İnternetten seks oyuncakları sipariş vermiştim ve ailem bunları bulmuş. Bakire olmadığımı hiçbir şekilde bilmiyorlar. Eğitimli olsalar da yine de muhafazakar bir aileyiz. Ne diyeceğimi bilmiyorum ve çok utanıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOkuduğum kadarıyla tesettürlü bir kızsın. Tesettürlü olman mastürbasyon yapamayacağın anlamına gelmez. Belki annen bakire olmadığın için kızabilir. Çok eskiden benim de aynı olay başıma gelmişti. Erkek kardeşim dolabımda seks oyuncaklarımı bulmuş. Bu olaydan sonra erkek kardeşinin sana karşı cinsel ilgisi oluşabilir.
118 Yorumla- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
Kız sen ne fenasın amouller suoer 😋
- +1 yıl
@Kayserilikaan fakekk
- +1 yıl
@walkerrr34 fake mi vaybe ateş edio ampüller güzel kızmıs gerçeği
- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
Net sahtesin gelmiş tatava yapıyorsun bir salın siteyi
En İyi Cevaplar
+1 yılNereden başlayayım bilemiyorum şunuda unutmayın ki her önünüze gelenle düşüp kalksaydınız hatta apartmanda ya da mahallede yatmadığınız insan kalmasaydı ve adınız bu konuda nam salsaydı dahamı iyiydi? en azından kendi işinizi görüp kimseye muhtaç olmazdan kimse duymazdan bitiriyorsunuz değilmi? şunuda unutmayınki bakire olup olmamak dünyanın sonu değil bu sorun bizim ülkemizde var ben Almanya’da kaldım oradan bir bayan önsekiz yaşına gelipte bakire oldumu onda bir sorun olduğu gözüyle bakıyorlar onlar seksi onbeş onaltı yaşında yaşıyorlar, şunuda unutmayalım namus insanın iki bacağının arasında değildir içindedir, seks oyuncakları hakkında anneniz bir şey dediği zaman sizde ona anne ben her önüme gelenle düşüp kalkayım mı deyin ve bu konuda asla ödün vermeyin.
82 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısın. Ben de ilk bakireliğimi 17 yaşıma girerken verdim. Kapalı olmamın getirdiği bir olgudan dolayı bakire olmadığımı açıkça söyleyemedim. Maalesef durum böyle
- +1 yıl
Bu bizim ülkemizde nedense baş örtüsü konusunda mahalle baskısından dolayı insanlar çocuklarının başını zoraki kapattırıyor buda ülkemizin içinde bulunduğu durumdan, ben kaçtan bayan arkaşım oldu hemen hemen hepisi kapalı ve ben bu arkadaşlarla seksin her pozisyonunu yaptım, bazen balığa gidiyorum gittiğim yer gözden biraz uzak oraya gelen araçların içerisindeki bayanların hemen hemen hepsi kapalı ve araçlar kıpır kıpır oynuyor, yani demek istedim bu baş örtmekle açmakla alakalı değil.
Bence bu gerçek olsa buraya yazmak yerine şu an büyük bir aile krizinin içerisinde olurdun. Ne kadar modern olsalar da hiçbir ailenin bu kadar geniş olacağını sanmam. Dövüp evden atacaklar demiyorum ama büyük bir kriz tartışma ortamı çıkması gerekirdi. Öyle buraya utanıyorum diyip yazılacak şey değil yani.
110 Yorumla
Bence kızılmamalı. Normalde yaptığımız bir şey ve teknoloji sayesinde daha iyi olabiliyor. Bende 2 sene önce ablamın kartından alırken harcamalardan anlamış ablam biliyor kızmadı da. Utanmak normal tabi gizli kalsa daha iyi olurdu diyoruz.
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
158Cevap
Özel sızdırmaz ped , mantar yapmayı önleyici pudralar almıştım bana bunları göndermişler şikayet oluşturdum geri iade edeceğim de , hatta bana bunu nasıl gönderirler diye sinirlen telefonla konuşuyormuş gibi yap bağır. Hanımefendi siz benimle dalga mı geçiyorsunuz bunlar benim siparişim değil iade talep ediyorum ya ücretini geri yatırın ya da paramı iade edin yoksa hakkınızda işle başlatıcam diye bağır onlarda duysunlar
215 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden kullandığım oyuncakları dolabımda buldu kardeşim. Yani paketi yeni açılan değil
Soran+1 yılKardeşim çok fazla alaycı ifadeyle dalga geçti benimle. Annem ile konuşamadım. Babamın duymasını istemedi muhtemelen. Fakat tavırlıydı bana karşı
Soran+1 yılAnnem benim gibi kapalı; fakat fazlasıyla eğitimli biri. Asabi değil ama yine de benden beklemez bakire olmamamı
- +1 yıl
@Lalizar26 ne diyeceğimi bilemedim, inan 😀😀
- +1 yıl
Lalizar senden korkulur. Sen neymissin be yavru
- +1 yıl
@Gökhan52_Unye napalım annelerimiz kalbi kırılmasın bize küsmesinler diye her şey
- +1 yıl
Ah anneler. Sen gozun gibi bk buyut. Elin oglu evlenmeden is bitirsin kagiplar karissin. Nasil bir dunya burasi. Cinselligi istiyoruz ama tabuarimiz var.
