Arkadaşlar mesela bunun ihtiyacımı gideriyorum gibi düşünüyorum ama flörtlerin öyle birisi olarak görmesinler ve ilişkiyi basitleştirmesinler diye
2 ay
Arkadaşlar mesela bunun ihtiyacımı gideriyorum gibi düşünüyorum ama flörtlerin öyle birisi olarak görmesinler ve ilişkiyi basitleştirmesinler diye
Kadınlar rahat olmadığı kişiler ile cinsel konuları konuşamaz. 😊😊 sevgilisi hatta eşi olsa bile. Tanımadığı ve hep gizli random konuştuğu bir kişiyle her şeyi çok rahatça konuşur. 😊😊 kimseye soramadığın her soruyu sorabilirsin ve cevap alabilirsin. Bu soruları en samimi olacağım eşine bile soramazsın. Bu yüzden çok cazip geliyor😊😊
Cevap
20Cevap
Sanalda konustuugun kimseyi tanimiyorsun ama flortlerini tanıyorsun ondan olabilir mi 😅
Tabii ki de bir de kadın olarak bedenimi kimseye satmak istemiyorum ve çabuk soğuyorum ve flörtüm benim için daha ciddi ve daha önemli seksten daha önemlidir dopamin kaynağı sonuçta ve dediğim gibi erkeklerin bir organımında benim dikkatimi çekmiyor. Sadece ihtiyacım olduğu zaman bazen konuşuyorum ve engelliyorum onda bile çok saçma buluyorum
Hayır ya ben fikrimi söyledim içimi de döktüm bana ne doğru olan bence bu kızlarımız ona buna yatmasın sizin de öyle abartılacak bir tarafınız yok bence
Hdjdjx hayır mesela kadının vücudu çekici tamam mı ama erkeğin sadece bir organıyla hava atması tuhaf geliyor ve zaten bir şey söyleme ne alaka mesela kadının da bedeniyle övünüyor falan aynen tek meziyet bu diyesim geliyor Bir de oldu bittiye getirip derinsiz bir seks çok saçma. İşi bilmeyenler oturun bence öğrenin öyle bari yapmaya kalk saçma jxjxjx
Hayır şöyle bir durum var kadın için de saçma geliyor bana hiçbir meziyeti yok sadece vücudumdaha ön planda olmak. Derin ve zekası olmayan bir erkeğe çekinmiyorum
Ciddi olduğun biriyle nasıl konuşacaksın peki o zaman
Ben güvenmeden hiç kimseye kendimi açmam ve konuşmam ki ciddi olduğum bir insanla hissederim akışa bırakırım ama bakire olduğum için ve günah olduğu için öyle bir şeye zaten girmem. Onun için değmesi lazım herkesin altına yatmam benim bedenim özel
Alakası yok O zaman helal olacak ve konuşabileceğim ve güvenebileceğim sonuçta biz şekilde o benim kocam olmuş anladın mı ve ben herkese zaten ilişki yapan da bir insan değilim benim için ilişkiler önemli ve onu canım bir dopamin kaynağına çeviremem başta O insanın kalbi ile hissetmek istediğim için o insanın yaşantısıyla bir bakışını sevmek için sırf bir bağımlılık uğruna gelip de birbirimizi neden sürekli yatağa atalım ya da konuşalım
Hayır benim derdim gerçekten o insanı dopamin kaynağı olarak değil de gerçekten adam gibi tanımak ailesine kadar tanımak biliyorsun ki erkeklere bu konuları konuştuğun anda daha fazlasını isteyebilir ya da diyebilir ki herkesle konuşuyor bu kafada olabilir Ben real'de çok dikkat eden bir insanım sanalda evet bazen şeytana uyuyabiliyorum ve bundan da pişman oluyorum ama güzel giden bir ilişkimiz sırf bu yüzden de bozamam saçma gelebilir ama Zaten olacaksa da akışta istemsiz bir şekilde baş başa erken olabilir sadece konuşamıyorum ya da konuyu oraya geçtiğinde kapatmaya çalışıyorum çünkü Türkiye şartlarında Bir kadın olmak zor
Ya haklısın tabii ki de çünkü Özellikle bu zamanda hayatımıza girecek olan insanların nasıl olduğunu kestiremiyoruz ama şöyle de bir gerçek var Sen bir insana ne kadar tanıdım desem de mutlaka tanıyamadığım yerleri olacaktır sana bir maskenin altından konuşabilir Bundan emin olamazsın o yüzden sana çok dürüst Görünen bir erkek bile Eninde sonunda onu elde etmek için sana numara yapıyor olabilir Bundan asla Emin olamazsın Yani bu da maalesef acı bir gerçek
İşte böyle bir şey yüzünden neden ben işte ciddi olduğum insanlara bu konuyu açayım çok iyi bilirim her konuyu ve bu konuyla biliyorum ve konuşunca karşı tarafta zevk alıyor ama ben neden kendimi kullandırayım benim bir kariyerim var benim bir yaşantım var sanalda bile olunca güvenmiyorum yaşanınca acaba kullanacak mı diye düşünüyorum o zaman niye bunu atayım bazı kızları anlamıyorum Nasıl güveniyorlar hem de buradan bile çağırıyorlar eve falan o kadar kudurmuş olamazlar
Ya hayatını sadece günlük yaşayan ve bu işten zevk alan insanların bunu yapması gayet normal bu kadın olsun erkek olsun hiç fark etmez çünkü sen de biliyorsun ki bu insanı aşırı derecede zevklendiren insanı rahatlatan ve mutlu eden bir şey Ve bundan dolayı kadın olsun erkek olsun Arada ufak bir çekim olduğu an ona karşı koyamayabiliyor ve nihayetinde de iş zaten yatakta bitiyor bunun başka bir açıklaması yok
