Cinsel Yaşam 3 ay Öpüşmeyi daha güzel hala getiren şeyler neler? acunmacunlahmacun Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Öpüşmeyi daha güzel hala getiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. duygu olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Dozunda temaslar ve zamanlaması, gerektiğinde dil kullanmak, öpüşmeden önce bir parça çikolata yemek (minik tüyo) 0 3 Yorumla acunmacunlahmacun 3 ay Cikolta ne alaka Yorumla acunmacunlahmacun 3 ay Bide ben bugün ilk defa opuatum karşımdaki bir kaç defa opusmus galiba ama kötüydü çok zevk almadım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Çikolata ağızda, dudakta hoş bir aroma bırakıyor, öpüşürken ekstra zevkli oluyor.İlkin olduğu için zevk alamaman normal. Ya çok zevk alırsın ya da hiç almazsın. Deneyimleriniz arttıkça birbirinizin dudak hareketlerini daha iyi kavrayacaksınız, tensel uyumunuz artacak ve zevk katlanarak artacak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Öpüştükten sonra aşağı inip kukumu yalaması 5 1 Yorumla Thefreeman 3 ay Nefesin hızlanıyor göğsün inip kalkıyor mu o an Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Sahuru lahmacunla yaptık yarın umarım susatmaz 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Devamının gelecek olması 😀 0 0 Yorumla
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Dil ve dokunmalar 0 0 Yorumla
34Tuncay28 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 3 ay İçine dili de sokmak 0 4 Yorumla acunmacunlahmacun 3 ay Sadece dudak dudağa öpüştük benim ilk opucgumdu ama hiç zevk almadım ya Yorumla 34Tuncay28 3 ay Neden almadın kendinde yaptığını suç olarak mı gördün yoksa bir tecrübesizlik mi olduğu için almadın? Yorumla acunmacunlahmacun 3 ay O kötüydü galiba ne bileyim Yorumla 34Tuncay28 3 ay İstersen sana deneyimi anlatabilirim birtane birdekine öyle yaparsınız Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Temas 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı. Ciplak opusmek 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yiyişmektir net 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 3 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Diller ve temas 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
duygu olması
Dozunda temaslar ve zamanlaması, gerektiğinde dil kullanmak, öpüşmeden önce bir parça çikolata yemek (minik tüyo)
Cikolta ne alaka
Bide ben bugün ilk defa opuatum karşımdaki bir kaç defa opusmus galiba ama kötüydü çok zevk almadım
Çikolata ağızda, dudakta hoş bir aroma bırakıyor, öpüşürken ekstra zevkli oluyor.
İlkin olduğu için zevk alamaman normal. Ya çok zevk alırsın ya da hiç almazsın. Deneyimleriniz arttıkça birbirinizin dudak hareketlerini daha iyi kavrayacaksınız, tensel uyumunuz artacak ve zevk katlanarak artacak
Öpüştükten sonra aşağı inip kukumu yalaması
Nefesin hızlanıyor göğsün inip kalkıyor mu o an
Gerçekten merak ediyor musun
Yess
Öpüşürken kızın memelerinin ucuyla oynuyorum hoşuna gidiyo
Sahuru lahmacunla yaptık yarın umarım susatmaz
Devamının gelecek olması 😀
Dil ve dokunmalar
İyi geceler ıslak dudaklar
Tutku...
İçine dili de sokmak
Sadece dudak dudağa öpüştük benim ilk opucgumdu ama hiç zevk almadım ya
Neden almadın kendinde yaptığını suç olarak mı gördün yoksa bir tecrübesizlik mi olduğu için almadın?
O kötüydü galiba ne bileyim
İstersen sana deneyimi anlatabilirim birtane birdekine öyle yaparsınız
Dilini kullanıyor musun?
Kucakta yapmak
Dudakları issirmak
Temas
Ciplak opusmek
Yiyişmektir net
Helal yoldan olması
Tabiki yasaklı biri
Osurmak
Memelere dokunmak