Merhaba! Soru aslında uzun zamandır aklımda ama sormaya cesaret edemiyordum aslında sizce penisin koyu olması kadınlara itici gelir mi?

Merhaba! Soru aslında uzun zamandır aklımda ama sormaya cesaret edemiyordum aslında sizce penisin koyu olması kadınlara itici gelir mi?

Uzun olsaydida koyu olsaydi kisa kaldi rezil olduk 🙁
Benimde iyi ama koyu bunu dert ediyorum
Rengi hic onemli degil 20 cm odun gibi kalin olsaydı ufak kalmis cinselik yaşamaya çekiniyorum kucuk diyorlar hep yattığım kadinlar
Benim 20 degil 19
Şanslısın kurtarmışsın sana kucuk diyip kirmiyorlar seni o laf ne aci birsry insan fena etkileniyor
Siyah diyorlar
Yaw kardesim sen dua et kucuk kalkmamış ne tedavisi var ne caresi rezil bir durum benim uzun olsaydida rengi siyah olsaydı ona bakma zevk veriyorsa digeri onemli degil
Evet
Cevap
6Cevap
Kadınların vajinası ağzındamı ki renk koyu siyah beyaz olduguna Takıldınız. Vajina giriş yapan rahim kapagı g noktasına bulması. Penisimi renkli olup olması. Fark etmez. Kimi kadın vajinalleri dışı mor ve beyaz içi pembe ce kırmızı ya da ciğer gibi oluyor . Bu erkekler için hi önemli değil bence. Cam sulanmadan dikilmez vajinal de dil atılıp edilmeden yalanmadan. Penis le girmez
Bence en güzel penis rengi pembe
Bakmiyolar ya mk
onlar boya ve kalınlığa bakar.
Yani biraz öyle ama bakmassan sorun olmaz
itici gelmez
İtici gelir
Bu kadar detaya girer mi kadnlaf
Sorun etmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?