- +1 yıl
- +1 yıl
Cinsellik istiyor musun
+1 yılArtık yaşayan bu Kafalar ülkede yıkılmalı diye düşünüyorum yani muhafazakar bir aile veya şöyle söyleyeyim bazı şeylere kapalı insanların kızların şu kızlık zarına olayı bağlaması kadar saçma sapan bir şey yok gerçekten ya Yani o kırdıkları Afedersin her şeyimi yani gerçekten hani ben bu zihniyeti anlayamıyorum Ya tamam seks oyuncakları sipariş edebilirsin Bu senin en doğal hakkın daha güzel ilişkide yaşayabilirsin ama işte gel de bunu Bizim ülkede bazı kesime anlat
20 YorumlaAileler bu tür şeyleri görse de görmemiş gibi davranırlar. Herkes çocuklarının seks ihtiyacı olduğunu bilir ama bilmezden gelir. Onlar da senin özeline saygı duymalı. Eğer bir şey sormazlarsa zaten cevap verme. Ama sorarlarsa da yakın bir arkadaşının sipariş verdiğini, ailesinden gizli olduğu için sana geldiğini söyle, topu başkasına at. Yerler veya yemezler ama denemekte fayda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklı yorum senin. EİG seçeceğim
+1 yılYorumlara bakarak analiz yapıp konuşacam dindar ailesi olan insanların çoğu kötü durumlar yaşıyor.. Cinsellik konusunda bilincimiz bozuk bizim millet olarak ve macera arama peşine düşüyoruz. Aslinda macera aramak yerine evlenecegımiz insanla yapsak daha doğru ama nefsine yenik düşüyor insanoğlu. Benim annem de kapalı bir bayan ve bana seni karıya götürelim demişti hiç unutmam. Yani muhafazakar biri bunu asla dememeli ama annem dedi ve şok oldum.
10 Yorumla
+1 yılEvli bi arkadaşım sipariş etti fakat aile apartmanında oturdukları için birinin eline geçer diye benim eve sipariş ver demiştim nolur sizde kıza bişey çaktırmayın karşılaşırsanız utancından ölür vallahi der ve yalan söylerdim
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyapacak bir şey yok gizlenecekte bir şey kalmamış, cinsel isteğinin dayanayamayacak seviyede olduğunu, erkekler ile görüşmemek için bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu yolu seçtim, bende mutlu değilim ama bazen çıldıracak seviyeye geliyorum ve anlayış gösterin lütfen de kapat konuyu. olgun bir ailen varsa anlayış gösterirler elbet. arıca telefondan uygulamalı top halinde vibratör var onu dene derim ama kumandası sende olasın mümkünse :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitimli olduklarına göre senin de hormonlarının olduğunun farkındalardır,
Ayrıca ilişkiye girmekle zar yırtılmıyor bilenler bilmeyenlere anlatsın.
Kanama, erkeğin beceriksizliğinden dolayı olur, o zar tamamen kapalı değildir. Yani bir şey kaybetmedin. Kızların %85lik gibi bir kısmının ilk ilişkisinde kanaması olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre uzak göz göze gelmemeye baş bas kalmamaya çalış. Çünkü baş başa kalınca o konu açılabilir. Mantıklı düşün cevap vermen gerekirse iyi düşün öyle ver.
Evde mi yakaladılar seni bilmiyorum ama çok kötü bir durum. Eğer saklayacak iyi bir yerin yoksa neden aldın ki?
