Bakireyim mastürbasyon yapmak istiyorum aile evinde zor oluyor vibratör düşündüm yakalanırsam rezil olurum
2 ay
Vibrator yerine normal takma olanı al bence daha güzel, ayrıca bakire olduğun için içine sokmak zorunda değilsin, dış dudakların hafif içine sokar çıkarırsın güzel olur, ayrıca evde odanda kimsenin bilmediği yer illaki vardır ama Türkiye'de seks oyuncakları pahalı yanılmıyorsam
bakir olduğuna göre sana lazım olan ufak tefek sadece titreşim veren bi alet. o da klitoristi uyarmak için. minik bi alet işini görür ki onu da saklama derdin olur. vibratör ihtiyacın yok zaten kullanamazsın 😉
Gerçekten durumun çok zor seni anlıyorum çünkü ben de bakir ve erkeğim bakirelik çok zordur Bu arada gerçekten çok istekli doyumsuz ve sınırsız bir erkekle evlenmek ister miydin🤔?
Cevap
50Cevap
Ben zaten kızları amlamiyorumki ya bu oyuncakların çoğu zaten kadınlar için. yapilmis illa vibrator değil degisikl şeyler var kimsenin anlayamayacağı evdede bir yer bulursun mutlaka kimsenin hiç bakmadığı bir yer ona göre işte şimdiye kadar bekledigin hata
Minimal, sessiz ve “masum obje” kılığında bir şey seçip ortalığı abartmadan düzenli tut; sonuçta en iyi kamuflaj bile James Bond kadar dikkat çekmeden ortama karışabilmek
Air pod boyutunda clitoral orgazm için titreşimli oyuncaklar var
Saklaması kolay
Bulunsa da kimse anlam veremez ne olduğuna
Adı ne diye geçiyor araştırayım
Trendyolda çok satışa gördüm
İsmimi yazmak beki banlatır buradan
Google da direk aratırsan da bulursun
yani odana mi giriyor kurcaliyorlar neden yakalanirsin
Riske atmak istemediğim bir konu bu. Ne olur ne olmaz
Neyi soruyorsun o zaman canim benim
İyi saklanan gerekecek, bazen kullanıp bazen dışarda saklaman gerekecek.
Bakire olup vibratörü nerende kullanmayı düşünüyorsun
Titreşimli küçük bişey al, içinde sakla. Oraya kimse bakmaz. Canın isteyince çalıştırırsın. 🤣
Aaa bakireyim demişsin, tüh...
Odanda bakılmayan erişimi zor olan bir yer var mı çekmeceli bir şey
Oyiuncak gerek yook
O. 5 litre pet şu şişesine ılık su doldur ustune ılık su ile ıslatılmis havlu koy yalama hissi verir
Bunu deneyeceğim müsait zamanda teşekkürler
Dene ve deneyimini yaz buraya
Farklı şekilde olanları var ya hani onlardan olabilir
Ürünü satan kişiye mesaj at durumu bildir böyle böyle ailemle yaşıyorum kargom anlaşılmasın ona göre paketlermisiniz de onlar ayar verir
Sana titreşimli dış fırçası + çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon tekniklerini kullanmanı öneririm 😊😊
Öncelikle bir şampuan kutusunu al kes yerleştir şüphelenmesinler peki nasıl bir şey alacağına karar verelim mi sağlıkçıyım en iyisini seçerim
Senin bu alanina saygı duyacak birini bul ve o sana yapsin
Yok ben tek takılıcam
Aga ileriki cinsel hayatını tehlikeye sokar yapma
İleride cinsel hayatım olacağını kim söyledi sana? Kafan bu kadar çalışıyorsa sorduğum soruyu adam akıllı yanıtla
@Hemoli anan düşünüyormus.
Yaraticin söyledi. Her canli uremek icin donatılmıştir. Kafan bu kadar çalışmıyor bari ogren ve aydınlan. Sonuçta evleneceksin veya gunun birinde illa biri olacak. Millete sonra surat yapma diye ugrasiyoruz burada. Cunku hic bir hissedemeyeceksin onlardan.
Demek ki onlarınki bi cacığa yaramıyormuş. Daha fazla zevk alabileceğim bir şey varken niye daha kötüsü için kendimi bekleteyim? Yaratıcın sana üreme hakkını vermiş birde irade vermiş kararını kendin al diye. Diğer herife verdiğin cevap için teşekkür ederim. Neyse. İyi geceler
Öyle degil la. O hisleri koreltecegin icin sikinti. Mesele buyuk kucuk olması değil. İslevi hiç değil. Bak bunun cidden zararları var araştır. İrade ve karar beklenti ve inanç ile sekillenir ama birbirinden de etkilenir. Bu yüzden objektiflik şart
@Hemoli Solucan misin la gece gece.
