Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenmeden olmaz diyen model de seks için evlenir zaten, aksi halde seks için imza şartı aramaz. İki sığır birbirlerini bulmuşlar demektir, körler sağırlar birbirlerini ağırlar dururlar
Daha kibar yazabilirdin sanki🤦♀️
Tamam çokda şaapmıyım seni şimdi😅
Evlenmeden olmaz diyen kadın kendi kişisel tabularını koruyordur. Seks için evlenen erkek ise evliliğin temel yapı taşlarının en sağlamını tek başına sırtlamıştır. Olurlar diye düşünüyorum
Hiç sanmıyorum. Tabuları olan birinin o tabuyu yıkması zor iş.
Evlenmeden olmaz diyerek cinselliği tabulaştıran kadın evlenince de mecburiyet olarak görmeye başlar. İstenmeyen, mecburen yapılan bi eylem.
Ee öbür tarafda evililiğn yapıtaşlarından birini sırtlayan cengaver ne olacak😂
Hayalkırıklığına uğrayacak🤦♀️
Kadın yapmam demiyor ki 🙄
Mecburi eylem olarak gördüğünü düşünmek için kadının hissiyatlarına bakmak gerekir. Canı seks yapmayı çok ister ama o tabuları yıkamadığı için isteklerini dizginler. İsteklerini gizleyen birisi için seks eylemini zaruri yapıyor diyemeyiz.
Karnım acıktı😆
Acıktım diye soru aç
Menüye boğsunlar 😅
Ahaha yok yaa başka şeylere boğarlar😝
olamazlar..
Evlenmeden olmaz diyenin de özü cinsellik için evleniyor yani.. günümüzdeki evliliklerin aslında bir çoğunun başlaması ve bitmesinin de nedeni bu
Kesinlikle 😀
Mutluluğun cinsellik ile alakası çok yok. Anlaşmak ve uyumlu olmak ile alakalı.
Cevap
26Cevap
Evlilik sadece cinsellik değil ki
24 saat bir gün o diğer saatlerde anlasabilmek gerek yaşamı paylaşmak gerek aklı fikri cinsellik olan erkek Bi süre sonra başkasına gider o sebeple bu ilişki olmaz. Kadin ona değer veren seven erkekle beraber olsun
Ben bunu çok yanlış buluyorum. Evlilik cinsellik üstüne değil, bir yuva kurmak üstüne olmalı. Sebep bir arada kalmak, çocuk sahibi olmak değil; beraber dünyaya yeni bir renk katmak ve şekillendirmek olmalı.
Cinsellik için evlenen, evlilik için masraf yapan erkek mi varmış
Partner bulamamaktan şikayet eden çok erkek var. Bunun için eminim evlilik yolunu deneyenler de vardır diye düşünüyorum.
Düşünce bu yalnız😂herhangi bir delili yok.
İkisinin niyeti de aynı kapıya çıkıyor zaten. Olurlar evet
Görücü usulünün son hali 😀
Tam 😄
Onun için evlenen kişi
Ondan başka bir şey görürmü gözleri 😂
Ahaha
Güzel bir soru
Sadece seks için Evlenen erkek ya da kadın hiç bir şekilde mutlu olamaz
Mantıklı soru yani haa😂
Tabiki 😃
Cinsellik icin evlenen erkekten hayir gelir mi sence? Cinsellik disinda hicbir sey goremezsin
Hmmm
Evlilik sadece cinsellik değilki kafalar uyacak oturup iki sohbet muhabbet etmek seni anlayan senin anlayabildiğini biri olmalı
bu yönleri, mutlu olmalarını etkileyecek parametrelerden bile değil. mutlu olmaları tamamen kişiliklerine ve aralarındaki uyuma bağlı olur.
Mutluluk bu iki kritere bağlamak pek gerçekçi olmaz, en önemlisi arada uyum olması gerekir
Evlilik farklı bir şey... Anlasiyorlarsa olabilirler
Olabilir sabah aksam sevişip dururlar her fırsatta her boşlukta balayına kucakta götürür damat 😂😂
İki tarafta düşünce olarak birbirinden farklı. Pek olacaklarını sanmıyorum.
Erkek ne kadar sabırlı bilmek lazım.. ben sabretmem
evlenmeden olmaz diyen erkekle cinsellik için evlenen kadın aynı şey değil mi
İstek tecrübe edildikten sonra umursamazlık artar
Sırf onun için olursa mutlu olamaz tabii
maalesef ki bence olmazlar
Kadının arzusu yüksek değilse sıkıntılı.
Evlendjklerinde mutlu olabilier
Olmaz diye düşünüyorum
Cevaptan ziyade soru harika
Ahaha mersi😆
Aa iletişim amaçlı paylaşım 😬en sevmediğim şey🤦♀️
Neden böyle biri?
Soru sadece
Peki
Evlenmeden olmaZ
😂😂
Öyle ama
Hiç sanmıyorum. Yapamaz ve mutlu olamazlar.
Olurlar neden olmasın ki
Evlilik cinsellikten ibaret değildir.
Uyum sağlamak önemli
Tabiki hayır
Hayır mümkün değil
Gözü dışarda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?