Bunlar iyi düşünülüp alınması gereken şeyler.00 Yorumla
+1 yılsen canım mısın ben kendime internetten airpods aldım bunlar yollamışlar dolandırıfcı bunlar demek ki de git şikayetçi falan olmuş gibi yap
41 Yorumla- +1 yıl
Canım mısının anlamı nedir :))
Çok duyuyorum merak ettim :))
+1 yılutanmamalısın , merak ettiğini bu yüzden aldığını söylemelisin bilgi ve tavsiye veririm
42 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok tavsiyene
- +1 yıl
sen bilirsin
Bu konuda utanilicak bişey yok bu senin tercihin istediğini yapmakta özgürsün bir bireysin sen kimse bişey diyemez istediğini yaşamak ta yapmakta özgürsün o yüzden utanma senin düşüncen ve isteğin ne insanlar var sen sakın kendini kötü hissetme
00 YorumlaEğer reşit iseniz bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bekaret kavramına gelince, bu tamamen size ait bir şey, baban ve annen dahil hickimsenin bunu sorgulama hakkı yok. Bu kadar net.
04 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım. Fakat ailem eğitimli olmasına rağmen muhafazakar oldukları için bakireliğe bakışları çok farklı.
Soran+1 yılAilem asla ama asla şiddet uygulamaz. Annem zaten kendisi hukukçu
belli bir süre bu utanmaniz normal zamanla unutuluyor ve emin olun her insanın cinsel dürtüleri vardır belli etmezler sadece bu gibi durumlarda karşındaki insan kendi içindeki kendi cinsel dürtülerini gözden geçirir merak etmeyin yani
00 YorumlaEvine sipariş etme akilliligini yapmasaydn iyiydi görselleri gayet doğal sonuçta eve gondertmissin
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s +1 yılAhahhaha böyle olay oldu ailen gördü sen de "durun bi KS de sorayım" mı dedin? Yav geçin bunları😂 benim hayatım size ne de geç troll sonuçta😂
30 Yorumla
+1 yılAyy ne sipariş vermiştin merakta bıraktın bizi 🤣🤣🤣
31 Yorumla
Soran+1 yılYorumları okursan görürsün
Konuşmazlarsa konuyu hiç açma ama illa konuşulacaksa arkadaşım sipariş verdi ailesi çok dinci diye ben aldım de
12 Yorumla
Soran+1 yılKullandığım ürünler olduğu için ve annen de aptal olmadığı için asla inanmaz. Bakalım konuyu açacak mı bekliyorum
Baska adamlar yerine bunlarla yetiniyorum daha ne istiyorsunuz de
41 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum tebrik ediyorum
+1 yılAile evine sipariş etmeseydin keşke
Yanlış göndermişler diye üste çık bi arkadaşını ara ailenin yanında bağır çağır bu ne rezillik diye sanırım en iyi bu şekilde kurtarırsın20 Yorumla
+1 yılAilen sakinmi karşıladı peki gördükten sonra ne yaptılar ne söylediler sana
23 Yorumla
Soran+1 yılErkek kardeşim epey dalga geçti. Anneme fotolarını yolladı. Akşam eve gelince babam olduğu için konuşamadık
- +1 yıl
Oooo ee hala bir konuşma olmadımı? Erkek arkadaşında biliyor maşallah ee aranızda da bir şey geçiyor anladığım kadarıyla kusura bakma ama baya rahatsınız bu konuda dicek bir şey bulamıyorum size :) erkek arkadaşınızın dalga geçmesinden çok kızması lazımdı ama şaşırdım tepkisine
Bi arkadasimin.. Evde annesi bulur diye korktu bana verdi.. Müsait bir zamanda alacaktı de.. Tüy dik işte..😀
26 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi skksksks
- +1 yıl
Nasıl seninle ilgisi yok
- +1 yıl
@Ertenarif1717 Kiz ailesine böyle desin diyorum.. Dikkatli okuyan anlar.
- +1 yıl
Anladım
+1 yılBütün yorumları sıkılmadan okudum ve hepsi bir birinden saçma şimdi yapacagin şey şu annenin karşına oturup anlaticaksin başından geçeni erkeklerden başımdan geçen olaydan dolayı tiksiniyorum bende merak ettim ve aldım denedim özür dilerim diyecek ve konuyu kapatacaksin bukadar
00 Yorumla
+1 yılÇok isterseniz sizde kullanabilirsiniz dersin olur biter.
