Cinsel Yaşam Cinsellik hayatınızda hangi noktada? MilfShakerxD Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hayatınızın hangi noktasını ne kadar kapsıyor Cinsellik hayatınızda hangi noktada? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hiç bir noktada değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Biraz orta sıralarda benimki Bu sıralar bastırıyorum 1 11 Yorumla MilfShakerxD 1 yıl bastirdikca daha buyuk patlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl OlsunZaten ondan dolayı yapıyorum Ki alıştım da (sürekli isteğimi bastırdığım için aylık yapıyorum) Yorumla MilfShakerxD 1 yıl keske o dirayeti bende gosterebilsem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben biraz iradeliyim bu konuda o yüzden Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım yaparsınız Yorumla MilfShakerxD 1 yıl umarim sanmiyorum ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çabalarsanız olur bence ne diyeyim başka Yorumla MilfShakerxD 1 yıl tesekkurler tavsiyeleriniz icin ama denedim olmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yapacak bir şey kabullenin gitsin Yorumla MilfShakerxD 1 yıl tesekkurler tavsiye icin kabullendim artik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yüzde 20 derdim bazen 100 e çıkıyo kerata 1 3 Yorumla MilfShakerxD 1 yıl valla %20 ne kardesim Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl En düşük hali anla brom Yorumla MilfShakerxD 1 yıl o zaman tamam kardesim 😅 Yorumla
Kreusa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Merkezinde gibi :D 1 1 Yorumla MilfShakerxD 1 yıl zaten merkezinde degilim diyen de gitsin kumda oynasin 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Deniz seviyesinde 😃 1 9 Yorumla Serap_Türk 1 yıl O yüzden hayatının sonuna kadar esssek gibi bekar olarak kalacaksın. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Serap_Türk acaba? Yorumla Serap_Türk 1 yıl Öyle. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Serap_Türk beni tanımıyorsun bile 😃 Yorumla Serap_Türk 1 yıl Kesin evlisin, tamam inandık. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Serap_Türk yoo, bu gece hiçbir şeyi tutturamiyorsun Yorumla MilfShakerxD 1 yıl 0 diyorsun yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemen hemen 😃 Yorumla MilfShakerxD 1 yıl kankam valla bu problem bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiç bir noktada değil
Biraz orta sıralarda benimki
Bu sıralar bastırıyorum
bastirdikca daha buyuk patlar
Olsun
Zaten ondan dolayı yapıyorum
Ki alıştım da (sürekli isteğimi bastırdığım için aylık yapıyorum)
keske o dirayeti bende gosterebilsem
Ben biraz iradeliyim bu konuda o yüzden
Teşekkürler
Umarım yaparsınız
umarim sanmiyorum ama
Çabalarsanız olur bence ne diyeyim başka
tesekkurler tavsiyeleriniz icin ama denedim olmuyor
Rica ederim
Yapacak bir şey kabullenin gitsin
tesekkurler tavsiye icin kabullendim artik
Rica ederim
Yüzde 20 derdim bazen 100 e çıkıyo kerata
valla %20 ne kardesim
En düşük hali anla brom
o zaman tamam kardesim 😅
Merkezinde gibi :D
zaten merkezinde degilim diyen de gitsin kumda oynasin 😂
Deniz seviyesinde 😃
O yüzden hayatının sonuna kadar esssek gibi bekar olarak kalacaksın.
@Serap_Türk acaba?
Öyle.
@Serap_Türk beni tanımıyorsun bile 😃
Kesin evlisin, tamam inandık.
@Serap_Türk yoo, bu gece hiçbir şeyi tutturamiyorsun
0 diyorsun yani
Hemen hemen 😃
kankam valla bu problem bence
baya yer kapsar