Cinsel Yaşam Kadınlar da bazen seks yapmak ister mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kadınlar da bazen seks yapmak ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Yok lan onalr istemez sadece erkekler ister onlar robot nasil olsa insan degil tobestafurr😂😂😂Istemez olur mu erkek nefsi 1 kadin nefsi 9 hicmi duymadin.Sadece erkegin dilinde kadinin icinde hepsi bu 1 0 Yorumla
Rukuyejeiwkqkja Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bazen değil hep isteyende var, kadınlarında cinsel istekleri var erkeklere özgü değil. 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen mesela kendine göre yanıtla Yorumla Rukuyejeiwkqkja +1 yıl Bence her zaman Yorumla Sagoreco33 +1 yıl Baya istekli ve arzulusun sanırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahrol dünya cinselliği hala erkek duygusu sananlar var 4 3 Yorumla Soran +1 yıl Bana gelene kadar bir sürü kötü şey var dünyada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kahrol demedim ya sana niye diyim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler o zamanAma bizim kadar istemiyorsunuz herhalde dimi Yorumla
Ebru061 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Evet var tabikide 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış soruya cevap verdin herhalde 😀 Yorumla Ebru061 +1 yıl Evet ister yazacktm😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaş doğru mu Yorumla Ebru061 +1 yıl Yess Yorumla Soran +1 yıl Trabzonlu musun 😀 Yorumla Ebru061 +1 yıl Evt Yorumla dogayauyan +1 yıl Trabzon ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Hangi burçsun Ebru Yorumla Ebru061 +1 yıl ❤️ Yorumla Ebru061 +1 yıl Yomraaa Yorumla Soran +1 yıl Ebru bir kaç şey daha sorma hakkım var mı Yorumla dogayauyan +1 yıl Elmanin orada ebru😂 Yorumla Ebru061 +1 yıl @dogayauyan 😂😂😂😂 Yorumla Ebru061 +1 yıl Ne soorcn Yorumla dogayauyan +1 yıl Trabzondan bir kizla cinsel sorular birbirine sormak eglenceli olur mu Yorumla Soran +1 yıl Regldan önce mi istiyorsunuz Yorumla Ebru061 +1 yıl @dogayauyan blmmmm Yorumla Soran +1 yıl Bana cevap vermedi Yorumla Soran +1 yıl N Yorumla dogayauyan +1 yıl Denenebilir Ebru😇 dusunursen haber edersin😇 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siz neden sadece erkekler ister sanıyorsunuz ki 🤠 2 5 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Bence de Yorumla Soran +1 yıl İstiyor musunuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses niye attın üşenmedin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır üşenmedim araba kullanıyordum Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onlar hep yemek istiyor 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bazen erkeklerden fazla istedikleri oluyor 0 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zaten istiyor , onlar da insan değil mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Depresyon da istemiyorsun 1 1 Yorumla Herakkles +1 yıl Depresyon bitince Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 3 5 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Ne kadar çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mertcan3499 adet dönemine yakın oluyo çoğu az mı var Yorumla Soran +1 yıl Çok mu istiyorsunu Yorumla Soran +1 yıl Z Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Evet onu biliyorum baya zor geciyo sanki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet.. 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişir. Yorumla Soran +1 yıl Sen kendinden örnek ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada neden vereyim Yorumla Soran +1 yıl Çünkü gizlisin yani ne olacak 😀 Yorumla Soran +1 yıl Nickin ne? Yorumla Soran +1 yıl Silerim hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan silinmiyor, sorunu beğeneceğim oradan bak. Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. İsterler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl daha cok 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Belli etmiyorsunhz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl etmezler zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok lan onalr istemez sadece erkekler ister onlar robot nasil olsa insan degil tobestafurr😂😂😂
Istemez olur mu erkek nefsi 1 kadin nefsi 9 hicmi duymadin.
Sadece erkegin dilinde kadinin icinde hepsi bu
Bazen değil hep isteyende var, kadınlarında cinsel istekleri var erkeklere özgü değil.
Sen mesela kendine göre yanıtla
Bence her zaman
Baya istekli ve arzulusun sanırım
Kahrol dünya cinselliği hala erkek duygusu sananlar var
Bana gelene kadar bir sürü kötü şey var dünyada
Sana kahrol demedim ya sana niye diyim
Teşekkürler o zaman
Ama bizim kadar istemiyorsunuz herhalde dimi
Evet var tabikide
Yanlış soruya cevap verdin herhalde 😀
Evet ister yazacktm😂😂
Yaş doğru mu
Yess
Trabzonlu musun 😀
Evt
Trabzon ❤️
Hangi burçsun Ebru
❤️
Yomraaa
Ebru bir kaç şey daha sorma hakkım var mı
Elmanin orada ebru😂
@dogayauyan 😂😂😂😂
Ne soorcn
Trabzondan bir kizla cinsel sorular birbirine sormak eglenceli olur mu
Regldan önce mi istiyorsunuz
@dogayauyan blmmmm
Bana cevap vermedi
N
Denenebilir Ebru😇 dusunursen haber edersin😇
Siz neden sadece erkekler ister sanıyorsunuz ki 🤠
Bence de
İstiyor musunuz?
Tabii ki
Ses niye attın üşenmedin mi
Hayır üşenmedim araba kullanıyordum
Onlar hep yemek istiyor
Bazen erkeklerden fazla istedikleri oluyor
Zaten istiyor , onlar da insan değil mi?
Depresyon da istemiyorsun
Depresyon bitince
Evet
Ne kadar çok
@Mertcan3499 adet dönemine yakın oluyo çoğu az mı var
Çok mu istiyorsunu
Z
Evet onu biliyorum baya zor geciyo sanki
Evet..
Çok mu
Değişir.
Sen kendinden örnek ver
Burada neden vereyim
Çünkü gizlisin yani ne olacak 😀
Nickin ne?
Silerim hemen
Buradan silinmiyor, sorunu beğeneceğim oradan bak.
İsterler
ister
Ben mesela çok isterim💋💋
daha cok
Belli etmiyorsunhz
etmezler zaten