Cinsellik aslında bir anlam ifade etmiyor benim için hatta etki bile yaratmıyor ama yaşanmadan önce böyle bir ihtiyaç gelişiyor vücudumda ve anlamıyorum
3 ay
Cinsellik aslında bir anlam ifade etmiyor benim için hatta etki bile yaratmıyor ama yaşanmadan önce böyle bir ihtiyaç gelişiyor vücudumda ve anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hissizlik senin dogru partneri bulamadigini gosteriyor ihtiyac duydugunu hissedecek derecede olman aslinda istekli oldugunu gosteriyor umarim dogru partneri en kisa surede bulursun
aslında genel hayat acisindan cok hissizim sadece bu yönde degil ve nasıl düzelir bilmiyorum
bir amac edinmen gerek. icgudulerinle yasarsan sadece hayvandan farkin kalmaz. bir amacin hedefin var mi seni mutlu eden birsey falan. ya da yolunda hic gitmeyn yapmak zorunda olduhun birsey
icgudulerimi de sevmiyorum aslında sanirim yasama karsi isteksizim amacım ya da hedefim yok hicbir sey beni mutlu etmiyor
olmaz boyle birsey. herseyin bir nedeni var hayatta. once kotu olan seylere odaklanalim yasadigin evi icinde bulunanlari seviyor musun ya da onlarla beraber yasamaktan memnun musun sana karsi tavirlarinda seni rahatsiz eden birsey var mi
deterministliği azaltalım
googleye yazmak zorunda kaldim hosuma kacti:D
Ruhun bedene sığındığı bu dünyada sevginin sadece düşüncelerde kalması eksik bir senfonidir tenine dokunulması, varlığının bir başkası tarafından kutsanması ve mühürlenmesidir.
Bir dokunuşun yarattığı o elektrik kalbinin ritmini teninin kıyılarına taşıyan bir dalga gibidir insan sevildiğini ancak o sıcak temasta tüm hücreleriyle hissettiğinde tam anlamıyla uyanır..
Sözcüklerin yetersiz kaldığı o derin sessizlikte tenin tene değmesi aslında iki ruhun birbirine fısıldadığı en dürüst ve en çıplak itiraftır
Çünkü sevgi sadece kalpte hapsolmayacak kadar taşkın bir duygudur parmak uçlarının teninde bıraktığı o yakıcı iz ruhunun bedenine attığı en mahrem imzadır.
feridun abi nihilistiz biz ya
Seni seviyorum demenin en kısa ve en sarsıcı yolu teninin pusulasıyla kalbine giden o gizli patikayı ellerimle keşfetmek ve bedeninin ruhuna sunduğu mutluluğa teslim olmaktır..
Geldim hayatım...
Evet tansel temasta cinsellikte keyfi katlar
Temas bağımlılığı demiyor.. Sevgiyi. Böyle daha iyi hissediyorsun
Cubki temas bağımlılığın var duygusal olarak da guven duyuyorsun dokunsun istiyorsun
Normal ya bi yastan sonra kac yasındasın daha once yasadın mı
2 3 kez yasadim da cok gereksiz geliyo
Keyif almadın mı
e insanım aldım tabi ama uzun vadeli etkisi olmuyor kısa vadeli etki de bos
Ne bekliyorsun ki insan vucudunda uzum vade etkisi olan dıstan gelen ne var yemek yiyincede acıkıyosun
yemek yemeyi de sevmiyorum ki
Hayata bakıs acını degiştir biraz keyif almazsın yoksa hayattan
sorun da bu iste sevmiyorum ve ihtiyaclarım oluyor bakıs acim degismiyor ihtiyaclarımı naskl görmezden gelebilirim
İhtiyaçlarını nasıl gideriyorsun
herkes nasıl gideriyorsa o sekilde
E mutluysan güzel
Sihirli dokunusla alayım mı o zaman şap kullan kes isteklerini
O sizin bir tercihiniz
tercih yok ki
Neticede bir istek var
Red eecegin kimsrn yoktur
Sevgi ihtiyacıdır o ya normal bişi
Sevgi dokunmak ister
Doymuyorsun ondan canim
yooo aslında genel olarak yaşamsal ihtiyaçları gereksiz buluyorum ama iste insanım
Neden gereksiz buluyorsun peki canim?
Doğal ihtiyaç
sevmiyorum nasıl aseksüel olurum
Erkekler öyle değil
nasıl yani
Yoruma yazamıyorum kusura bakma
oke
gerek yok
Kötü bişey değil yanlış anlama açıklama yapayım
cok da merak etmiyorum fikrini
lütfen
hayir merakli panda senle cinsel icerikli sohbet dondurmeyecegim