Bir erkek kızla cinsellik yaşamak için hangi yalanları söyler
3 ay
Bir erkek kızla cinsellik yaşamak için hangi yalanları söyler
Aklına gelebilecek her şeyi derler sırf seni kendilerine bağlamak için sonra size yanaşmaya başlarlar zaten evleneceğiz sözüyle sakınnnnn inanmayın erkeklere hele o erkek size devamlı yanaşmaya çalıştığında üstelik siz ondan uzaklaştığınızda size küserse ya da kızarsa erkekler çok tehlikeli hatta kötü diyebilir bu yüzden en iyisi evlilik öncesi kimseyle bir şeyler yaşamayın derim kendinizi sevin kendi değerinizi bilin kızlar
Bence asıl sorun, insanların birbirine gerçekten güvendiğinde yaşadığı anların, böyle yalanlarla bozulması. Her ilişki farklı tabii, ama samimiyetsiz başlayan her şey sonunda yalnızlığa yol açıyor açıkçası.
Kızın hoşuna gideceğini düşündüğü her şeyi söyler. Love Bombing dedikleri şey. Hediyeler, gezmeler, her şey. Bu sürede hep kibar davranır. Aslında bütün istediği sizi yatağa atıp üzerinize çıkmaktır. Bu sırada belki evlidir elbette bunu gizler, belki başka bir kızdan hoşlanıyordur ve sizi kolay av görmüştür ya da zaten başka bir kızla birliktedir vs.
Onu bilmem ama sizin kişiliğinizi size Kararlarınıza saygı duyan ya da sadece sizinle vakit geçirmek sohbet etmek isteyen sadece sizi tanımak isteyen kişilere de siz saygı duymuyorsunuz ya da fırsat vermiyorsunuz kız arkadaşlarımla Takılırım falan yapıyorsunuz ya öyle yapılsa suç böyle yapılsa suç
Cevap
52Cevap
Kadınlarda cinsellik yaşamaya ihtiyaç duyuyor erkekler de neden hep erkekler üzerinden algı yapıyorsunuz
Ağzına geleni der gadası
Cinsel ilişki sırasında sadece erkek mi memnun oluyor?
Doğa gereği (tüm canlılarda) genelde olayı başlatan taraf erkekler. Ben de isterdim başlatan kadın olsun ama yapınızdamı yok ya da yanlış anlaşılır diyemi korkuyorsunuz bilmiyorum. o yüzden erkek olarak biz başlatıyoruz.
Ayrıca yalanlara (varsa tabi) inandığınız için değil sizde istediğiniz için cinsellik olduğunun farkındayız :)
Sana olduğundan daha iyi davranır ne istersen yapar alır
Israrla bana gel senin evin boşsa geleyim vakit geçirelim baş başa kalalım der veya otele mi gitsek arabada birer kahve içelim der
Yaww nasıl olsa evlenicez yawrum ha şimdi ha sonra bana güvenmiyor musun benimle beraber olmak istemiyor musun aşk olsun bir başkasına gitsem seni aldatsam daha mı iyi olacak ben seni seviyorum seni istiyorum yapma böyle aşkım der seni manipüle eder
Bir erkeğin ilişki esnası veya sonrasında , söylemesi gerekenleri öncesinde söylüyorsa , sebebi tamamen cinselliktir. Neler mi söylerler her şeyi , en tatlı şekilde en masum şekilde söylerken bile durum budur
Seninle evlenir çocuk yaparız
Söyleyen bir kaç kişi olmuştu
Hep fiziksel iltifat eder kişisel, karakter falan hiç biri degil sadece fiziksel iltifat
Hemen ss atıyırum cngngvv

@blok4kat3 tabi gngbcbfv
Kızlar siz de neden bu kadar safsınız. Madem yalan söylediklerini biliyorsunuz neden kanıyorsunuz? Evlilik lafını duyunca hemen kanıyorsunuz. Şahsen nen kimseye böyle bir yalan söylemem.
walla bana burdan tanıştığı bi erkek penisim çoook böyyyük ve kalın girdimmi çıkmak bilmem dediydi neyse buluştuk ayyyy ne görem şeysi konya bamyası kadar küçççük kürdam gibim ince çıktı
Peki o yalanı söylemese bulusur muydun onla
@pyschologist buluşmuş zaten
Yok dogru soylese en basta kucuk dese buluşur muydu dedim
@pyschologist hımmm tamam o zaman
Neyse onu söyleyelim cevap sahibi 😊
Sen ruh eşimsin, gördüğüm en güzel kızsın, seni ömrüm boyunca bekledim, ben sana aşık oldum böyle gider
Evlenicez sana aşığım seni asla terketmem vs bu o.. çların yalanlarına inanmayın.
Yaşlarını yalan söylüyorlar genelde (özellikle buradakiler)
Herşeyi söylerim yeterki o kızı sìkmék için kafaya koyumm 🫢😂
Ne kadar kötüsünüz
@KelebekBlossom haha 😂 ben bu yorumu aslında biraz dalgasına ve tepki çekmek için yazdım ama şunu söylemek istiyorumm bazı kadınlarr gerçekten çok iyi ve saflarr ama bu onları hedef haline getiriyor o yüzden somut birşeyy olmadıkça evlilik falan hiç bir erkeklee birliktelik yaşamayınn asla çünküü çoğunun o kadar zehirli düşünceleri varkii sizi seviyor sanıyorsunuzz kendi erkek ortamımdan biliyorumm kendi cinsimi bile sevmiyorum ben ne bòk olduklarını bildiğim için üzülüyorum sizin adınıza çünküü gerçekten seven sayan sahip çıkan erkek çok azz ben bekarım evlilik düşüncem yok ondan böyleyim banada gelecek olursakk
erkeğin abazası öylesine zekidir ki bir kızla cinsellik yaşamak için söylemeyeceği yalan yoktur
Amacım sadece seks ise iltifata boğarim, hepsi de gerçektir
Bu yüzden hiçbir kıza yalan söylemedim.
Hissettiklerimi söylerim yalansız.
Seninle evleneceğim, seni seviyorum, son aşkımsın falan filan
Kızın hangi yalana inanacağını düşünüyorsa onu söyler
Aklınıza gelebilecek her türlü yalanı söyleyebilir.
Yalandan ziyade boşlukları kollar konuyu oraya çekmeye çalışır
Kişi kendinden bilir işi demişler
@KelebekBlossom abi gayet dürüst ve düzgün bir cevap verdim niye laf yedim şimdi 😂
Nasıl olsa böyle evleneceğin bir wn önce tadalim
Sen başkasın Seninle beraberken hiç yaşamadığım duyguları yaşıyorum😅 tek çarem sensin
evlenicez aşkım zaten sen benim ilkim ve sonumsum hangi devirdeyiz köylü müüsün sen vs vs vss
Yakında mı oldu
@gokselinho yioo genel insanlardan tecrübe
Biri aklına geldi sandım kaleyi fettemek istemiş gibi
@gokselinho etmedi tersine biri demiyimde insanlar olanıda yıktı gitti
Açık yazar mısın
@gokselinho açık zaten kısacası güvendgim dağlara kar yağdı ben diye kıştan nefret ettim sonra aslında kısın ben oldgumu anladım vs vs
Hımm anladım bizdede farklısı oluyo
@gokselinho biz derken sana özel mi yoksa erkekler için mi genelleme
Erkekler canım
@gokselinho sizde her şey bi farklı zaten
Tartışırız bunu
@gokselinho bende tartısmaya Şu an kapalı
Yazışmaya açık mısın
@gokselinho Hangi konuda
Her konuda
Ooo eşim sevgiliyken 12 saatlik otobüs yolu çekiyordu sırf öpüşmek sarılmak için erkek her haltı yer
İsteyen erkek yolunu bulur yeter ki istesin para da bulur nakit de bulur vakit de bulur ilgi de verir zaman da verir sabır da verir isterse ancak ama istemiyorsa kılını kıpırdatmaz
@KelebekBlossom erkek her halti yer dedinizde. kullandigimiz halt kelimesi genelde uygun görulmeyen isler icin kullanılıyor. ben her erkegi bilmiyorum ama ben seviyorsam bile 12 saatlik yolu gitmem ya cok cok ozlememissem. halt yemek icinde degil seviyorsam sadece aski icin giderim
valla sadece dokunucam ya da sürtücem der. yeminler eder.
Her şeyi der. Sen özelsin farklısın vs vs. @m varsa işin ucunda ohhhoooo
Aklıma gelebilecek her yalanını söyler hele ki bu konu dostulaşmışsa senin istediğin tüm şeyleri sen istemeden söyler
Bilmem hiç söylemedim
Evlenicez zaten diyorsa anında şutla
şeytanın bile aklına gelmeyecek yalanları
Seninle evlenicez
Ben bu konuda yalan söylemem açıkça niyetimi beli ederim
Bütün erkekler yalancıdir
hıc cıddı sevgılın olmadımı?
yanıtla ama
Bütün tuşlara basar hahahajkjkjkj
aklına gelen her yalanı söyler 😏
Değişir senin zaaflarına göre
Eve çağırıyorsa sıkıntı.
genelde yalan söylemem
Evlilik vaadi hatta yüzük bile takar yemin de eder
aklına bile gelemeyecek her şeyiiiii
Tek senle konuşuyorum askimmmm
Sevdiğimden arzuluyorummm
Seninle evleneceğim bile der kansızlar.
Seni seviyorum çok güzelsin
Sever onu
Karaktersiz olursa hersey soyler
Bir çok yalan söylenirr
Ne gibi
Cinsellik yasamamak istedigini soylemesi lazim:)
Çok güzel olduğunu
ben söylemem dürüst olurum isterse yaşar zaten
Adam şair olur
Herşeyi yapar
Seni seviyorum
Zaten evleneceğiz
hertürlü yalanı söyler
Bildiği bilmediği bütün yalanları konuşur
her yalanı söler
Evlenicez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?