Gelmiş burada bunu soruyon kız zaten görmüş olsalar cevabı hemen isterler dur sengit bir KSye sor gel mi diyecekler00 Yorumla
+1 yılNe zaman gördüler. Aradan birkaç gün geçtiyse anlamamışlardır. Birde nasıl görüyorlar sana gelen paketimi açtılar
08 Yorumla
Soran+1 yılDün erkek kardeşim dolabımda bulmuş. Paket değil. Daha önceden kullandığım oyuncakları dolabımda buldu
- +1 yıl
Evde saklamanda çok riskli
Soran+1 yılDolabıma bakacağı hiç aklıma gelmezdi
- +1 yıl
Olan olmuş artık yapacak birley yok. Konuştularmı seninle
Soran+1 yılDün akşam annem konuşamadı benimle.
- +1 yıl
Birtek annenmi kınuşmadı
Soran+1 yılBabama söyletmemiş zaten. Annem ve kardeşim biliyor. Kardeşimin epey alay konusu oldum dün
- +1 yıl
Bekaret konusunu atlatırsan unutulur. Atlatamassan herşeyi anlatmak zorundasın artık
+1 yılSende ticaret yapıyorum de utanıp alamayan insanlar var ben ucuza alıp onlara kâr yaparak satıyorum dersin 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılTabii kullandığım ürünleri satıyorum diyeyim değil mi?
- +1 yıl
He sen kullandıktan sonra yakalandın 😅😅 o zaman yapacak bişi yok oynamaya devam
Soran+1 yılEvet kullandığım oyuncakları bulmuş. Kullandım dolaba koymuştum yine.
- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yıltepkileri nedir ne diyorlar bir de ailenden kimler gördü bunlar önemli , bu konuda yalan söyleyemezsin muhtemelen doğruyu söylemen gerekecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek kardeşim gördü ilk olarak. Sonra da annem. Gerçekten çok zor bir durum.
- +1 yıl
ne yorum yapılar karşına alıp konuşmalısın bunun doğal olduğunu kötü bir şey yapmadığını anlatmalısın
Soran+1 yılKonuşacağız dedi annem telde
- +1 yıl
panik yapma bence tabiki mahçup olduğunu belirt ama çok da bu konuda kendini sıkma
+1 yılEğitim ve muhafazakarlığın ne gibi bir bağlantısı varmış anlamadım? Çağdaş olmak geniş mezhepli olmaktan mı geçiyor?
10 Yorumla
+1 yılya kizim kapaliymissin gidip 17 yasinda sevismissin yanlis bir sey demiyorum da basindaki ortu aksesuar olarak mi takili? bi kendinizi bilin ya sonra gelip bize namus bekciligi yapiyorsunuz
70 Yorumla
+1 yılailen birsey dedimi bu konuda? zaten soylemediyse sorun yok oteki turlude yok gayet dogal seyler oyle dusunmeye calis ve utanman normal yinede gormemis olmamis say bi kac gun sonra gecer bu durum
00 YorumlaRahat ol öncelikle sende bir kadınsın ve ihtiyaçların var bence bunu ailen evet yanlış anlamış olabilir ama hakta verirler👍
00 YorumlaUtuanılcak bi durum yok ben Avrupa’da yaşıyorum burada gayet normal karşılanıyor onlarda normalleşmeyi öğrensinler artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBakireliğini 17 yasında kime verdin erkek arkadaşına mı
06 Yorumla
Soran+1 yılSana ne?
- +1 yıl
Sanane mi 17 yaşında erkek arkadaşına verecek kadar azgınlaşmışın belli
- +1 yıl
Kapalı kızlar daha çok bakirelik bozduruyorlar
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 bakireliğini kaç yaşında kime verdiği veua kapalı olup olmadığı seni ilgilendirmez ayrıca kapalılar daha istekli diye bişey yok insanların hayatına isteklerine karışacağına çeneni tutacaksın haddini bileceksin üstüne düşmeyen şeylere dil uzatmayacaksın git şimdi üstüne düşen şeylerle ilgilen mesela annenin veya bacının ya da karının odasına kimler giriyor veya onlar otoban kenarında ne yapıyor onlarla ilgilen hadi naş naş
Soran+1 yıl@eylüldekiyagmurum Harika cevap olmuş. Ellerine sağlık
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 senin gibiler yüzünden bu haldeyiz ben vatanımın kadınlarına iyilik yapıyorum şimdi otur günlüğüne ağlayarak yaz bunu
Yalan konusunda kadınların eline su dökülmeyeceğini bu soru altında öğrenmiş bulunmaktayız, Allah bizim yardımcımız olsun sxjsjxb 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir şey olmaz benimde ailem kocamı aldattığımı öğrenmişti
54 Yorumla- +1 yıl
Aldatan suçlu oldu dimi günün sonunda. Kimse kocanın eksik bıraktıklarını sorgulamadı…
- +1 yıl
Noldu sonra
+1 yılOzaman kibarcaa sölicen bu plluh bu virbtör filan lazimm oluyor diye🤣yahu bakire değilsen o oyuncaklar niye var
10 YorumlaBir arkadaşına ait olduğunu söyle ve bana göre iş bul ve ayrıl ailenden... başka şehir düşün derim...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İlk fırsatta özelini karıştıran ortaya çıkan o küçük serserinin sende ipliğini pazara çıkar araştır bul intikamını al
00 YorumlaYanlış gelmiş ben bunları söylemedim de geri gönder
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden kullandığım oyuncakları dolabımda buldular
+1 yılOlan olmuş artık. Bundan sonrakine bakarsin artık
Kafaya fazla takma artik07 Yorumla
Soran+1 yılDaha dikkatli olacağım artık. Her şey kardeşimin başının altından çıktı
- +1 yıl
Kardsin kaç yaşında
Erkek miydi kkizmiydi
Soran+1 yıl17 yaşında erkek
- +1 yıl
Eyahhjjjj
Eee kizmisdir sana o zaman
Kız olsa tamamda
Ne dedi peki
Soran+1 yılKızmadı. Anneme söyledi sadece.
