Cinsel Yaşam 3 ay Cinsellik hayatınızda ne kadar yer tutuyor? Nevarneeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Öncelik sıralamasında ilk sıralarda mı Cinsellik hayatınızda ne kadar yer tutuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Olması gerektiği yerde duruyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yer tutmaz 0 0 Yorumla
Mutsuzkız9 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 3 ay İlk sırada değil çünkü bakireyim evlendikten sonra sevdiğim erkekle birlikte yapmayı düşünüyorum inşallah 3 1 Yorumla gözüdönenADAM 2 ay AmenAmeno Ameno Yorumla
BilgeHannn0913 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Çok çok doğru yapiyosunuz bence. Ben asla yapamam ama olması gereken bu bana göre. 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Hiç yer tutmaz o da eksik olsun 😄 1 5 Yorumla Nevarneeeee 3 ay Haklısın. Karılar günün kutlu olsun Yorumla s MFBH22 3 ay Karı mı 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Nevarneeeee 3 ay He ne diyem arvat mi diyem Yorumla gözüdönenADAM 2 ay Hic yer tutmuyorsa psikolojik rahatsizligin var demektir Yorumla s MFBH22 2 ay @gözüdönenADAM Tabi canım sizin gibi onunla bununla düşüp kalkmadığım için değil mi önce aynada kendinize bakın sonra konuşun Yorumla
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Hiç tutmuyor 1 1 Yorumla gözüdönenADAM 2 ay Dilin kemigi yok tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olması gerektiği yerde duruyor gadası
yer tutmaz
İlk sırada değil çünkü bakireyim evlendikten sonra sevdiğim erkekle birlikte yapmayı düşünüyorum inşallah
Amen
Ameno Ameno
Çok çok doğru yapiyosunuz bence. Ben asla yapamam ama olması gereken bu bana göre.
Hiç yer tutmaz o da eksik olsun 😄
Haklısın. Karılar günün kutlu olsun
Karı mı 🤣🤣🤣🤣
He ne diyem arvat mi diyem
Hic yer tutmuyorsa psikolojik rahatsizligin var demektir
@gözüdönenADAM Tabi canım sizin gibi onunla bununla düşüp kalkmadığım için değil mi önce aynada kendinize bakın sonra konuşun
Hiç tutmuyor
Dilin kemigi yok tabi