Hayır ben inanmıyorum sebebi şu insanlar sürekli onu düşünürse ya da sürekli işte eli orada olursa Fikri zihri orada olursa ve kendini geliştirmedikçe yol geçen hanı oluyor hiç kusura bakmayın evet seks güzel bir şey tabii ki de ama çok çok önemli değil
İşte öyle insanlar hayatıma girsin istemediğim için kesip atıyorum. İşte alışmış ve bağımlılığa sürüklemiş ben bu konu üzerine sürekli araştırma yaptım insanlar mutsuz ve kendileri de baş başa kalamadıklarında bastırma ihtiyacı olarak kullanılıyor. Çünkü kolay olarak da dopamin salgıladığı için dopamin bağımlılığını oluşuyor ve bu bağımlılık çok kötü çünkü kolay şekilde elde edilen bir şey sonra o gittikten sonra yerin dibine giriyorlar ve tekrardan yapmak istiyorlar
Senin fantezilerin var ve bunu yadırgamalarından korktuğun için bunu yapıyorsun bence
Bu evet ama şöyle bir durum daha var real'de Ben asla bir kimseye kendimi açmam güvenmeden Zaten akışta olması gereken şeyler olur. Bir de ben çabuk soğuyan bir insanım. İnsanların eline neden koz vereyim
Hep yaptığınız şey zaten. Seksting sonrası orgazm oluduğunuzda engelliyorsunuz
Tanımadıklarınla tanımadığın gibi kolaysın sma tanıdığına utangaç ve saklısın
Yaptığın saçma ama kendini alıştırmışsın bu tarz şeylere
Düşününce mantıklı he sdjjd e ama insan sevdiğini arzular
İnsan sevdiğini tabii ki de arzular ama bu benim koruma sistemim Türkiye'de şartları biliyorsun ve herkesle yatmak olmaz zaten konuşmak neden olsun ki hissettiğin anda başlar bazı şeyler ve kontrolsüz olur Ben sadece bedenime dikkat ediyorum yanlış hatalar yapmamak için beni kullanmalarına izin vermemek için ben kullanırım kafasına giriyorum
Benim mutlaka arkadaşjm olmalısın sjsjsj
Sende ayrı bir cinsmişin
Jdjdjx
Özel bir cins
Sende kıvama girmişsin
Ne demek o
Sekste nirvana yaşayıp flörte normal görünmek
Alakası yok çünkü ben flörtlerime bunu söylüyorum öyle her şeyi saklayacak bir insan değilim bu benim fikrim diyorum zamanında da oldu diyorum
Flört bunu normal mi karşılıyor
Cünkü sıradan insanlar reeli ni bilmiyor
Aslında hem öyle hem de ben mesela flordum da bunu konuştuğunda benden yatak isteyebilir Ben hazır değilim ve günaha girmek istemiyorum
Yahu ama şöyle bir durum var O insan sırf bakireyim diye birlikte olabiliyor sebebi şu ilk olmak için sence ben s**** gibi ona izin verirsen bu kullanmayı açık bir konu. Hatta o kadar şaşırıyorlar ki konuştuğum insanlar gerçekten bakire misin abi Gerçekten bakireyim. Ve bu hani ayıp bir şey değil aslında iyi bir şey ama Türkiye şartlarında bu farklılık işte merak ve yatağa yatmaya dönüşüyor
İşte saçma sapan işte sevgi aşk böyle bir şey değil gözünün önünden sakındığın bir şeydir bilmiyorum hiç de aşık olmadım ama bence böyle bir şey yozlaşan ilişkiler değil
Flörtlere numara çekiyosun temiz kız profili
Hayır aslında ben onlara yaptığım şey söylüyorum. Bu arada temiz kız ayağı değil kendimi korumak amaçlı Bu da benim takdirim gidip orada burada kimsenin altına yatamam
Anladım bi nevi mantıklı
Bence böyle olmalı çünkü erkek seksten hiçbir şey kaybetmez kadın vücudunu açar kadının saçında bile dokunduğunda ruhu emilir karşı tarafın ve kadın onu hisseder enerji vardı böyle herkesin altında yatılırsa o kişilerin de enerjilerini alırsın ve mutsuz olursun birçok kadın asla mutsuz bir kere yattın mı devamı geliyor diyor bunu ben niye kendime yapayım
Çünkü o sevdiğin insan
İhtiyaci olan var mı
Guven sorunun var cunku
Her konuda var djxjx
Mesela kalbim cız ediyor ve mesela bakireyim anladın mı Ben de kendime söz verdim evleneine kadar ilk eşime saklayacağım
Biz ne bilek
Böyle devam et bence
Sebebi şu Ben cinsellik istemiyormuş şu an kendimi hazır istemiyorum ve kimsenin hayatından meze de olmak istemiyorum. İleride belki olur ama benim derdim böyle
f*ck partner bul sevis
Hayır benim bedenim değerli abuk subuk bir insana kendisi sunamam
Sacma sapan kişilikleri partner yapma
Erkek hiçbir şey kaybetmez ama kız gayet bir şeyler kaybeder. Ben bakireyim neden bir insana kendimi açayım ki erkekleri ezik olarak görüyorum yatakta bile
Ciddi ciddi dinlemek istersen fikirler var
Psikolojik delisin
Engel atan sen misin bana 😂
Bence akıllısın
Sebebi şu Ben cinsellik istemiyormuş şu an kendimi hazır istemiyorum ve kimsenin hayatından meze de olmak istemiyorum. İleride belki olur ama benim derdim böyle
Açıklama yapma boş ver. İstemiyorum de sadece
Karekterin bozuk
Yaş kaç ve tuhafsın ha:d
Normal bu