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Tamam peki
Senin sevgilin var mı peki
Geçmiş olsun , hiç ses etme büyük ihtimalle onlarda ne yapacağını bilemez kimse konuyu açmaz fjdmdkmdmdmsm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinstagram sayfasından ucuza bi şey almıştım bunu yollamışlar falan
31 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden kullandığım ürünleri dolabımda gördü
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacım ,
yapacak bişi yok.
ailecek artık kullanırsınız , dönüşümlü olarak , lakin hijyen kurallarına dikkat ediniz.
iyi eğlenceler.!10 Yorumla
+1 yılArkadaşımın de. Utandığı için sipariş verirken bizim evin adresini söyledi de dkdjs
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılMillet aldığı kıyafeti bile eve kargo ettirmezken bu ne yürek yiğidim
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi yakında paket ederler seni. Full evlilik paketi :))
40 YorumlaÖnüme gelenle sevişmek istemiyorum ama zor durumda olduğum için aldım de en basiti
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakar olmuş olsalar geçip sorup söylerlerdi. Sen de buraya bu soruyu açmamış olurdun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO seks oyuncaklarını oğlan kardeşin alsaydı muhtemelen görmezden gelirdi babanlar. Ama sen kız olduğun için "cinsellik yaşamana hakkın yoktur". Ataerkil zihniyet ailelerin ağzına tüküreyim.
00 YorumlaSen niye düşünüyorsun bırak ailen düşünsün forduyseniz görmezden gelin de
00 Yorumla
+1 yılArkadaşın bozulmuş titreşimini kontrol etmem için bana verdi tekrar verecem desen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasimin de bir arkadas bul bunu ustlenecek evli biri olsun kaynanasi yatiya gelmis evini cok karistiran kaynanasi varmis oda bulunmasindan utanip sana vermiş
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır ya sadece hızlı çözüm bulma
Cevap sahibi+1 yılGünaydin
Cevap sahibi+1 yılIyi sen
Ailene de ki; size aldım bunları karatalar. Sevişin, çoğalın 😃
00 Yorumla
+1 yılSuçu onlara at. Küçükken oyuncak almadığınız için çok seçici olamıyorum de
02 Yorumla- +1 yıl
Ahshshdhsjssjsjdjsksks
- +1 yıl
Hansjsjajaj
+1 yılInkar et parfum. istemistim. ama mecburoldum aldim. Dersin
00 Yorumla
+1 yılNe çıkarda muhafazakarlardan çıkıyor, ben almaya utanıyorum seksshop dan ürünler 😊
10 Yorumla
+1 yılBakire diye bilinen bekar kizimin onlarla ne işi olur diye dusunur ve onu sokar atardim evden😁
10 Yorumla
+1 yılBu #ks de ki soruların %90 yalan.. : D
#AşkAcısı çekenler haric..02 Yorumla- +1 yıl
@Krlnsn
Haklısın cınım.. :D
GÜzel yakaladın..
Yakında evlenecek arkadaşın falan yok mu düğün hediyesi dersin 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılAile evine sipariş etmeyeydin iyiydi
131 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanı bir ihtiyac sonuçta sorun yaşatmazlar umarım
00 Yorumla - Devamını Gör (157)
Devamını Gör(202)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sipariş verdiğim seks oyuncaklarını ailem görmüş. Ne yapmam lazım şimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler