Malum, erkekler kadında kararmış vajinayı pek sevmezler. 🤣

Malum, erkekler kadında kararmış vajinayı pek sevmezler. 🤣
Merak etmeyin üniversitemize alınmış yeni makinelerimiz ile artık bu soruna son diyoruz
Gözüme hitap etmeli elbette.
Renginden enine boyuna tadına kadar hepsi önemli.
Sevdiğim insan ise zaten her şeyini beğenirim güzel hoş gelir bana.
İşte EİC'lik görüş.
Sevdiğin insanı her yeriyle, herşeyiyle seversin.
☺️✨
Teşekkür ederim
🥂😊
Renk olarak değilde şekil olarak biraz beğenmeme durumu oluyor açıkçası ,🙈şimdi düzgün bir şekil varken eğri büğrü olanı beğenmek te olmaz dimi 😂🙈🙈
Yav deert ettiğin şeye bak çiçeeem. Sana bir çekiç yollayalım. Eğri büğrüyse çekiçle düzeltirsin :P
İki deli bulmuş birbirini 🤣
@Aşkın_Sonu İki deli derken?
Malumunuz ben kıdemli deliyim burada. O geldi beni buldu.
@SwordOfDemocles ben sanatsal ruhlu bir kadınım şekli önemli 😂
@Aşkın_Sonu hee bulduk birbirimizi çok şükür 😂🙋 sen bize uyma senide yoldan çıkartırız biz
@Aşkın_Sonu Ben çomağımı sakladım da ondan o yüzden @r_engarenkyollar Kendini memleketin tek delisi sanıyor
Soru sorunca beni çağırın hunileriniz benden 🤣
@SwordOfDemocles sen yinede bunu yabana atma, klinik psikologlar görse direk yatış verir😃
@Aşkın_Sonu Başkanım sen böyle cömert ol, başımız üstünde yeri var. Senin değil hunilerin :P
@SwordOfDemocles evet hepimiz deliyiz sadece biraz sayımız eksik 😂şili şiliiii leydiiiii 😂😂✌️✌️
@Aşkın_Sonu sağol sağol Allah razı olsun 😂 sizin gibi böyle iyi insanlarda var işte 😂
@Aşkın_Sonu Ben araştırdım bunu. Son gittiği psikolog şimdi psikolog psikolog geziyormuş. O derece :>
@SwordOfDemocles Muhtemelen çocukluğuma kadar inmeye bile gerek kalmamıştır🤣
@Aşkın_Sonu Psikoloğun çocukluğuna inememişler. Acıdım garibana :>
Cevap
8Cevap
pesbembe olmalı ve kılsız olmalı. tadından yenmez (burdaki erkeklerde aynı böyle diyor kızlar hakkında sjskdkdjlf)
Ahahahahaha. Haklısın :>
burada renk olarak hangi tonundaha çok beğendiklerini merak ediyorum bende. Koyu olan mı açık renkli olan mı?
Aga Karaçük pardon Karabük üniversitesi başta olmak üzere birçok kentimizde artık çikolata renginin tercih sebebi olduğunu sosyal medya sayesinde öğrenmiş bulunmaktayız.
Tühh elendik 🤣
Bizde de durum farklı değil. Çaktırmamak lazım :))))
İşlevı onemli renk degıl
Aslında erkeklerde de cinsel organ kararır ama ilginçtir bunu dert etmeyiz. Kadınlar kendi cinsel organ rengini dert edip dillendirdikçe erkeğin de gözüne batıyor bence.
Erkekler elestırel ve kadın ona her zaman hizmet etmeli die yaklasıyor. Kadnlar sdc ilgı ve samımı anların peşinde.
Sekste samimiyet önemlidir. Birlikte yapılan bir eylem, iki tarafın da zevk alıp mutlu olması samimiyet olursa gerçekleşir. Diğer türlü olay seks değil bir tür tecavüz olur.
Biraz renk önemli, ayrıca bakım çok daha önemli.
Neyse ki benimki bembeyaz da beğenmemezlik yapmazlar asddjdk
Pembe olcak yoksa olmaz
Olur tabi bizde seçiciyiz herhalde
bencede işlevi önemli renk değil
Kişiden kişiye değişir.
Evet rengi önemli
Olur tabi, pembesi makbul
:))) sanmam
Oluyor tabiki
Olur herslde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?