@Hemoli ulan beyini düşük, benim yorumuma sap gibi gelen maymun senin. Git kendi yorumunu yap. Benimkine niye kaynak yapıyorsun
Kaç yaşına gelmişsin ailenden niye çekiniyorsun prenses ya 😊❤️❤️
Yaşın kaç senin önce bunu sorsam cevap verir misin lütfen
İçine tamamen girdiği için yakalanamazsin belli olmaz ve sessiz olur
Bunda yakalanacak birsey yokki
Biri görürse kaygısı
Yapacak uygun ortamın varsa saklaması kolay
Kendi odan yok mu
Anal top alabilirsin şiddetle öneriyorum. Vibratör ve onu saklamak kolay olur.
Mastürbasyona devam et
Tarak var penis şeklinde onu kullan şüphe çekmez
Anlaşılmayacak şekilde olanını al
Kitap al içini oy, oraya sakla
kız sexting yap daha çok zevk alırsın
Saklama yöntemini bileceksin
masaj aleti dersin :D
Vajina içine takılan küçüklerden al kumandalı
Böyle bir şey
https://tygl/recgs069pu3it
Tygl arasına nokta koyman gerekli sadece ty. gl
Ailene söyle evlen
Bakire isen alma
hıc cıddı sevgılın olmadı dımı?
Aile evinde kimle yaşıyorsun
Benim eve gel orada istediğin kadar oyna
Canlısını al istediğini yap onunla
Birde annen yakalıyormuş knkk scçvjcç
elinle yap
İyi bir oral seni kendine getirirdi
Sevgili bul en iyisi
Bir erkeği başıma bela edeceğime lez olur kadın bulurum daha iyi
Niye bela olsun ki normal erkeklerde var sen yanlis kisilerle tanistiysan hep bilemem tabi
Saçma bi genelleme sallayınca ne oldu göğe mi erdin? Elime erkek eli değmedi ortalık serseri kaynıyor o çok övdüğün "normal" Erkek diye bir şey yok.
Bakire değil misin? Masaj aleti alsan?
Masaj aleti aldım. Lanet olsun beğenecekleri tuttu hijyen dolayısıyla kullanmayı bıraktım asıl amacına döndü makina shsjsjsb
Hahaha valla sendeki sans 🤣🤣 şey yap sadece titreşim veren bişey alsan? ya da fb yapsan istanbulfa mısın
Tek takılıyorum ben ne fb si? Soruda fb geçiyor mu? Hayır? Eee niye soruyorsun o zaman
Öyle sorfum😄 yas kackı
Aile evinde mahremiyetin olmaz
Haklısınız
Sen üniyi bekle
Üni okuyorum zaten nasıl bir düşünce yapınız var
O zaman arkadaşlarınla ev tut sen
Ya sabır sizi bana sayıyla mı veriyorlar anlamıyorum şu lanet olası soruyu adam akıllı cevaplar mısınız Lütfen? Aile evinde kalıyorum nokta!
Sen unut bu işi
Wow
Ya işte böyle yardımcı olup tavsiye veririm hep
Şöyle bir baktım da unutmazsam eig vericem sana. Günün sonunda en mantıklı yorum seninki olmuş. Bir tane kadın yorumu yok napalım meydan sana kaldı
Ya ben sana söylüyorum bana güven
Ne diyebilirim ki elime mahkum kaldım. Aile evinde bi cacık olmayacak iş güç olsa da bir yerlere gitsem keşke. Bir yandan da istemiyorum ailemle yaşayayım hayat şartları zor malum. Neyse sağ ol cevap verdiğin için
Dayan az kaldı okul biter atanır gidersin. Belki manita yaparsın
Ona benzer şeyler kullan o şart değil
Ayrı eve çık ya da partnerinin evine koy
Bravo sivrizeka aile evinden çıkacak olsam sorar mıyım lan bunu gece gece kafanı çalıştıramıyorsan yat zıbar
Ke s
S. G.
saklayamazsın
Çantanda saklayabilirsiniz
Kilitli kasa al
Ruj şeklinde olanlar var onlardan alabilirsin
Bakire misin?
İlgilenelim. Ben var 24 cm saklamana gerek kalmaz
Çok tehlikeli
Benim var
saklaması zor evde
snal olarak yaparmıydın