Cinsel Yaşam 3 ay Cinsellik istiyor benden, yakışıklı biri. Kabul etmeli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ama ben istemiyorum ne yapacağım yakışıklı birisi Cinsellik istiyor benden, yakışıklı biri. Kabul etmeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunu ner dille söyleyeceksin ısrar ederse uzaklaşacaksın 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Sende istiyor gibisin. Yakışıklı biri diyerek 0 0 Yorumla
Xxmen2626 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 3 ay Belli bir yere kadar yapın oral yapin öpüp koklaşın ama son vuruşu yapmasin 0 0 Yorumla
gezenadam33 Takip Et Yoda Yaş: 43 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Başka bir kız arkadaşını ayarla ihtiyacını onla karsiladin 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Yakışıklı ise kaçırma derim 0 0 Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sevgilin mi 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kaçışın yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bunu ner dille söyleyeceksin ısrar ederse uzaklaşacaksın
Sende istiyor gibisin. Yakışıklı biri diyerek
Belli bir yere kadar yapın oral yapin öpüp koklaşın ama son vuruşu yapmasin
Başka bir kız arkadaşını ayarla ihtiyacını onla karsiladin
Yakışıklı ise kaçırma derim
Ya lavuğa ver ya da lavuğa yol ver
Bakire değilsen düşün
Sevgilin mi
Ben istemiyorum de