Özetle seven erkekte mi sevgililikte cinsellik konuşmak yaşamak ister
2 ay
Özetle seven erkekte mi sevgililikte cinsellik konuşmak yaşamak ister
Bu derin ve karmaşık bir konu. Beğendiğim her kadınla veya her sevgilimle cinsellik konuşmak istemedim. Cinsellik konuşmak istemediğim kişileri daha az çekici bulduğum anlamına da gelmiyor. Aura mı diyeyim yoksa karşı tarafı tam olarak cinsellik yaparken hayal edememek mi diyeyim bilemedim. Belki de kadının cilve eksikliğidir. Net bir şey söyleyemiyorum. Tarafların o an yüksek olup olmamasıyla ilgili sanırım.
Her halükarda sevgiliyken cinselliğin çok konuşulmasının aşkı öldürdüğüne inanıyorum. Her dk yapıcam edicem skucam denmesi veya her gün nude atılması soğutucu olur. Hayatta her alanda dengeli olmak lazım.
Yaw ne kadar abartıyorsunuz şu cinsellilk konuşmayı, yok seviyorsa mı konuşur sevmiyorsa mı konuşur, kadın ve erkek olarak eğer sevgiliysen veya her ne sıfatla olursa olsun sohbet ediyorssn konu ister istemez oraya gidebiliyor bundan daha doğal ne olabilir ki 🙄🙄
Seven erkek evlenmeyi bekler. Ama sevgiliyken cinsellik konuşur. Şöyle konuşur. Bak ben cinsellikte bunu severim şunu isterim gibi. Şimdi evlenince ıyk bu ne ben yapmam bunu olmasın diye. Ama hani şunu yapmaz iç çamaşırın ne renk yok üzerinde ne var gibi konuşmaz.
İkisine de cevabım evet.
Ama tabii 7/24 sadece cinsellik konuşulmaz, sıkıcı olur bir yerden sonra.
Sadece erkek değil, kadında cinsellik yaşamak ister.
Cevap
42Cevap
Sevginin hizmet ettiği amaç da cinselliktir, sonuçta vücut mekanizmaları üremeye göre programlı. 7/24 değil de romantik olarak yaklaşıyorsa bu konuya bir sıkıntı yok fakat tam tersiyse amaç sadece seks maalesef
bak ister ama sen hayır dıyorsan saygı duyar
Sevdiğindende cinsellikte beklenmicekse nereden isteyecek. Şu düşüncelerden vazgeçin artık. Birakinda sevdiğimizden isteyelim bari
yok beşiktaş maçında karşılıklı gol olur mu diye konuşurlar genelde
Zaten bu devirde erkekler sırf o cinsellik muhabbeti etmek ve cinsellik yaşamak için sevgili oluyor
Evet ister arzu yoksa bi boka yaramaz ilişki evlenince farkl oluyor olaylar
Evleneceksen konuşur bir an önce keyfini cikarir
sizi sevmese ve etkilenmese neden sizi arzulasın ki
Aşkta bunlar yoktur ancak seven beğenen bunu ister,
Cinselliği sevdiği ile yaşamayacaksa aldatınca da ses çıkarmayın o zaman
Konuşur ben evlenmeden önce eşimle yaptım da konuştum da
Bir erkek sevmediği kadına cinsel arzu duymaz. Lakin çoğu erkek de cinsel arzusu için yaklaşır, sevgi aramaz. Bunu siz kendiniz anlayabilirsiniz. Her insan niyetini belli eder. İyi güzel seçimler sizlerin ellerinizde
Yani bu cinsellk sevmeyle ya da sevmemeyle ilgisi yok aslında bir etkileşim bu haz sonuçta her iki durumdada yalanabilir ama gelenekçi erkekler evlilik öncesi yaşamak istemez
Sevgilisine yükselmeyip başkasına mı yükselecek 🤔
Of su sorular cok sıktı artik yaa cikin su kafalardan modern olun
Her kadınla değilde güvendiği olmak istediği kadınla
Evet tabi ki istemesi lazım. Seni sevip başkasıyla mı sevişsin :D
Erkek için tek sonuç dar ince uzun tünel
Mmm 💋
Evet ister konusur amasyada
Ciddi düşünüyosa evlenmeden yapmaz
Konuşur da yüzeysel olarak
Konuşmak ne yaşamak en güzeli seks önemli bir konu
hemde nasıl ucunu göster gerisi gelir
Cinsellik nefes almak kadar gercek bisey