Cinsel Yaşam 3 ay Sevişmek istediğiniz kadın sizi reddedip aylar sonra sevişmek istediğini itiraf ederse tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ne derdiniz Güncellemeler3 ay Ama bu süreç boyunca aynısınız öyle düşünün, birden itiraf ediyor aylar sonra çıkıp Güncellemeler3 ay Ayrısınız **!!! Sevişmek istediğiniz kadın sizi reddedip aylar sonra sevişmek istediğini itiraf ederse tepkiniz ne olurdu? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. 😂😂 çok gülerdim. Geçti bolunun pazarı.. 😅 0 9 Yorumla Soran 3 ay Niye Yorumla gokantemur 3 ay 20 yaşındaki bir abazan ancak kaçırmaz bu fırsatı😅 çünkü hiç bir seçeneği olamadığı için. Ama 30 üstü erkek dönüp bakmaz bile bi daha 👍 Yorumla Soran 3 ay Ama kadın güzel bâkire ve seksi Yorumla gokantemur 3 ay No problem 👍 Allah sahibine bağışlasın 🙏 Yorumla Soran 3 ay Hım etkilemez mi Yorumla gokantemur 3 ay Bakire tehlikelidir zaten..👍 tutamıyorlar çünkü kendilerini.. Yorumla gokantemur 3 ay Etkilese bile , o an tutar erkek kendini iradesi ile 👍 Yorumla Soran 3 ay Diyosun Yorumla gokantemur 3 ay Evet 👍 Yorumla
Berceste01 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 3 ay Hayatimda hix̌ red edilmedim oldu ki edildim varsay ve böyle br teklif aldim hakkini veririm ne kaybettigini görür bu sefer o koşar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Artık o heves kaçar ama çook sevdiğim için sevişmeyi kabul ederdim kjkjjjjj 0 10 Yorumla Soran 3 ay Zaman geçti tren kaçtı dedi Yorumla Cevap sahibi 3 ay O kız sen misin jfdjjqk Yorumla Cevap sahibi 3 ay Neden şimdi fikrin değişti Yorumla Soran 3 ay Evt😮💨 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Neden ki Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sadece o mu var Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kaç yaşındasın Yorumla Soran 3 ay Fikrim değişmedi o an kendimi tuttum istiyodum aslında baya zaten Yorumla Cevap sahibi 3 ay Tamam boş ver onu Yorumla Cevap sahibi 3 ay Cidden diyorum gel dmye konuşalım Yorumla
Alp608 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 3 ay Gitmeyecek erkek yoktur. 0 6 Yorumla Soran 3 ay Durum başıma geldi ve red edildim🤣 Yorumla Alp608 3 ay Allah Allah muhtemelen dalga geçtiğini düşünmüştür Yorumla Soran 3 ay Yok zaman geçti tren kaçtı dedi Yorumla Alp608 3 ay Hayırlısı o zaman ne diyelim. Farklı bir düşüncesi vardı demek ki ya da ciddi bir ilişkisi başlamış olabilir. Bu da bir seçenek Yorumla Soran 3 ay Öyle mi diyosun Yorumla Alp608 3 ay Muhtemelen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay O kadar da gurursuz değilim teklifi ben ettiysem ret yediysem onla olan işim bitmiştir 0 12 Yorumla Soran 3 ay Bana da zaman geçti tren kaçtı dedi hemen koşacağını düşünmüştüm Yorumla Cevap sahibi 3 ay Demekki benimle aynı fikirde anı yaşamak istiyorsan yaşayacaksın yarın çok geç Yorumla Soran 3 ay Niye her gün biriyle misin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bahsettiğimiz şey sadece cinsellik amaçlı doğru mu Yorumla Soran 3 ay Galiba niyeti oydu Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sonra sen teklif ettin senin de niyetin oydu amaç seks Yorumla Soran 3 ay İstiyodum çünkü sdc naz yapmıştım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Daha önce birlikteliğin oldu mu Yorumla Soran 3 ay Yok Yorumla Cevap sahibi 3 ay Niye kabul etmediğin belli oldu Yorumla Soran 3 ay Evet korktum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kaç yaşındasın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Sevişmek için ortam zaman mekan ayarlar 1 1 Yorumla Soran 3 ay Zaman geçti tren kaçtı dedi Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Valla iyi demiş kimsenin tavrasini bekleyemem 0 2 Yorumla Soran 3 ay Tavra ne Yorumla xizmirlidostx 3 ay Tafrasini dicektim özür dilerim Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. reddederim. 0 8 Yorumla Soran 3 ay Niye Yorumla CptMac 3 ay Kendime saygım var da ondan, ezik değilim. Yorumla CptMac 3 ay Ayrıca ben istemem karşıdaki ister Yorumla Soran 3 ay Bana da zaman geçti tren kaçtı dedi Yorumla CptMac 3 ay Reddetmeyecektin. Geçmiş olsun Yorumla CptMac 3 ay Adama da helal olsun Yorumla Soran 3 ay Niye helal olsun yaa güzelim de yani Yorumla CptMac 3 ay Gerekeni yapmış, kabul etseydi adamlığından azalırdı Yorumla
