Cinsel Yaşam Sevgilime sadece oral yapmak istediğimi söylesem kabul eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Bakireyim. Daha fazlası için ısrar eder mi sadece bunu istiyorum. Başka yok. Sevgilime sadece oral yapmak istediğimi söylesem kabul eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
bibaqipcikacaqim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yapma onuda sonunuz ayrilik knk bosuna sakiz olma milletin agzina 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Müneccim misin Yorumla bibaqipcikacaqim 1 yıl Evt knkm ben dediydim demek istemiyom gorecen bibaqipcikacagim reis vardi demisti bense oralimla kaldim diceksin Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hiç bir şeye mecbur değilsin kineden mecbur hissediyorsunsen seks kölesi misinbu kadar onursuz şerefsiz olmayın yahu 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Öncelikle yaşlarınız kaç bir de ilişki boyutunuzda bunun için çok önemli biraz detaylandirman gerek 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben 22 o 24. 5 aylığız. Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sen çocuğu boşaltırsan çocuk başka şeylere ısrar etmez ama ilerleyen zamanlarda başka bir şey ister anladın mı 0 0 Yorumla
Muhasebeci1adam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl mantıklı bir yaklaşım olur bence sevişme ve oral yeterlidir aslında... ama bu bazı ki, şilere göre değişebilirde 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eder bence şu an evlilerin bile eline geçmeyen bşeyi teklif ediyorsun👍 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. oral yapmak istiyor musun yoksa bir tek oral yapabileceğin için mi oral yapıyorsun? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok gerçekten seviyorum. Yorumla testosteronn 1 yıl zevk alıyor musun oral yapmaktan yoksa erkeğine zevk vermekten mi zevk alıyorsun? direkt yazabilirsin Yorumla Soran 1 yıl İkiside diyebilirim Yorumla testosteronn 1 yıl mastürbasyon yaparken hiç oral yaptığını hayal ediyor musun? Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Anlayışlı biri ise evet değilse zaten o ilişkiyi bitir yani🤭 0 0 Yorumla
İpekYılmaz23 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Karşılıklı oral yapın işte 7 10 Yorumla Soran 1 yıl Yalarken dilini şeyime falan sokmaya çalışır diye korkuyorum me*e olabilirde Yorumla İpekYılmaz23 1 yıl Yaa dille bakireliği bozamaz. Hem bakireliye neden bu kadar önem veriyosunuz Allah aşkına Yorumla r25dlr 1 yıl Allah aşkı için önem veriyorlar dkdk Yorumla İpekYılmaz23 1 yıl Bakireliye bakan ve önem veren erkek canım. Bakirelik boş bir şey ve benim geçmiş cinsel hayatım kimseyi ilgilendirmez Yorumla r25dlr 1 yıl Kaç kişiyle birlikte oldun Yorumla İpekYılmaz23 1 yıl Bilmem saymadım, üniversite yıllarında çok oldu Yorumla r25dlr 1 yıl Evli misin peki Yorumla İpekYılmaz23 1 yıl Evliyim evet Yorumla r25dlr 1 yıl Evlilikle monotonluk sıkıcı olmuyor mu? Kaçamak yaptığın ya da heyecan aradığınız oluyor mu Yorumla kanka35 1 yıl ne iyisin Yorumla
cetin2861 Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Israr eder onun sonu gelmez. Eger sen cok iatiyorsan bana yapabilirsin sadece oral 0 0 Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl İster ama istemeyebilir O mu sana oral yapacak yoksa sen moral yapmak istiyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben istiyorum. Me*e de olabilir. Şeyimi acmam dilini falan sokmaya çalışır Yorumla
