Mantık evliliğinde erkek daha çok seven, cömert, kadını her anlamda mutlu eden, dış görünüşü de kötü olmayan biri iken kadın mantık evliliği yapsa cinsel anlamda nasıl mutlu olur?
2 ay
Mantık evliliğinde erkek daha çok seven, cömert, kadını her anlamda mutlu eden, dış görünüşü de kötü olmayan biri iken kadın mantık evliliği yapsa cinsel anlamda nasıl mutlu olur?
O iş biraz erkeğe kalıyor. Erkek kadını dokunuşları ile sözleri ile jestleri ile kendine bağlayabilir. Kadın temas ve duygu ister. Bunları yaparsa kadın hem zevk alır hemde her seferinde daha da bağlanır.
Onlar küçük temasa ilgi var.
Cevap
10Cevap
Kadında duygu tutku yoksa ne yaparsa yapsın zevk almaz tiksinebilir. O yüzden kadının o etkileşimi yakalaması gerek.
Bir tık arzu var onun kadae yogun degil
Dün elimi tuttu tuhaf oldum. Ama hayatımda kimse olmadığı için aksine cinsel olarak bağlanırım bile, belli olmaz. Çünkü kıyas edecek kimse olmadı hayatımda. İyi ki de olmadı.
Tesekkur ederim. Nasil birsey
Aynı yatağı paylaşmak bütünleşmek yataktaki tutumu v. s. bunlar farklı şeyler elini tutmaktan çok daha öte boyutlar. Kadınların bir çoğu o konuda hep eksik kalıyor isteksiz olduklarından değil o uyumu yakalayamayıp eşlerinin kendine odaklanması v. s. bir sürü şey var anlatılabilecek.
Anladim bu kisi bana karsi cok hassas ve sevgi dolu bana nasil davranacginida iyi bilir diye dusunuyorum
Evet, benden daha çok heyecanlı, istekli, hevesli her şeye.
Tabii ki, orası öyle. Fakat hislerim çok kuvvetlidir. Bu kişiyi canlı görmeden, fotoğraftan bile anlamıştım güzel seven, değer verebilecek, iyi, temiz biri olduğunu. Canlı gördüm, yüz yüze, orada da temiz enerji aldım. Birine karşı ufak bir kötü enerji alayım, isterse iyi davransın, muhakkak kısacık sürede görüyorum. Bu kişide onu hissetmedim. O kadar hevesli ve istekli ki her şeye, yani üzersem Allah bırakmaz ahını. O yüzden böyle biri de her zaman bulunmuyor. O açıdan bakınca ileride bende de tutku oluşur belki diye düşündüm. Tutku, aşk bunlar zaten geçici, geriye saygı sevgi kalıyor.
Tesekkur ederim. Peki anlattigim gibi biriyse evlilikte de o zaman mutlu olur muyum
Hislerden ote mantigimida kullaniyorum ama
O yüzden ölçüp tartıyorum.
Tamam ama senin anlamadığın şu bak şimdi benle tanışıyorsun mesela benim sana gösterdiğim kadarı ile tanıyabilirsin ötesine erişemezsin içten içe beslediğim duyguları karakterimi göstermediğim sürece göremezsin. Evlilikte bunların hepsi ortaya çıkar mutlu olamayan hemcinslerin sence mantıklı görmedi mi o insanlarla evlenirken?
Onu evlenmeden hicbir sekilde bilemeyizki ama mumkun degil bu
Saygı, sevgi en önemlisi oluyor. Onlar daim olsun da.😌
Cinsel iliskide kadinlar bag kuruyor ama erkeklerde o olmaz belki ben oyle biliyorum
Onuda birliktelik olmadan anlamak zor sanirim
.
Kendinden once beni dusunur diye dusunuyorum
Oyle biri degilse
Peki o zaman fikirlerim degisirmi şu an ki
Bu noktada karsindaki kisiye duydugun bag ve askta olmasi gerekmezmi
Erkek doyursa da bu bağ yoksa eksik kalır mı?
