Sevgilim 2 ay bana platonik takıldı, sonra açıldı sevgili olduk ardından 2 gün sonra seks konuşmaya başladı ama benim tavrım netti seks konusmasını kabul etmedim, tamam dedi ama bi süre sonra tekrar seks konusmaya başladı ve ben her seferinde uyarmama rağmen konu açılıyordu bende kapatiyordum, bana diyorki seks olmasa olmaz bu yüzden ondan 4 5 defa ayrıldım dayanamayıp yazıyordu son şansın falan biseyler diyordu yine barışıyorduk hicbir zaman ayrılmadı benden, işte diyorki seks yoksa sevisme olsun, ben ikisi de yok desem iliski nasıl yürüyecek diyor ilişkimiz de gizli kimse bilmemeli, seks konusu yoksa uyucam falan diyor normal bir konusmuslugumuz yok, ama gerçek hayatta bana karşı çok düzgün niye?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir erkek olarak benim fikrim ayril gitsin ne demek seks yoksa olmaz sanki evlendiniz de yapmıyorsun bur tekmeyi
Ayngn
Normal hayatta yüzü tutmuyır belkide o konulara girmeye sanalda daha başarılı olduğu için sanaldan teklif ediyor?
Evet
Ama tavrının net olmasına rağmen neden ısrar ediyor.2 ihtimali var ya gidemeyeceğini düşünüp cesaret alıyor
2 istemesende seni cinselliğe meyilli görüyor
3 aman vermiyor nasılsa giderse gitsin rahatlığıyla teklif ediyor akşıma gelenler bunlar
Ayrılalım diyorum bak yemin ederim 100 defa ayrıldım buna rağmen hep yazdı
Çok Ergen ve onu aptal cesareti var ondan sonra bir hayır gelmez bilgin olsun
Yazdım bi sürü şey uyansın böyle şeyler desem saçmalıyorsun yine başladın falan diyor
Bilirim o tipleri. Gereksiz bir özgüven olur her zaman onlar da. Kaç yaşında
Benden büyük 26
Bilemedim sanki boş biriymiş gibi geldi bana
Aslında seviyo gibi, hiçbir zaman bana yardım etmekten cekilmez, tam ayrılmaz ama bilmiyorum,
Hiç cinslelik yaşanmadan dimi bu cesareti
Bi kere sevistik bi kere
Ondan cesaret alıyor sende madem verecen neden süründürüyorsun çocuğu 😀madem vermicen neden bir kere verdin
Sevdiğim için denedim
Ama o yüz bulmuş
Hm bilmiyorum beni kullaniyor gibi geliyo, ama şöyle bir şey de var sevgisini çok iyi hissediyorum, yazmamazlık etmez asla
Sana iyi geliyorsa cinsel ihtiyacını karşılıyorsa keyfine bak
Aynısını yaşadım. Evet tek derdi cinsellik. Kaç kere kavga ettik biz de anlatamam. Asla anlamıyorlar bence çok uğraşma uzaklaş ondan
Ciddi misin, ayrilacam ama dinlemiyor asla
Yemin ederim
Ayrilacam o zaman ayrılsam da kabul etmiyo ayni is yerindeyiz ve gizli işte neyse
Hani diyorum normal sohbet edelim tanıyalım birbirimizi. Sevdiğimden emin olayım. Sonra zaten ben de isterim belki. Ama yok kaç defa anlattım hâlâ diyor ben bi şekilde bağlanıyorum falan. Duvara konuşuyormuş gibi hissediyor insan. Normal değiller gerçekten bağlanmadan uzaklaş ondan
Bana da diyorki seni sevmesem seni opmezdim sevmesem arzulamazdim, bende dedim ki ben seks istemiyorum baska biri ile yap seks istiyorsan diyo ki seni aldatmak istemiyorum manyak
Oha aynı cümleler şaka gibi
Ayrilacam nettt
Umarım kalbi güzel kişilerle karşılaşırız
Umarım 🙏🏻
Umarım her şey gönlünüzce olur kızlar
@ayse232323 inşallah ❤️
Amacı sadece s. KS. Bundan olmaz ayril gitsin, seni sevdigi falan yok.
Dimi ayrilacam
Aynen bacım herşeyi s. kse bağlıyorlar. her şey cinsellik değildir
Ama benden kopamıyor zamaninda ailesinden birilerini kaybetti çok yakın zamanda derdini anlatti dinledim
Yalnız kalmamak için seninle ilgilenmek dertleşmek de istiyor ve kopmamasinin sebeplerinden biride seninle bir şekilde ilişki yaşayabilmek
seks ortak yapılan bişey değil mi? rıza dışında mı
Ya o istiyor ama ben istemiyorum sorun orada
istemiyorsan neden birliktesin onla
Sevdiğim için di
sevmek derken? neyini sevdin açar mısın
Ya platonik iken bana karşı davranışları çok iyidi ben ona aşık olmuştum iste
sonuç olarak her iyi davranana aşık olabilirsin
Niyeti pompa ya bedenini aşık sana değil
Cinsel olarak cevap ver o zaman
Cinsel isteyen kim? Sadece karşımdaki
O zaman ayrılık yolu kesin ve net
Noktayı koymanın zamanı gelmiş