Cinsel Yaşam Seksi bulduğum adam bakışlarımdan onu istediğimi anlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bakireyim ve daha once kimseyle yatmadım. İş yerinde bir adam var aşırı yükseliyorum ona sürekli bakıyorum anlar mi Seksi bulduğum adam bakışlarımdan onu istediğimi anlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Yani mimikler ve bakışlarla kendini ele verebilirsin bence, anlaması gerekiyor anlamazsa sıkıntı vardır. :d 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım taktik verse nasıl tahrik edici bakabilirim veya napabilirim Yorumla Neveragain6 +1 yıl Sen daha kadrajına girmeden direkt tahrik etmek istiyorsun anladığım kadarıyla. O zaman dekolteli şeyler giyip ona biraz sergilemen gerek, yani gözüne sok. Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim asko saoll❤️ Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bakışların ateş ediyorsa veya mimikler sağlam sa anlaması lazım anlamıyor ise sorun var yol ver 0 0 Yorumla
Riciyildirimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Anlamazsa diye işini garantiye ak frikikler ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım taktik verse nasıl tahrik edici bakabilirim veya napabilirim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Anlamaz belki. Seks yapmak mı istiyorsun onunla. Onunla konuşmak için bahaneler bul. 0 0 Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Akşam bir kafeye falan davet et. Açık sinyal olsun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Açıkçası o ksdsr ileriye gidemem statü olarak benden üstte önce cessret verecek bit hareketi lazım. Nasıl etkileyebilirim sence Yorumla SimgeTheMagnificent +1 yıl O dişil enerjiyi ortaya çıkartmazsan kendi kendine etkilendiğinle kalırsın Yorumla Soran +1 yıl İşte taktik verrrr ben çünkü daha önce hiç bir adama cilve yapmadim Yorumla SimgeTheMagnificent +1 yıl Benim dediğim en kestirme yöntem. Eğer çekiniyorsan biraz daha çekici görünmeye bakıp en azından iş çıkışı seni eve falan bırakmasını isteyebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim sagoll❤️ Yorumla SimgeTheMagnificent +1 yıl Bol şans Yorumla Soran +1 yıl Thankksss Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. neresine baktığına bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anlar Bence mimiklerle tahrik et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabilirim mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dudaklarini isir Yorumla Soran +1 yıl Eetkiler mi baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yapsan Ben etkilenirdim Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olabilir ama temasta şart 0 0 Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bir de ağzınla dene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Anlar muhtemelen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani mimikler ve bakışlarla kendini ele verebilirsin bence, anlaması gerekiyor anlamazsa sıkıntı vardır. :d
Aşkım taktik verse nasıl tahrik edici bakabilirim veya napabilirim
Sen daha kadrajına girmeden direkt tahrik etmek istiyorsun anladığım kadarıyla. O zaman dekolteli şeyler giyip ona biraz sergilemen gerek, yani gözüne sok.
Deneyeceğim asko saoll❤️
Bakışların ateş ediyorsa veya mimikler sağlam sa anlaması lazım anlamıyor ise sorun var yol ver
Anlamazsa diye işini garantiye ak frikikler ver
Aşkım taktik verse nasıl tahrik edici bakabilirim veya napabilirim
Anlamaz belki. Seks yapmak mı istiyorsun onunla. Onunla konuşmak için bahaneler bul.
Akşam bir kafeye falan davet et. Açık sinyal olsun
Açıkçası o ksdsr ileriye gidemem statü olarak benden üstte önce cessret verecek bit hareketi lazım. Nasıl etkileyebilirim sence
O dişil enerjiyi ortaya çıkartmazsan kendi kendine etkilendiğinle kalırsın
İşte taktik verrrr ben çünkü daha önce hiç bir adama cilve yapmadim
Benim dediğim en kestirme yöntem. Eğer çekiniyorsan biraz daha çekici görünmeye bakıp en azından iş çıkışı seni eve falan bırakmasını isteyebilirsin
Deneyeceğim sagoll❤️
Bol şans
Thankksss
neresine baktığına bağlı
Anlar Bence mimiklerle tahrik et
Ne yapabilirim mesela
Dudaklarini isir
Eetkiler mi baya
Bana yapsan Ben etkilenirdim
olabilir ama temasta şart
bir de ağzınla dene
Nasıl yani