+1 yılSeksizim i farketmeden de olsa en çok savunan kadınlardır. Eşimin işi iyi olacak sonuçta eve geçindirmesi gerek yok ben çalışmam erkek eve bakmakla mesuldür demeleri... Hep erkekler maddi ve iş yönünden çabalamak zorunda kalıyor. Peki düğün masraflarını niye biz karşılıyoruz vs vs Hani eşittik. Bunları önce bir siz aşın bizde gereken desteği verelim işse iş konusunda kadınlarinda erkeklerin yapabilecegi her işte önlerini açalım. Daha dün kızın biri en büyük hayalim baterist olmak demiş hemen yorumuna yazdım kadın baterist de görmek isterim hatta her alanda sizde olmalısınız diye. Örnek Almanya da artık kadınlarda profesyonel futbol liginde hakemlik yapabiliyor daha geçen gördüm sevindim. İşin özü egitim insanlar ırklarından kökenlerinden dahi dışlanırken. Hatta ve hatta şort giydiği için toplu taşıma araçlarında şiddet gören kadınlar varken ve bu magandalara destek veren insanlar varken seksizim hakkında konuşmak biraz hayalcilik geliyor...
07 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmazsan sevinirim ben öyle düşünmüyorum mesela
- +1 yıl
Senin öyle düşünmen yeterli değil bunu icraate dökmelisin yoksa benimde birçok ütopik hayallerim var. Örnek seninle evlenecek olan adama evlilik masrafları konusunda destek çıkacakmısın bunu ailene kabul ettirebilecekmisin. Eşin boş kaldığında bunu
- +1 yıl
Evi geçindirmek senin sorumluluğun dememeyi basarabilecekmisin
- +1 yıl
Düğün gereksiz masraf evlenirsem nikahla evlenirim şu an sevgilimle yaşıyorum ve her şey eşit kirayı faturaları beraber ödüyoruz eşyaları beraber aldık ikimizde para koyarak dışarı çıktığımızda herkes kendi hesabını öder yemek temizlik ortaktır olabildiğince eşit yaşamaya çalışıyoruz ama tabi onun yapmayı bildikleri yetişme şekliyle alakalı olarak kısıtlı ben yemek yaparken o salata yapar temizlikte cam siler gibi gibi uzun oldu biraz ama
- +1 yıl
Woouuvv çok sevindim fikirlerini eyleme çevirmene tebrik ediyorum seni KADIN😊
- +1 yıl
Teşekkürler KADINA KADIN diyebilen bir ADAM olduğun için
- +1 yıl
Tésekkür ederim. Fakat bakış açımın genelden biraz daha geniş olması yeterli değil. Yaşadığımız toplumdan etkilenerek yetiştiğimiz için kendimde aşamadığım çok basit konular var.
En İyi Cevaplar
Feministlere karşı seksist, liberallere karşı tutucu - katı, faşistlere karşı demokrat - insancılım. Kendini ve kendi ideolojisini herkesin yaşama hakkının üzerinde gören herkese ve her düşünceye karşıyım.
05 Yorumla- +1 yıl
Fazla mükemmel bir görüş
- +1 yıl
Bastırılmış karakterlerin kendilerini dışa vuruş şekli başkalarını ezmek
+1 yılSexism: cinsiyetçilil demek zaten.
Seksist olanlar da yobaz oluyor mantik olarak. Hem soruda bunun ne olduhunu aciklamamissin hem de sorunda manyik hatasi var.110 Yorumla- +1 yıl
Zaten istediğim seksizm yazınca atlayan yobazlardı başta uyarı yaptım ama dinlemeden atladılar
- +1 yıl
Cok mantiklisin masallah (!)
- +1 yıl
Senin kadar olmasamda (!)
- +1 yıl
Bağlacı doğru kullan sonra laf sok.
- +1 yıl
Bağlaç doğru zaten her gördüğün de/da ayrı yazılmaz.
- +1 yıl
"Olmasam da". Git araştır da gel. Yanlış bilgi de saçma etrafa.
- +1 yıl
Kullandığın cümleye göre değişir
- +1 yıl
Senin cümlende yanlış zaten kızım kıt mısın?
- +1 yıl
Kıtım napıcaksın?
