Cinsellik yaşamak duygusal bağ kurdurabiliyor? Henüz hiç seks yapmadım ama 3-5 seviştim. Seks yaparsam aynı anda birkaç erkekle yapsam acaba duygusallık kırılır mı?
2 ay
Cinsellik yaşamak duygusal bağ kurdurabiliyor? Henüz hiç seks yapmadım ama 3-5 seviştim. Seks yaparsam aynı anda birkaç erkekle yapsam acaba duygusallık kırılır mı?
Cinsellik tek başına duygusal bağ kurmaz; bağ genellikle paylaşılan güven, yakınlık ve iletişimle oluşur. Seks bazı kişilerde duygusal yoğunluğu artırabilir, bazıları için ise sadece fiziksel bir deneyim olarak kalabilir.
Birden fazla partnerle aynı anda cinsel ilişki yaşamak, senin ve partnerlerin duygusal bağlarını etkileyebilir. Eğer amaç yalnızca fiziksel haz ise duygusal bağlar zayıf kalabilir veya hiç oluşmayabilir; bazı kişilerde ise kıskançlık, bağlanma veya duygusal karmaşa yaratabilir. Özetle, duygusallık “nasıl ilişki kurduğuna” ve “karşılıklı hislerin netliğine” bağlıdır, cinsellik tek başına belirleyici değildir.
Cevap
23Cevap
Duygusallık kırılır ruhsuz bir kadına dönüşürsün yapma, ben o haltı yedim sen yeme
Keşke
Duygusuzlaşmanın yükü daha ağır inan bana
Aynı anda birden fazla erkekle seks yaparsan ortada ne duygusallık kalır ne de herhangi bir bağ
Birine karşı duygusal bağ kurmaktan mı korkuyorsun?
O kadar kisiyle duygusallik olmaz haz odakli olur
sende maşallah aynı anda 3 deliği de kapatıcan heralde? :D Duygusallıktan vahşiliğe dönmüş seninki.
Kırılmaz , kadınlarda doğuştan gelen bir şey duygusallık
Kişilik değişmez duygusalsan duygusalsındır
Duygusuz mu olmak istiyosun
Duygusallık kırılsın mı istiyosun
Ne alaka duyguyla seks yaa saçmalama
Kaşarlaşırsın bence
Grup yapan kişi olarak söylüyorum sadist davranıyorsun
Neden bunu istiyorsun? Fantazilerini anlat bakalım
Ohoo hıc yapmayan grup istiyor :)
Seni mutlu etmek lazım
Dene ve gör
Kırılmaz devam eder