Geçen sene ilk kez o zamanki sevgilimle cinsel ilişkiye girdim. Sonra onla ayrıldık eğlence ortamları club falan derken şu an 4 kişiyle ilişkiye girdim. İlkine kadar kendimi sakınıyordum 3 senelik ilişkimdi de güvenip yaşadım ama sonrakiler hep tek gecelik oldu. Artık çekinmiyorum oluyor bir şekilde koruyamıyorum kendimi. Ama gerçekten çok kötü hissediyorum basit hissediyorum. Nasıl eskiye dönebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen sana değer veren birini istiyorsun bulamayınca o an ki cinsel dürtülerin harekete geçiyor onu doyuruyorsun sonra kendini değersiz hissediyorsun bunu ancak sana değer verecek bir erkekle aşabilirsin...
03 Yorumla
Soran+1 yılevet iliskim olsa zaten zoruma gitmeyecek duygusal iliski istiyorum
- +1 yıl
Benimde böyle bir sorunum var ama kimse beni sevmiyor çirkinmisin dersen kendimi çirkin bulmuyorum sadece biraz kilom var ama ona rağmen kimse sevmiyor beni ben birini çok sevmek istiyorum ama buna kimse izin vermiyor yıllardır hayatımda kimse yok ama bilmiyorlar ki sevdiğim zaman güzel severim...
- +1 yıl
Teşekkürler KS. 🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini bu kadar savunmasız hissetmenin sebebi geçmişi o an unutma isteğinden mi yoksa farklı bir nedeni mi var? neden o an kendini kaybediyorsun ya da ne etkiliyor seni. gerçekten değer verene de kadınlar değer vermiyor bir de o var. aşırı ilgi duyup sevgisini hissetiren biriyle ne kadar yapmadan durabilirsin peki onu düşündün mü? burcun ne bu arada?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsel ihtiyacını erkekle değilde mastürbasyon yaparak veya vibratör kullanarak ya da sextingle karşılayıp daha fazla insanla yapmaz ve buna alışırsın hem hastalık kapma riskini hemde tanımadığın kişilerin manyak tiplerinden kendini korursun
00 Yorumla
+1 yılEskiye dönebilmen için gerçekten seni üst üste defalarca gerçek orgazm yaşaman lazım tabii böyle birini bulabilmen de gerçekten çok zor nerimanalara çıkman gerekiyor Eğer istersen bu konuda yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İçindeki bastırılmış duyguları tam yaşamaya basladiktan sonda artık normale binersin.. bide yaş ile de alakalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence hayatını yaşıyorsun.. ama nasıl eskiye geri dönebilirim kısmı sana ait :') uzak tutman lazım kendini o ortamlardan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDönemezsin artık böyle devam evlenemezsin de zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılya niye evlenemiyorum erkekler sütten cıkmıs ak kasık mı? cinsel beraberlik yasayan erkek evleniyorsa ben de evlenirim artık bırakın su seksist tutumları gercekten yeter.
- +1 yıl
Cok beklersin. evlende bir de ebeyinkini gor senin icin daha iyi olur aklin varsa evlenmezsin evlenirsen de o a. mmiinaa kardeşim degil kazikkk girer sadece o yuzden evlilikten uzak dur boylede devam etme zaten birak artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks ihtiyac Cok bastirinca boyle oluyor. Bu sadece bir dönem icindekileri atinca gene saglikli bir ilişkide yaşamaya dönersin
20 Yorumla
+1 yılzor zamanlar geçiriyorsun ben seni çok iyi anlarım
00 Yorumla
+1 yılIzzet güllü algı izle
Icgudulerini kontrol etmeyi öğren
Yoksa ilerde yuva kuramazsin00 YorumlaArtık tadını bilmişsin ve olan olmuş, istek artmış diye düşünüyorsun. Normalleşmiş
00 Yorumla
+1 yılO delik açılmış artık hep yalanmak istersin tünel açılmasını istersin o zevki hazzı yaşamak istersin artık
00 Yorumla
+1 yılYaşayacağını yaşamışsın eskiye mi dönmek istiyorsun komik..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe artık tadını aldın. Uzak durmak istiyorsan bu tarz ortamlardan uzak durmalisin. Yoksa seks yemek içmek kadar ihtiyaç ona da hayır diyemezsin
00 YorumlaGiden gitmiş kızım. Nasıl eskiye döneceksin? :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEskiye nasil donecen zaten, olan olmus artik donusu olmayan seyler bunlar gecmis olsun...
00 Yorumla
+1 yılNeden basit hissedesin ki ihtiyacindi yaptın karşiladn sen elde edilmedin elde ettin. Koy gtune takma bunlari kafaya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a sahih niyetle Tevbe edip öyle ortamlardan uzak duracaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamakla basitliğin ne alakası var?
13 Yorumla
Soran+1 yılbedenimin bu kadar kolay elde edilmesi bana basitmisim hissi veriyoe
- +1 yıl
Kimse zorla birşry yapmıyor, sende zevkini alıyorsun
- +1 yıl
verir haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yine yasa ama secici ol. Kontrollu ol
02 Yorumla
Soran+1 yıliste kontrolü kaybettim. ilki icin pisman degilim 3 senelik iliskimde bunu yasamak ikimizin de hakkıydı. ama sonrakiler tek gecelik ve kontrol kesinlikle bende degil cok anlık her sey.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kantarin topuzu kacmis 😀
00 Yorumla
+1 yılbu sana bağlı. o zaman uzak duracaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılHormonlarını dizginlryerek, evlenmeden zor gibi
00 Yorumla
+1 yılaçılmış delik artık abdest tutmaz
00 YorumlaYapmazsın olur biter erkek zorla yapıcak değil
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle degil ben de anın büyüsüne kapılıp o an istiyorum beraberligi. eskiden alkolden bayılacak bile olsam kendimi koruyabiliyordum bu kadar basit bir erkegin bana dokunmasına izin vermiyordum. engel olamadıgım bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilir birini bul düzenli takıl bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır demeyi bilmen lazım
00 Yorumla
+1 yılsalmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi tam manasıyla
- +1 yıl
destek olmak isterim sana
Çok iyi gidiyor
00 Yorumla
+1 yılİlgini çeken bir erkekle 2. gece ilişkiye girerek
00 Yorumladertleselim kardesim
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak ister misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Artık cinsel ilişki konusunda kendimi sakınamıyorum, nasıl eskiye dönerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat