Biriyle tanışıyorum ama cinsellik konusunda sınırlarımı kabul etmiyor, sürekli biraz esnek ve rahat olmamı söylüyor Ben bu konuda netim istemiyorum Böyle biriyle ilişki yürür mü?
3 ay
Biriyle tanışıyorum ama cinsellik konusunda sınırlarımı kabul etmiyor, sürekli biraz esnek ve rahat olmamı söylüyor Ben bu konuda netim istemiyorum Böyle biriyle ilişki yürür mü?
Hayatını zindan olarak geçirmek ve sana bir et muamelesi yapması hoşuna gidiyorsa devam et ama seni önemseyen kararlarına saygı duyan birisi istiyorsan yapman gereken basit ona yazmamak hayatına almamak
Yani o kadar söylüyorum ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum yok diye beni dinle diyor söz veriyorum her zaman olmayacak falan filan
Cinsellik yaşamak başka konuşmak başka konuşmak yetmiyorsa kapı orada de
Tamam konuşmak istiyor Ben de istemiyorum
Anladım tamamen kapalısın aslında bu kapalı olmak değil daha yeni olduğunuz için güvenemiyorsun çünkü bir kadınsın çünkü kadının toplumda dışlanan yeri bell. Çokda haklısın
Evlilik öncesi düşünmeyen erkeklerde var aceleci hemen isteyen insanlar ile yürümez evlilik öncesi cinsellik açandan korkacaksın onların beyni bacak arasında
Cevap
23Cevap
cinsellikte ilişkinin bir parçası tabiki ama yinede tercihtir.. etmiyorsan etmiyorsunur bu sınırına uyucak biri vardır illa ki ama azdır
Umurumda değil artık eskorta gidebilirler
Düşüncene , tercihine saygı duyması lazım 👍
Olmaz ayrıl sana saygı göstermeyen birisini napacan
Ne yapayım kara bahtınızı evlilik düşünen değil de takılmak isteyen denk geliyor demek
O kadar haklısın ki bende se bu sıkıntı mevcut
Maalesef ki bitmiyor bunlar sıkıldım artik
Yürümez bende istemeyen biri ile uzatmam
Zorunda değilim kocam olmamış birine cinsellik vereyim namusum nerde benim
Seven sevdiğine dokunmaz
Yürümez ilişki yaşarsan tekmeyi vurur
Olmaz zaten sende yapamazsın
Ya yürütür ya da gider boş ver
Asla yürütemezsin, beklentileriniz çok çok farklı
Yürümez saygı şartt
Ayrıl amacı belli onun
Sınırların ne?
Evlenene kadar yapmamak konuşmamak mesela
Tabi bu senin hayatın senin sınırların. Elbet sınırlarını ve bu kararını saygıyla karşılayacak biri çıkar karşına bi gün, her şeyin hayırlısı
Neden istemiyorsun
kuzum?
Orssbumuyummmmmq
Bunun herkese ya da birine vermekle alakası yok evlenmeden önce yapan herkes öyledir kimse kusura bakmasın
Umrumda değilsiniz Siz erkekler Çok kötüsün hoşuma gitmiyorsunuz Anladın mı
Sen ne istiyorsun
Cinsellik olmadan yürütmek
Başka ne olacak?
Olmaz. Ciddi değilssen takma kafana
Amacım evlilik oda diyor evet ama biraz beni dinle falan hayır diyorum
Kaç ay oldu
Ay mı hafta oldu tanışalı ya
Ooo. Sevgilin olduğuna emin misin? FB durumları olmasın
Daha neler ya Ben o kadar kendimi açıkladım beni hala o gözle mi görecek sözde ömrünün sonuna kadar benim kalmayı düşünüyormuş
Valla yanlıtmak istemem ama"evlilik vadi" denen bir şey de var. Karşındakinin mizacı nasıl bilemem ama... Hemen ve süreklilik düşündürücü
Yani her halükarda zaten istiyor Ben istemiyorum anlaşamıyoruz takmış beni dinle diye ben seni niye dinleyeyim
E bi dinleseydin. Dinle daha iyi ölçüp biçersin
İşte dinle dediği o konu Başka ne olacak o konuda beni dinle diyor mutlu olalım diyor
Mutluluk 😁 ölç, biç karar senin. Yaşın kaç senin?
27 yaşındayım bunu düşünüp karar vereceğim bir şey yok sürekli tartışma halindeyiz bugün Bugüne kadar zaten isteyenlere hayatımdan çıkardığım gibi onun da çıkaracağım bu konuda bana saygı duymayan ileride hiçbir şekilde saygı duymaz
Kararını vermişsin. Onay arıyorsun.
Oekytoooooo
Ne iş yapıyorsun sen
Ev kızıyım kanka
Kanka demede. Bazende ince eleyip sık dokumamakta gerek. Evlenmeyi düşünmüyor musun
Profilime bak
Profiline niye bakıyorum Ben senin anlamadım
Yaşımı gör diye dedim. boş ver 😎👍
Zor devam etmez ondan ayrıl
Bu ilişki yürümez
Olmaz abi
sinir lar neyyy
Olmaz ayrıl
Olmaz uzaklaş
sınırların nedir
Hiç yapmadan veya konuşmadan evlenmek sonra yapmak
çok zor
E ne yapayım kocam olmamış birini o**pluk mu yapayım Şırnak ucuzsn diyip bıraksın dimi aq
yap demedim ki öyle erkek bulman çok zor dedim
Ben de yalnız kalırım ne yapayım anasını satayım ya Allah Allah
öyle yap kendin okşarsın
Kes verici olmaktan iyidir
zamanı gelince sende yiyeceksin
Tamam kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?