Bağ aşk tutku tabii bunlar belirleyici şeyler ama şöyle düşün mantık evliliği yaptın ama bazı duygular gelişmedi sadece evlisin isteklendiğinde çok yükseldiğinde o vücudun aklın mantığın hiç birini aramaz o an tatmin olmayı arar sadece. Onun dışındaki zamanlarda sadece işkence gelebilir.
İşkence gibi gelecek kadar kötü değil aslında.
Yani bu benim fikrim tabi ama cok begenmedigin cok cekici bulmadigin biriyle evlenme. Evliligin temeli ve tum dayanagi cekim kuvvetine dayaniyor bence
Mantık evliliğinde her olayda mantık aranmaz, zevk alıyormuş gibi davran.
Oda önemli degil mi evlilikte
Önemli olsaydı, önceden problem yaratmayacağını bile bile mantık evliliği yapmazdın.
Muhtemelen kadın için cinselliğin ne denli keyif verici olduğunu tatmış, ama karşındakinin buna yetemediği için büyük bir pişmanlığını, mantık evliliğine bağlayıp içini rahatlatmaya çalışıyorsundur 🤪
Henüz yaşamadık bir şey, evlilik yolundayım o yüzden sordum.
O zaman kapalı kutu bu iş, yaşamadan bilemeyeceksin.
Ama şu an da aklını kemiren şeyleri bence evleneceğin eşin olacak kişi ile paylaş, ileride sorunlar ile başbaşa kalabilirsin.
Bunu nasil diyebilirim ki
Anladığım kadarı ile fikir olarak içe kapanık ve muhafazakâr bir yapınız var.
Bu konuyu dile getirmiş olmanız karşı tarafın karakterine göre kötü bir izlenim de bırakabilir.
Siz sohbet ortasında o'nu uyaran şeyler yazın veya söyleyin, geri dönüşüm nasıl olduğuna bakın. Erkekler üreme konusunda yer ve mekan gözetmez, eğer karşı cins tarafından uyarılmaya başlanıldı ise o an da size bunu gösterecektir.
Cinsel olarak yaklaşım yaşamıyor ise, kişinin testosteron seviyesi düşük olabilir. Buradan da bir çıkarım yapmış olursunuz.
O konuda problem yok ki, isteği arzusu var, deli gibi istiyor beni. Süreci hızlandırmaya çalışıyor evlenelim diye. Cunku evlenmeden once yasamam
O zaman aklınızı kemiren sorunların geçersiz olduğunu görmüş olmanız lazım.
Kadın onu beğenmiyorsa zor. Ancak erkek beğenirse olur
Bir tık arzu var ama onun cok yogun sevgiside
Hayatımda kimse olmadığı için aksine cinsel olarak bağlanırım bile, belli olmaz. Çünkü kıyas edecek kimse olmadı hayatımda. İyi ki de olmadı.
Cok degilim ama o cok istekli
Her konuda benden daha hevesli zaten
Midem bulanirmi baslarda yani hic olmadigi icin hayatimda kimse
Kadın bu konuda kumar oynamış olacak amma batar amma çıkar
Bir tık arzu var ama onun bana karsi ilgisi sevgisi arzusu benden cok daha fazla evlilikte belki benim kide artar
Neden kaçar cok seviyor sanmiyorum
Karsilik tabiki veririm
Her şeyden önce kıymet bilen biri, ona layık olurum inşallah.
Teşekkür ederim
Negibi sevistigin zaman zsvk almamak. mumkun mu
Herkeste olmuyor
Bence zevk almadigin kisi sevismeyi bilmiyor
Nası nasıl mutlu olur
Neden mutlu olur
Cinsellik ile ilişkisi ne anlamadım
Abla su iç
Bu sen misin?
Evet
Çok kasıyorsun
Cunku onemli evlilik