Cinsel Yaşam 3 ay Kadınlar da bazen seks yapmak ister mi? LostChair Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadınlar da bazen seks yapmak ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TRAKYALI591 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Yapma ister ama iyi zevk vermemiz gereken şeyler var havı abi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kanka bazen değil çoğu istekli ve doyumsuz bekar veya evli kadın her an her yerde cinsellik yaşamak ister. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Ben sadece yumurtlama dönemlerinde felaket istekli ve doyumsuz oluyorum 3 21 Yorumla LostChair 3 ay Oda kaç günlük bir süre Cevap sahibi 3 ay Üç gün falan ama şöyle söyleyeyim afedersin tüm dünya üzerinden geçse doyum yok o derece LostChair 3 ay Nasıl bir istek oluyor o kadar ya LostChair 3 ay 😁😁 Cevap sahibi 3 ay Hiç anlamadım ki sana anlatayım enteresan bı durum LostChair 3 ay Peki vücudun nasıl oluyor yani çok gizli ise söyleme LostChair 3 ay Hani o istek döneminde bir sıcaklık mı oluyor içine bir şey alma isteğin mi oluyor ne oluyor yani Cevap sahibi 3 ay Ya bilmiyorum ki ben biri beni evire çevire dövsün döve döve yapsın istiyorum ve bu iki saat sürsün 😅 LostChair 3 ay Ama ayda 3 gün de azmış 😁 LostChair 3 ay Evlenince düşünsene ayda 3 gün mü seks olacak Cevap sahibi 3 ay Ya ayda üç gün olmaz ama benim için önemli günler onlar LostChair 3 ay Her istediğinde verir misin mesela Cevap sahibi 3 ay Yani hayır ben nasıl istersem iki günde üç günde bir LostChair 3 ay Sadece sen isteyince mi olacak 😁 LostChair 3 ay Bencilsin 😤 Cevap sahibi 3 ay E kocama uyuyo sıkıntı yok LostChair 3 ay Doğru zaten hep hep sıkıcı Evli miydin 😳 Cevap sahibi 3 ay Yess LostChair 3 ay Evlilik zor mu Cevap sahibi 3 ay Berbat LostChair 3 ay Neden öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapma ister ama iyi zevk vermemiz gereken şeyler var havı abi
Kanka bazen değil çoğu istekli ve doyumsuz bekar veya evli kadın her an her yerde cinsellik yaşamak ister.
Ben sadece yumurtlama dönemlerinde felaket istekli ve doyumsuz oluyorum
Oda kaç günlük bir süre
Üç gün falan ama şöyle söyleyeyim afedersin tüm dünya üzerinden geçse doyum yok o derece
Nasıl bir istek oluyor o kadar ya
😁😁
Hiç anlamadım ki sana anlatayım enteresan bı durum
Peki vücudun nasıl oluyor yani çok gizli ise söyleme
Hani o istek döneminde bir sıcaklık mı oluyor içine bir şey alma isteğin mi oluyor ne oluyor yani
Ya bilmiyorum ki ben biri beni evire çevire dövsün döve döve yapsın istiyorum ve bu iki saat sürsün 😅
Ama ayda 3 gün de azmış 😁
Evlenince düşünsene ayda 3 gün mü seks olacak
Ya ayda üç gün olmaz ama benim için önemli günler onlar
Her istediğinde verir misin mesela
Yani hayır ben nasıl istersem iki günde üç günde bir
Sadece sen isteyince mi olacak 😁
Bencilsin 😤
E kocama uyuyo sıkıntı yok
Doğru zaten hep hep sıkıcı
Evli miydin 😳
Yess
Evlilik zor mu