Cinsel Yaşam Kondomlar niye bu kadar pahalı oldu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Doğum kontrolün ucuz olması gerekir Güncellemeler+1 yıl Seks te mi yapmayak korkmadan !! Kondomlar niye bu kadar pahalı oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ucuz olsa 3 çocuk yapamazsın. devlet büyüklerimizin tavsiyesi :) 0 0 Yorumla
MertAltundas918 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fiyatı yükselmeyen bir şey kalmadı. Daha doğrusu TL değer üstüne değer kaybediyor. 0 0 Yorumla
BlackSpace48 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çünkü Türkiye de bolca talep gören ürünler haline geldi biliyosun iktisat ne der bi mala talep artarsa fiyat yükselir 😅 0 0 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Devlet çoğalmamızı istiyor 1 7 Yorumla MmartKedisi +1 yıl :P Yorumla Dokungaç +1 yıl @MmartKedisi Mart ayını sabırsızlıkla bekliyor gibisin Yorumla MmartKedisi +1 yıl @Dokungaç, Seninle sohbet ettiğim her an bana Mart ayı gibi geliyor <3 Yorumla Soran +1 yıl @MmartKedisi hoop yavaş belki çiftleştiği başka biri var 😑 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Ben nameli güfteli çiftleşme şarkısı söylüyorum.. Kabul eden dişi kedicik özele gelir artık napalım ;) Yorumla Soran +1 yıl @MmartKedisi daha Mart gelmedi ki patlama Yorumla MmartKedisi +1 yıl Havalar serinledi mi, vakit gelmiştir... 12 ayın sadece 1 tanesinde çiftleşme ödül mü ceza mı yaaa? :( Bakalım gelmiş mi sen ya da O du bi bi daha bakiim miavvvwwhhh Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Con dom masrafını sen mi karşılıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değişken Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ülkede pahalanmayan şey mi var Alllah aşkına :) 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ağır oldukları için taşınma ücreti :) 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gaz maskesi ile çiçek koklamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O senin problemin Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. sevişmeyin diye sürekli sfsdfsfd 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Enflasyon platik petrol ürünü 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Başka yol deneyin 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İşçilik ekleniyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ucuz olsa 3 çocuk yapamazsın. devlet büyüklerimizin tavsiyesi :)
Fiyatı yükselmeyen bir şey kalmadı. Daha doğrusu TL değer üstüne değer kaybediyor.
Çünkü Türkiye de bolca talep gören ürünler haline geldi biliyosun iktisat ne der bi mala talep artarsa fiyat yükselir 😅
Devlet çoğalmamızı istiyor
:P
@MmartKedisi Mart ayını sabırsızlıkla bekliyor gibisin
@Dokungaç, Seninle sohbet ettiğim her an bana Mart ayı gibi geliyor <3
@MmartKedisi hoop yavaş belki çiftleştiği başka biri var 😑
Ben nameli güfteli çiftleşme şarkısı söylüyorum.. Kabul eden dişi kedicik özele gelir artık napalım ;)
@MmartKedisi daha Mart gelmedi ki patlama
Havalar serinledi mi, vakit gelmiştir... 12 ayın sadece 1 tanesinde çiftleşme ödül mü ceza mı yaaa? :( Bakalım gelmiş mi sen ya da O du bi bi daha bakiim miavvvwwhhh
Con dom masrafını sen mi karşılıyorsun
Değişken
Hiç sorma 200 lira nerdeyse
ülkede pahalanmayan şey mi var Alllah aşkına :)
En ğüzeli Rahat olmak 😅👍
Sevişmeyelim istiyor devlet
Ağır oldukları için taşınma ücreti :)
Geri cekilsin o zaman
Gaz maskesi ile çiçek koklamam
O senin problemin
Sağlık ocağında üçretsiz verirler
sevişmeyin diye sürekli sfsdfsfd
Enflasyon platik petrol ürünü
Başka yol deneyin
İşçilik ekleniyor
Hrşey pahalı