- +1 yıl
Nasılım sorusu sorup ilgi çekmeye çalışan biriyle konuşuyormuşum kendimden utandım şu an hadi bye
+1 yılSeksist yaklasimlar toplumumuzun malesef henuz asamadigi bir durum. Bunun genc bir kadin olarak her zaman karsisindayim ve savunurum
03 Yorumla- +1 yıl
Ve yakın zamanda da aşamayacağı bir durum kanımca
- +1 yıl
2000 lerin basinda seksist reklamlar bile modaydi nasil asilsin bu durum? Bunu yapan da dolce&gabbana, motorola, mc donalds gibi bir cok taninan marka
- +1 yıl
Deterjan reklamını yapıyoruz hem kadın oynatalım çünkü erkeklerin çamaşırı olmuyor çok mantıklı (!)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- https://www.youtube.com/watch?v=Jf_pBpTGjjc
wuhuu kız parcalamıs adamsın tanımadıgım hatun
10 Yorumla Cinsiyet ayrımcılığının olması gerekir bence
Ama bu değer bakımından erkeğin kadına ya da kadının erkeğe üstünlüğü anlamında değil rollerin paylaşımı anlamında bir ayrım12 Yorumla- +1 yıl
Rol paylaşımı derken kadın çocuk baksın yemek yapsın erkek gelip tv izlesin olaraksa sıkıntı
+1 yılBu durumlar kişi yapısı ile alakalı bir durum. Ayrımcılıga karşıyım ancak kadın erkek farketmez nasıl zevk alıyorsa öyle yaşamalı. Dar bagnaz ve tabu larla yaşayanlara karşıyım.
03 Yorumla- +1 yıl
Kişinin yapısıyla değil de biraz aile yapısıyla alakalı bence
- +1 yıl
O kısım diger bir etken ama toplumunuzda 35 yasında bir erkek hala anne baba'sının yanında yaşıyorsa artık gerisini sen düşün. Biraz türk toplumundaki erkekler balon erkek bence
- +1 yıl
Genelleme yapmayalım ama ADAM gerçekten çok az
+1 yılBende seksizim, çok zor birşey allah kimsenin başına vermesin, arada lazım oluyor ama napalım idare ediyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
sekssizim yani diyorum illa 2 s ile mi yazayım :D
+1 yılİzm'lerde ve İst'ler de bir Seksizim ile Seksist eksikti oda oldu.
O zaman ben Seksizim yanlısı Seksist'im 😂00 Yorumla
+1 yılİlk okuyunca fena guldum ya, seks-sizim diye okudum, burayı cozdukde, seksist ne? Allah yazdıysa kaderde bunu da yaşarız, no panik...
00 YorumlaSeksist yazinca cool mu oluyor direk cinsiyetcilik yazsana...
03 Yorumla- +1 yıl
Tüm cahiller belli oldu
- +1 yıl
Alakası yok herkes atladı kelimenin anlamını bilmeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılFeminizm seksist bir düşünce akımıdır. Ezbere yaşamayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Feminizm kadın-erkek eşitliğini savunur sözde feministler sekisttir kadın üstünlüğünü savunur
Sekste bir yaşam biçimidir bence dünya seks üzerine kurulu :))
05 Yorumla- +1 yıl
Kelimenin anlamına bakıp gelin bir isterseniz
- +1 yıl
Ne gerek var zaten yeterince yobaz var bari bilenler mantıklı görüş yazsın
- +1 yıl
Tebrikler
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğilim. Kadın erkek eşit bana göre ama tarihten bu yana erkek egemenliği daha fazla olmuş.
01 Yorumla- +1 yıl
Toplumlar zamanla gelişiyor çünkü çoğu ülkede böyle
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gerçekten kişiyle mi yoksa aile yapısı faktörü mu etkili olur
02 Yorumla- +1 yıl
Küçükken seksist büyütülmüş olabilir ama belli bir yaştan sonra kendi fikirleri oluşmaya başlar iki faktör de önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslümanlık zinaya müsaade etmiyor diye seks yapmayınca cahil yobaz mı olunuyor mk süzmesi
01 Yorumla- +1 yıl
Lütfen çok rica ediyorum gidip bir sözlüğe bak.
tabii ki de değilim her türlü ayrıma karşıyım
20 Yorumla
+1 yılnarkolepsist im ben😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Uyku önemli tabi de o kadarı fazla
- +1 yıl
E buda benim itiyatım
- +1 yıl
Tercih meselesi
- +1 yıl
✌✌ tabi ki
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSeksten sonra ne dedin?
