Korunmaya ihtiyaç yoktu. O kendisine p*rno yıldızlarının hamile kalmaması için kendisine taktırdığı bir şeyden taktırmıştı. Ne olduğunu bilmiyorum. O taktırmış olduğu şey sayesinde hamile kalmıyordu. O yüzden ekstra herhangi bir korunma yöntemine ihtiyaç duymuyordu. Yani prezervatif, ertesi gün hapı gibi şeyler kullanmıyorduk.
Haftada en az 3 kere düzenli olarak ve disiplinli bir şekilde deepthroat yapıyordu bana. Bazen içine, bazen ağzına, bazen boğazına, bazende g*tüne boşalıyordum...
Yok aynı evde yaşamadık. O haftanın belirli günleri hep aynı saatlerde bana geliyordu. Genelde hep benim evde yapıyorduk. Hiç başka bir yerde yapmadık. Ben bir keresinde Swallowed-Mike Adriano ponolarında ki gibi bir fantezi istiyorum demiştim. Al bir kız arkadaşını da gel yanıma. Ben tek siz ikiniz gırtlak yapın bana demiştim. O da kabul etmişti. O da çok seviyordu çünkü böyle şeyleri. Aynı kendisi gibi bşr arkadaşı vardı. Onuda getirmişti bir gün yanında. 2'li deepthroat yapmışlardı. Finalde gırtlağına boşaldıktan sonra bu sefer yutmamıştı. Arkadaşının ağzına yavaş yavaş tükürerek akıtmıştı o da benimkinin ağzına geri takas etmişti ve ondan sonra yutmuşlardı. Çok eğlenceliydi mk <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır ilişki olmasa da karşılıklı rıza ile yapılabilir
Arkadaşla yapılabilir mi (böyle bir şey hiç duydun mu)
Ben arkadaşımla çok s*kiştim bu zamana kadar. Gayet zevkliydi.
😯
Nasıl korundunuz peki?
Korunmaya ihtiyaç yoktu. O kendisine p*rno yıldızlarının hamile kalmaması için kendisine taktırdığı bir şeyden taktırmıştı. Ne olduğunu bilmiyorum. O taktırmış olduğu şey sayesinde hamile kalmıyordu. O yüzden ekstra herhangi bir korunma yöntemine ihtiyaç duymuyordu. Yani prezervatif, ertesi gün hapı gibi şeyler kullanmıyorduk.
Oha roket modunda mıydınız 😂
Ne kadar sürüyordu peki ve içine boşalmak çok zevkli miydi
Haftada en az 3 kere düzenli olarak ve disiplinli bir şekilde deepthroat yapıyordu bana. Bazen içine, bazen ağzına, bazen boğazına, bazende g*tüne boşalıyordum...
Madem hamile kalmıyor neden hep içine boşalmadın. O en zevklisi değil mi
Yok. Gırtlağına boşalmak daha güzel.
Ardından yutuyordu çünkü hep.
O çok hoşuma gidiyordu
Aynı evde mi yaşadınız arkadaşınla. Nerde seks yaptınız. Çünkü haftada 3 kere düzenli şeyler olmuş 😂
Yok aynı evde yaşamadık. O haftanın belirli günleri hep aynı saatlerde bana geliyordu. Genelde hep benim evde yapıyorduk. Hiç başka bir yerde yapmadık. Ben bir keresinde Swallowed-Mike Adriano ponolarında ki gibi bir fantezi istiyorum demiştim. Al bir kız arkadaşını da gel yanıma. Ben tek siz ikiniz gırtlak yapın bana demiştim. O da kabul etmişti. O da çok seviyordu çünkü böyle şeyleri. Aynı kendisi gibi bşr arkadaşı vardı. Onuda getirmişti bir gün yanında. 2'li deepthroat yapmışlardı. Finalde gırtlağına boşaldıktan sonra bu sefer yutmamıştı. Arkadaşının ağzına yavaş yavaş tükürerek akıtmıştı o da benimkinin ağzına geri takas etmişti ve ondan sonra yutmuşlardı.
Çok eğlenceliydi mk <3
Şunu da sormak istiyorum arkadaşınla nerden tanıştınız ve sadece kanka mıydınız normalde
Eskiden aynı mahallede oturuyorduk. Sonra ben başka yere taşındım ama onunla görüşmeyi hiç kesmedim. Sadece arkadaştık normal olarak.
Knk sen bunları kendine 31 malzemesi çıkarmak için mi soruyorsun? 😂
😂
Ama olamaz mı yani herkesin malzemesi aynı değil sonuçta
Önemli olan saygısızlık yapmamak
Ve sırf bu değil zaten
Başka neden peki?
Detayları da merak ediyorum ve tek düşündüğüm de bu olmaz yani o esnada
Peki imkanın olsaydı eğer grubumuzda olmayı ister miydin?
Yok be seks yapmadım hiç 😂
Niye sen kaç yaşındasın ki?
28
Oha bu zamana kadar hiç seks yapmadın mı 😱
Şart mı 😂
Abi şart olmaz olur mu mk tabiki de şart
En büyük hayalim o benim.
Hayalini söyledin mi ona 😂 @saskinomayra
Pardon yanlış etiket @mdrx592
Değil
Yeterki s2iş uyumu olsun mu diyorsun 😂🔥
Evet sen ne diyosun
Bence evlilik dışı olmamalı ama sana şunu sorayım.
Sen hiç öyle ilişkin olmayan biriyle yaptın mı (belkide genelde öyle yapıyorsun 🤣)
Yaptım