marvel_any Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Red ederdim nett 0 2 Yorumla Soran 3 ay neden Yorumla marvel_any 3 ay Gururumu kırmıs Bi kere Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Umursamam 0 4 Yorumla Soran 3 ay Neden Yorumla Tutzikiyançek 3 ay Çünkü dünyada 2.5 milyar kadın var, kimsenin afra, tafrasını çekemem Yorumla Soran 3 ay Bnde çok nazlıyum ya Yorumla Tutzikiyançek 3 ay Fazla naz aşık usandırır Yorumla
gunderr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Cakarım net 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Zkerdim sonra basarım tekmeyi ağlasın oyoşbu 0 6 Yorumla Soran 3 ay Niye öyle diyosun âmk Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hak size Yorumla Soran 3 ay Naptım mk istemek suç mu Yorumla Cevap sahibi 3 ay Uşş yerim lan seni gel özelden kpnusalım tatlım Yorumla Soran 3 ay Sg Yorumla Cevap sahibi 3 ay Analdan girerdim sana serrt Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Hevesini kırmamak lazım 0 6 Yorumla Soran 3 ay Reddetti Yorumla Cevap sahibi 3 ay Seni mi Yorumla Soran 3 ay Evt Yorumla Cevap sahibi 3 ay Çok saçma yetersizlik olabilir Yorumla Soran 3 ay Zaman geçti tren kaçtı dedi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bana ulaşırmisin Yorumla
kerimcazn Takip Et Xper 5 Yaş: 18 3 ay * atarım 0 2 Yorumla Soran 3 ay Terbiyesiz Yorumla kerimcazn 3 ay Ne oldu canim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
😂😂 çok gülerdim. Geçti bolunun pazarı.. 😅
Niye
20 yaşındaki bir abazan ancak kaçırmaz bu fırsatı😅 çünkü hiç bir seçeneği olamadığı için. Ama 30 üstü erkek dönüp bakmaz bile bi daha 👍
Ama kadın güzel bâkire ve seksi
No problem 👍 Allah sahibine bağışlasın 🙏
Hım etkilemez mi
Bakire tehlikelidir zaten..👍 tutamıyorlar çünkü kendilerini..
Etkilese bile , o an tutar erkek kendini iradesi ile 👍
Diyosun
Evet 👍
Hayatimda hix̌ red edilmedim oldu ki edildim varsay ve böyle br teklif aldim hakkini veririm ne kaybettigini görür bu sefer o koşar
Artık o heves kaçar ama çook sevdiğim için sevişmeyi kabul ederdim kjkjjjjj
Zaman geçti tren kaçtı dedi
O kız sen misin jfdjjqk
Neden şimdi fikrin değişti
Evt😮💨
Neden ki
Sadece o mu var
Kaç yaşındasın
Fikrim değişmedi o an kendimi tuttum istiyodum aslında baya zaten
Tamam boş ver onu
Cidden diyorum gel dmye konuşalım
Gitmeyecek erkek yoktur.
Durum başıma geldi ve red edildim🤣
Allah Allah muhtemelen dalga geçtiğini düşünmüştür
Yok zaman geçti tren kaçtı dedi
Hayırlısı o zaman ne diyelim. Farklı bir düşüncesi vardı demek ki ya da ciddi bir ilişkisi başlamış olabilir. Bu da bir seçenek
Öyle mi diyosun
Muhtemelen
O kadar da gurursuz değilim teklifi ben ettiysem ret yediysem onla olan işim bitmiştir
Bana da zaman geçti tren kaçtı dedi hemen koşacağını düşünmüştüm
Demekki benimle aynı fikirde anı yaşamak istiyorsan yaşayacaksın yarın çok geç
Niye her gün biriyle misin
Bahsettiğimiz şey sadece cinsellik amaçlı doğru mu
Galiba niyeti oydu
Sonra sen teklif ettin senin de niyetin oydu amaç seks
İstiyodum çünkü sdc naz yapmıştım
Daha önce birlikteliğin oldu mu
Yok
Niye kabul etmediğin belli oldu
Evet korktum
Kaç yaşındasın
Daha önce kabul edecekti. Şimdide ben istemiyorum derdim.
Daha arzulu olurum
Sevişmek için ortam zaman mekan ayarlar
Zaman geçti tren kaçtı dedi
Valla iyi demiş kimsenin tavrasini bekleyemem
Tavra ne
Tafrasini dicektim özür dilerim
reddederim.
Niye
Kendime saygım var da ondan, ezik değilim.
Ayrıca ben istemem karşıdaki ister
Bana da zaman geçti tren kaçtı dedi
Reddetmeyecektin. Geçmiş olsun
Adama da helal olsun
Niye helal olsun yaa güzelim de yani
Gerekeni yapmış, kabul etseydi adamlığından azalırdı
Red ederdim nett
neden
Gururumu kırmıs Bi kere
Umursamam
Neden
Çünkü dünyada 2.5 milyar kadın var, kimsenin afra, tafrasını çekemem