00 Yorumla
+1 yılHer türlü ayrımcılığa karşıyım
01 Yorumla- +1 yıl
Her zaman
Kadın erkek eşittir
Yobazların kafası basmaz buna014 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı konuşan biri sonunda
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Sanki kadın olmasa var olabilecekmiş gibi (yanlış anlaşılmasın erkek olmasa da kadın olmaz)
- +1 yıl
Tayt giymiş kadın görse oracıkta gözleri kayıyor sonra erkek kadından üstün diyo komik cidden
- +1 yıl
Okumasın hemen evlendirelim sonra neden boşanma arttı kesin feministlerin suçu senin zorla evlendirdigin küçücük çocukla alakası yok
- +1 yıl
Balkona kanlı çarşaf serenler marketten ped almaya utandılar
- +1 yıl
Tabi ki o mükemmel bir insan biz toplum ahlâkını bozuyoruz
+1 yılBen bilmiyorum ne olduğunu
00 Yorumlacahiller - yobazlar ' vb' daha ne kaldı D:D:D
01 Yorumla- +1 yıl
Çomarlar falan daha varda yorum kalkar gerek yok
Çirkinler seksist oluyor genelde.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne mâna
- +1 yıl
Şimdi anladım tamam
hayır cinsiyetçiliğe karşıyım
00 YorumlaGereksiz bir şey, eşitiz say
00 Yorumla
+1 yılSeksizsen seks versin gençler sana
00 YorumlaFeministim
01 Yorumla- +1 yıl
💪her zaman için burdayız
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇevrenin en seksistiyim ben be
03 Yorumla- +1 yıl
Mesela?
Cevap sahibi+1 yılÇevremdeki evli arkadaşlarıma bakarsak gündüz işte akşam cafede hanımları devamlı evde. Ben de bu yok. İşten çıkarım evin eksiği de varsa gider eşimi alırım geçeriz bir markete beraber alışveriş, evde yemek yoksa ya yardım eder ya yemeğe götürürüm, onu da gezdirip sonra bir süre arkadaşlarımla takılıp eve geçerim, hatta o da arkadaşları ile takılabilir. Eşitlik konusu ise %51-49 bizde. O kadar da fark olsun değil mi. Mantıklı olan her isteğimizi yapıyoruz memnunuz yani.
- +1 yıl
Tebrikler
+1 yılSeks merkezdir.
00 Yorumla
+1 yılo ne ki apla ? :O
010 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetçilik demek kısaca
- +1 yıl
hee ben cinsiyetçiyim doğru...
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
çünkü benim pipim var senin kukun var. ben etek giyemiyorum mesela. etek giyme özgürlüğümüz ksııtlamaz desem beni dikerler ne olacak şimdi bu ülkenin hali? öze gelse kurtulur mu bıktık demirelden ? :/
- +1 yıl
Sana etek giyme diyen mi var giy ayrıca çok komiksin
- +1 yıl
giyeyim de diksinler demi ? işte seksizim budur. erkekler üzerindeki baskılar artık bitmeli erkeklere özgürlük bacaklar fora ... efil efil ohh mis.
- +1 yıl
Onu bana değil seksistlere söyle
- +1 yıl
insan doğuştan seksisttir canım. bu doğanın kuralı hak eşitliği başka şey cinsiyetsiz olmak başka şey
- +1 yıl
Cinsiyetsiz olmaktan bahseden yok zaten insan doğuştan seksist değildir doğduktan sonra seksitlestirilir toplum tarafından
- +1 yıl
en basit primatlarda bile cinsiyetçilik vardır bu toplumsal bir kural değildir doğanın koyduğu kuraldır var olanı yok saymak doğaya meydan okumaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne demek
05 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetçilik
Cevap sahibi+1 yılYani
- +1 yıl
Her hangi bir cinsiyetin üstünlüğünü savunmak
Cevap sahibi+1 yılYok seksist değilim o zaman ben
- +1 yıl
Olmayın da zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe demek o
02 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyetçilik
değilim kesinlikle
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim
+1 yılevet
04 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
yanlış oldu seks düşkünüyum ayırımcı değilim
- +1 yıl
Yine bir cahil daha
- +1 yıl
peki anlat öğrenelim
Değilim.
00 Yorumlafilmistim ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
06 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Kadınlar ve erkekler hayata farklı bakar çünkü
- +1 yıl
Bu birini diğerinden üstün kılar mı peki
- +1 yıl
Hayır ama eşit de yapmaz. Eşitlik aynı özelliklerde olmaktır. Eşitsizlik olumsuzluk anlamına gelmez.
- +1 yıl
Eşitsizlik birinin daha üste veya alta olma durumudur
- +1 yıl
Hatalı bakış açısı. 3+1 ve 3+3 birbirine eşit değildir. Fakat bu birinin diğerinde iyi oldunu anlamına gelmez. Sadece biri diğerinden büyüktür.
+1 yılNeden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks güzel
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar