Uzun aradan sonra tekrar cinsellik yaşamak, isteği ve arzuyu rahatça gösterebilmek nasıl olur?

İlk birlikteliğimi 8 sene önce yaşadım. Sonra kimseyle bunu yaşayacak kadar etkilenmedim duygusal hislerim olmadı. Hayatımda o noktaya geldiğim biri olursa nasıl olur bilmiyorum. Utangaç demiyelim de yatakta çoğu şeye açık biri değilim zamanla eski sevgilimle bunu aşmıştık daha rahattım ama yine de çıplak kalamıyordum yanında ışıkları kapattırıyordum çoğu pozisyonuna girmekte zorlanıyordum ama tamamen ruhsuz ölü balık gibi de değildim. İşvem cilvem hep vardı sadece tecrübeli değildim biraz rahat olsam hakkımda yanlış düşünür diye kasmıştım çoğu zaman kendimi. Mesela şey diyordu göğüslerindeyken beni aşağıya itiyorsun ki oral yapayım? E ne var ki demek ki oral yapmandan hoşlanıyorum bundan ne anlam çıkardın ki diyememiştim. Böyle imalarla beni daha da köreltip rahat olamıyordum. Biri olursa arzuladığımı belli etmekten rahat hareket etmekten yine çekinir miyim bilmiyorum.

Uzun aradan sonra tekrar cinsellik yaşamak, isteği ve arzuyu rahatça gösterebilmek nasıl olur?