Rallymen Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Eder ama aradan belli süre geçtikten sonra fazlasını isteyecektir anal a geçiş yapmak ister 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Edende vardir etmeyende. 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani eder hiç yoktan iyidir der :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bn kabul etmiştim ama duramayıp fazlasını istemişti 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşini bilen biriyse oralla yetindirmez seni Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Hiçbirini yapmak zorunda değilsin 1 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Onun karakterine kalmış bir şey 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben olsam havada kabul ederim 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Fazlasını istemem der ama başlayınca devamı gelir 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Sana yapılsın ister miydin 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Mal değilse seve seve 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kararlı ol 7 1 Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl Karakter meselesi bence yeterde artar bile ama karamsarlık var Yorumla
Cznrs Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Ben olsm kabul etmem Dhxd 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cznrs 1 yıl Edilir mi ya manyak mısın Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. eder 1 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Edebilir 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Memnun edersen olur 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. eder eder 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eder 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etsin bir zahmet 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anal ilişki olacak 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Onun bileceği iş 1 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. eder niye etmesinkik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Yapma onuda sonunuz ayrilik knk bosuna sakiz olma milletin agzina
Müneccim misin
Evt knkm ben dediydim demek istemiyom gorecen bibaqipcikacagim reis vardi demisti bense oralimla kaldim diceksin
hiç bir şeye mecbur değilsin ki
neden mecbur hissediyorsun
sen seks kölesi misin
bu kadar onursuz şerefsiz olmayın yahu
Öncelikle yaşlarınız kaç bir de ilişki boyutunuzda bunun için çok önemli biraz detaylandirman gerek
Ben 22 o 24. 5 aylığız.
Sen çocuğu boşaltırsan çocuk başka şeylere ısrar etmez ama ilerleyen zamanlarda başka bir şey ister anladın mı
mantıklı bir yaklaşım olur bence sevişme ve oral yeterlidir aslında... ama bu bazı ki, şilere göre değişebilirde
Eder bence şu an evlilerin bile eline geçmeyen bşeyi teklif ediyorsun👍
oral yapmak istiyor musun yoksa bir tek oral yapabileceğin için mi oral yapıyorsun?
Yok gerçekten seviyorum.
zevk alıyor musun oral yapmaktan yoksa erkeğine zevk vermekten mi zevk alıyorsun? direkt yazabilirsin
İkiside diyebilirim
mastürbasyon yaparken hiç oral yaptığını hayal ediyor musun?
Anlayışlı biri ise evet değilse zaten o ilişkiyi bitir yani🤭
😂😂
İstiyosan yap ısrar etmez bence oralda yeterli olur
Karşılıklı oral yapın işte
Yalarken dilini şeyime falan sokmaya çalışır diye korkuyorum me*e olabilirde
Yaa dille bakireliği bozamaz. Hem bakireliye neden bu kadar önem veriyosunuz Allah aşkına
Allah aşkı için önem veriyorlar dkdk
Bakireliye bakan ve önem veren erkek canım. Bakirelik boş bir şey ve benim geçmiş cinsel hayatım kimseyi ilgilendirmez
Kaç kişiyle birlikte oldun
Bilmem saymadım, üniversite yıllarında çok oldu
Evli misin peki
Evliyim evet
Evlilikle monotonluk sıkıcı olmuyor mu? Kaçamak yaptığın ya da heyecan aradığınız oluyor mu
ne iyisin
Israr eder onun sonu gelmez. Eger sen cok iatiyorsan bana yapabilirsin sadece oral
İster ama istemeyebilir
O mu sana oral yapacak yoksa sen moral yapmak istiyorsun
Ben istiyorum. Me*e de olabilir. Şeyimi acmam dilini falan sokmaya çalışır
Eder ama aradan belli süre geçtikten sonra fazlasını isteyecektir anal a geçiş yapmak ister
Edende vardir etmeyende.
yani eder hiç yoktan iyidir der :D
Bn kabul etmiştim ama duramayıp fazlasını istemişti
İşini bilen biriyse oralla yetindirmez seni
Hiçbirini yapmak zorunda değilsin
Onun karakterine kalmış bir şey
Az omur olsun, orak ne ya
Ben olsam havada kabul ederim
Fazlasını istemem der ama başlayınca devamı gelir
Sana yapılsın ister miydin
Yapmak zorunda değilsin
Sevgilini tanıyan sensin, sen tahmin etmelisin