcı ıcır
Onun hep ağrıyor
Yası kac
30
Genç miş
Bu yaşta 4 kesin
Ben 50 derken 3 posta krsın
Sen enısteye çok etkıleyıcı azdırıcı ıcır bal noluyor hıc cıkarmadan 3 posta sxr
Bazen ben de aynı şeyi yaşıyorum ve sinir oluyorum. Bu aralar libidom yüksek kadın hadi diyorum her zaman yüksek olan kadın bana yok çekiyor
İki tokat çek kendine gelsin
Bunun tam tersi olması gerekmiyor mu yoksa ben mi öyle biliyorum
Normal değil zaman kaybetmeden ayrılınız
Bırakta kana kana uyusun
Normalde tam tersi olur ama
uğraşma direk dal ya da git başkaları ile seviş
Oyle seks hayatı olmaz zaten. Tren kaçmış sizde
Şaka gibi bizdede tam tersi oluyor
Başım ağrıyor da diyor mu ara sıra? :D :D
Benimde eşim öyle, ne şanssız insanlarız
Normal değil tabiki yavrum
Helal olsun adam taktiği bulmuş tebrikler
Eee uyusun özlemesine izin verin sizde...
Nekadar süredir evlisiniz?
Yakında boynuzlarsın onu hak ediyor eşin
Aynı konumdayız yahu.
Aklıma geçmişte yaşadığım bi anı geldi 😂😂
Yuuuh ya benimkide öyle
millet senn için kaç tkla atar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?