Cinsel Yaşam 3 ay Seks zevk için mi yapılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yoksa ihtiyaç mı Seks zevk için mi yapılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevkli bir ihtiyaç ama bayaaaaa zevkli bir ihtiyaç diyelim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Zevk için 1 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. Partnerin varken zevk için evet ama erkeklerde birazda ihtiyac durumu olabiliyor partneri yoksa 1 0 Yorumla
Omer2730 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Bence cinsellik yani seks deli dolu sınırsızca yaşanması gerekir. 1 0 Yorumla
Jinekolog07 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Zevk için yapılır genelde ihtiyaç olacak olursa mastürbasyon sizi kurtarır 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayvan değiliz sonucta sadece üremek için yapalım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Kesinlikle ihtiyaç için ben şuana kadar zevk için mastürbasyon yapmadım. Hep ihtiyaç yapmadan duramam 2 2 Yorumla öylesinebiri1001 3 ay kaç yaşındasın ki Yorumla mechlbestekar 3 ay Baksen Yorumla
Kemal00738 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 3 ay Neslin devamı için gerekli ama evlilik ile resmiyet kazandığı zaman güzel yoksa zaten haram 1 0 Yorumla
WatercolorEyeSsss Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% 3 ay Çoğalmak içinde alternativ tabi. 2 1 Yorumla Aslanboğ 3 ay Haha Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İkisi bir arada daha çok zevk 1 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İhtiyac için yapılır istek için 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hem ihtiyaç hem de zevkli 1 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapıla bilir ama kendinle batık olursan 1 0 Yorumla
Nimesayyya Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Zevkli bir ihtiyaç 4 1 Yorumla herseyibiliyom 3 ay @Nimesayyya en iyi görüş seçiin Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay İkisi de 3 1 Yorumla mechlbestekar 3 ay Dimi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 3 ay Bazen ikiside 5 2 Yorumla _Armstrong_ 3 ay Cok Ihtiyac duydugun oldu mu hic Yorumla İstanbul-bey 3 ay Ben de öyle düşünüyorum Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. ikisi de 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Her ikisi 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İkiside 1 0 Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Çok saçma soru 1 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. Her ikisi dee 1 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisi de 1 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her ikiside 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İhtiyaç için artık 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 26 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Zevk icin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Zevkli bir ihtiyaç ama bayaaaaa zevkli bir ihtiyaç diyelim
Zevk için
Partnerin varken zevk için evet ama erkeklerde birazda ihtiyac durumu olabiliyor partneri yoksa
Bence cinsellik yani seks deli dolu sınırsızca yaşanması gerekir.
Zevk için yapılır genelde ihtiyaç olacak olursa mastürbasyon sizi kurtarır
Hayvan değiliz sonucta sadece üremek için yapalım
Kesinlikle ihtiyaç için ben şuana kadar zevk için mastürbasyon yapmadım. Hep ihtiyaç yapmadan duramam
kaç yaşındasın ki
Baksen
Neslin devamı için gerekli ama evlilik ile resmiyet kazandığı zaman güzel yoksa zaten haram
Çoğalmak içinde alternativ tabi.
Haha
İkisi bir arada daha çok zevk
İhtiyac için yapılır istek için
Hem ihtiyaç hem de zevkli
Yapıla bilir ama kendinle batık olursan
Hem zevk ihtiyaç duyunca ihtiyaç..
Sen ne için yapmayı düşünüyorsun?
Zevkli bir ihtiyaç
@Nimesayyya en iyi görüş seçiin
İkisi de
Dimi