Senin gibi şerefsizler millete umut verip gider en yakınındakiyle seks yapar, diğerini de engeller işine kim geliyorsa onla olur , ben senin gibi bu mübarek ramazan ayında haram işlerle uğraşmıyorum, iğrenç insan
O zaman sen bu işlerden anlarsın , benim bi konuştuğum vardı , her defasında buluşalım diyor ama buluşma zamanı buluşmaktan kaçıyor, bende sinir oldum defol dedim engelledim , bir hafta sonra mesaj attım ben seni sevdiğim için bitiremiyorum ne olucak bundan sonra dedim , cevap dahi vermeden beni engelledi , bu kişi 32 yaşında sence hayatında biri mi var neden böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimse kullanmıyorsa bir şeyi pahalı olur. Bak ekmek herkes yiyor ucuz. tüketimi olan şeyin fiyatı ucuz olur.
Karaktersiz pislik , Allaha havale ediyorum seni , pis şerefsiz.
Ne oldu kıskandın mı seni tokmaklayan yok galiba 😂
🤣🤣🤣
Ya çok güldüm
Senin gibi şerefsizler millete umut verip gider en yakınındakiyle seks yapar, diğerini de engeller işine kim geliyorsa onla olur , ben senin gibi bu mübarek ramazan ayında haram işlerle uğraşmıyorum, iğrenç insan
Ne alala teyze ya ne saçmalıyon üwkxşwkde
Kendi yaşına başına bak önce 32 yaşında değil misin sen , buraya yazdığın yaşta değilsin
Ne 32 si teyze ya 21 yaşındayım
O zaman sen bu işlerden anlarsın , benim bi konuştuğum vardı , her defasında buluşalım diyor ama buluşma zamanı buluşmaktan kaçıyor, bende sinir oldum defol dedim engelledim , bir hafta sonra mesaj attım ben seni sevdiğim için bitiremiyorum ne olucak bundan sonra dedim , cevap dahi vermeden beni engelledi , bu kişi 32 yaşında sence hayatında biri mi var neden böyle
Yorumda konuşulacak şey degil istl atim konusalım ordan
Tamam
Ama yazamıyorum seninde beni tkl etmen lazım
Burdan söyle boş ver sence hayatında biri mi var onun
Söylememem
Sg
sanki ülkedeki tek pahalı olan şey kondom
ya da senin paran yok
Boşverin kullanmayıverin
Hamile kalcak kız
azda biz zikelim diyorlar
Yala oğlum iyice kayar zaten 😃