Cinsel Yaşam 2 ay Sevgilime oral yapsam hoşuna gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 morali çok bozuk bu aralar. daha önce hiç oral yapmadım, arabasında yapsam hoşuna gider mi?mutlu etmek istiyorum 🥺 Sevgilime oral yapsam hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hemde delirir kudurur ama dikkat et ağzına boşalmasın 0 2 Yorumla Soran 2 ay niye boşalsın nolcak GaraGuru 2 ay Niye mi boşalacak sence zevk aldığı için bide güzel yaparsan yani bişey olmaz tabi tadını beğenmezsen diye dedim
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo harika kimin hoşuna gitmese kız adamın moralini duzelt 0 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı. Ne İyilik sever kızlar var lan şu memlekette bir bizi bulmuyor böylesi 🤪 0 0 Yorumla
Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 , eic 100% 2 ay Zorunda mısın hoşuna gitcek başka şeylerde yapilabilir 0 0 Yorumla
İsooo9559 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% 2 ay Direk oral olarak gırme konuya tabide istıyorsan yapabılırsın 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. hoşuna gitmiyor ise sıkıntı vardır bas tekmeyi :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Evet çok aşırı hoşuna gider hatta cinsellikte sınırsız ve doyumsuz olursan o da çok hoşuna gider. 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. gıder dısını degdrmeden basını cevıre cevıre vakumla 0 0 Yorumla
CanGüneş2000 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Ne sevgililer var ya bırak oralı bizim burada ki sorumuza bile cevap bulamıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Buna hayir diyecek erkek yoktur gider tabiki de ama yapabilecek misin 0 2 Yorumla Soran 2 ay zorlanırım biraz ama denicem işte Cevap sahibi 2 ay Güzel emin ol cok zevk alacak sende seveceksin
cd_sude Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Senin hoşuna gitmesi önemli aşkım 0 0 Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Gider hangi erkek sevmez 0 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Daha fazlasını ister 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 74% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı. Gider tabiki deli miisin erkekler çok sevet 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Keşke böyle biri beni düşünse 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Etmez mi hem de nasıl 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
Beyzaaskl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Gider 1 1 Yorumla Oktay3474 2 ay Severek mi yapıyor sunuz peki Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet gider 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gidebilir amasyaada 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İyi yaparsan gider 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gider niye gitmesin 0 0 Yorumla
BoğaAslansix Takip Et Xper 7 Yaş: 30 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Hemde delirir kudurur ama dikkat et ağzına boşalmasın
niye boşalsın nolcak
Niye mi boşalacak sence zevk aldığı için bide güzel yaparsan yani bişey olmaz tabi tadını beğenmezsen diye dedim
Ooo harika kimin hoşuna gitmese kız adamın moralini duzelt
Ne İyilik sever kızlar var lan şu memlekette bir bizi bulmuyor böylesi 🤪
Zorunda mısın hoşuna gitcek başka şeylerde yapilabilir
Direk oral olarak gırme konuya tabide istıyorsan yapabılırsın
hoşuna gitmiyor ise sıkıntı vardır bas tekmeyi :D
Evet çok aşırı hoşuna gider hatta cinsellikte sınırsız ve doyumsuz olursan o da çok hoşuna gider.
Gider tabiki hoşuna gitmeyen erkek sıkıntılıdır:))
gıder dısını degdrmeden basını cevıre cevıre vakumla
Ne sevgililer var ya bırak oralı bizim burada ki sorumuza bile cevap bulamıyoruz
Buna hayir diyecek erkek yoktur gider tabiki de ama yapabilecek misin
zorlanırım biraz ama denicem işte
Güzel emin ol cok zevk alacak sende seveceksin
Senin hoşuna gitmesi önemli aşkım
Gider hangi erkek sevmez
Daha fazlasını ister
Gider tabiki deli miisin erkekler çok sevet
Dört köşe olur zevkten
Keşke böyle biri beni düşünse
Sakinlestir rahatlat onu mutlu olur
Ne kadar düşünceli bir kadın 🥰
Aşırı hoşuna gider bence ben bayılırdım